Allmänt

FILM- Hoppning med Laissa

Hej här kommer en liten film från förra veckan på mig och Laissa när vi hoppade lite. Det är första gången vi hoppar mer än ett hinder på rad 🙂 Små små steg hela tiden, haha. Det är ju det som är kul! Igår fick Sanno hoppa en lång serie och Laissa fick bara hoppa den första delen, eller rättare sagt galoppera över bommarna. Det blev alltså bara bommar för Laissas del, jag känner av henne så lätt och vi är inte där än. Vill inte hoppa tre minihinder på rad med ett språng mellan då det känns för avancerat. Därför gör vi samma övningar men med bommar istället för hinder. Det funkar perfekt!

Som ni ser har hon blivit både starkare och fått mer kondition och det gör att det krävs mer av mig nu. Passen måste bli längre och hårdare annars gör hon inte av med den energin hon har i dagsläget. Sen ser ni också att jag väljer att rida fram istället när man kan lägga in ett ytterligare galoppsprång innan hindret, men man får inte glömma bort är hon är inriden för knappt ett halvår sen. Och om jag sätter tillbaka henne så blir hon tveksam ”Hmm menar hon stanna nu eller vad menar hon”…. och därför är det bättre att bara jobba framåt och tänka på bjudningen just nu 🙂

Blääää sitter och väntar på att Nina ska svara! Har velat åka till stallet i en timma nu men Nina har min bil och jag har bara lastbilen här och tänkte ta den, men hittar inte nyckeln så jag blir GALEEEEENNNNNN! Vill ju bara dit NU! Värsta snön är det ju också, vad tycker vi om det?

Translate »