Allmänt

Första inspelningsdagen klar

Hej! Piuuh vilken lång dag, vi har filmat från tidig morgon till sen kväll. Har varit i stallet precis HELA dagen. Men det har varit superkul och det känns som en riktig nystart att komma till detta ställe där jag även ska bo snart 🙂 Vilken dröm! Att ha stallet 20 meter från huset, åh så bra det kommer bli! Hästarna trivs jättebra! Saknar dock Ulrika och gänger. Det var ju av Ulrika jag hyrde platser och vi har blivit nära vänner så det är så tråkigt att lämna det, men men, vi kommer ses ändå 🙂

Idag har alla kämpat på så grymt bra! Och Angelica har tagit så sjukt fina bilder:) Nu börjar allt äntligen falla på plats med personal och hur dagarna läggs upp. Det enda som inte funkar bra såna här dagar är att sköta bloggen, så i framtiden måste det planeras in mer tid för det så man kan tidsinställa inför fullspäckade dagar. När vi slutade filma ikväll så hade jag typ 21 sms och massor av missade samtal.. har knappt kollat på mobilen idag för att jag inte hunnit.

Det är underbart att rida Bambo. Jag har verkligen saknat honom. Jag trodde som sagt inte att jag skulle sakna honom så mycket då jag berättat vad jag kände, men tydligen satte han djupare spår än vad jag trott… Så jag är så HIMLA glad att stå i samma stall som Bambo nu står. Just nu måste han få mer muskler och bygga upp kroppen, och det kommer jag och Hanna hjälpas åt med. ♥

IMG_1587 IMG_1632 IMG_1634

Translate »