Allmänt

Hur kan man träna som ryttare?

Eftersom jag skrivit att jag och Angelica brukar träna så kan jag berätta lite mer exakt hur vi brukar göra. Vet inte om man kan kalla det för att träna, men det är ju sjukt bra att köra lite övningar när man ändå är lite varm efter ett ridpass. Men kör 100 situps. Mage och bål är ju väldigt bra för en ryttare. Sedan brukar vi köra 20 armhävningar. Sen gå fram och tillbaka 2 gånger (alltså 4 längder) i utfallssteg. Sen kan ni även göra benböj och ett jämfotahopp framåt. Det brukar räcka med en längd så är man helt slut. Avsluta med ett eller två varv runt ridhuset där du joggar och glöm inte att stretcha efter. Allt detta tar inte mer än en kvart, och det kommer att ge resultat det lovar jag!

Som ni ser så är det inte så lätt att köra när Kotten är med, hahaha:

IMG_1265 IMG_1267

Är ni två stycken så kan ni korsa varandras ben så blir det enklare att göra situps:

IMG_1278

Kan ni inte göra 100 situps i rad så kan ni ju dela upp dom i 2 x 50 eller 4 x 25:

IMG_1287

Man kan även enkelt stretcha efter såhär… glöm inte stretcha!

IMG_1290

Här har vi joggat ett varv i ridhuset och jag håller på att spy typ…

IMG_1309

Translate »