Allmänt

Nu kör vi ny inspelningsdag

Hej och hå! Nu kör vi en ny härlig dag tillsammans med mina underbara hästar. Jag längtar till stallet hela tiden och att ha Bambo där känns så himla kul. Han känns som att han är i en allmän livskris och har tappat lite livsgnista, det känns som så och det ser ut som så. Han känns allmänt låg och är inte så bra i kroppen. Sen ser man i hans ögon och uttryck att det är så 🙁 Så jag ser det som mitt ansvar att få tillbaka hans livsglädje och bygga upp hans kropp. Lilla gubben I veckan kommer min veterinär och kollar på honom och häromdagen var min equiterapeut Linda ute och tittade på honom och hon kunde bekräfta att han verkligen inte är bra i kroppen vilket är jättetråkigt 🙁  Men, det kommer bli bra!

Sanno och Laissa ska ridas som vanligt och jag tror att Alexandra får hjälpa mig att rida Sanno idag eftersom det är inspelningar så länge. Vi rider nog samtidigt i ridhuset och kör lite trim. Jag har även på agendan att träna Laissa från marken. Nu när jag kan vara i ridhuset utan att vara rädd så kan jag träna mycket mer NH och det tycker jag känns bra. Tilliten är A och O.

Vi laddar för en ny dag, har tidsinställt lite inlägg så det inte står tomt här. Peace!

bambo1

Translate »