Allmänt

Saknar Bambo

Hej satt och skrev ett jättelångt inlägg och när jag tryckte på publicera så stor det ”error” och ALLT försvann. Åh så sjukt surt! Jag fick till det så bra också, nu vet jag inte hur jag ska göra för att toppa det jag skrev. Oh så tråkigt! Haha hela jag tappade all inspiration nu kändes det som 🙁

Saknar Bambo jättemycket. Jag var och red honom i förrgår och han är ju otroligt fin den hästen. Just nu står Bambo hos Hanna Klensmeden. En jätteduktig ung tjej som har ridit några EM, och det är stort och tekniskt det… och innan jag hade Bambo hos Björn så ville jag egentligen ha Bambo hon någon ung och duktig tjej. Hade lite tankar på Cornelia Rylén eller Amanda Gullström, men så träffade jag Hanna av en slump när jag var och kollade på deras gård som är till salu…

Och genom att höra hur hennes planer var och att hon just nu bara har en häst så kom vi fram till att hon skulle testa Bambo lite och så ser vi vart det leder. Om de vill köpa Bambo, köpa en del av Bambo eller hur framtiden ser ut. Jag tror att Hanna kan göra ett sjukt bra jobb med Bambo. De tävlade i Södertälje förra helgen, de var nolla i 120 och utgick i 130 innan sista hindret för att han inte kändes riktigt framme och då ville hon träna mer innan hon tävlade. Det var dessutom ganska stort och tekniskt och då vill man ju att allt sitter. Även om 130 inte är något för Hanna som tävlar 150 + med sin andra häst, men om man har en häst som man inte känner helt 100 så kan även 1 meter kännas farligt… eller farligt.. ja ni förstår hur jag menar.

Så då vet ni om Bambo hur det är i dagsläget. Jag har varit där och kollat och jag tyckte han såg lite stel ut i förrgår så jag hoppade upp och red honom och jag tycker inte han kändes som förut. Så nu är min duktiga equi-terapeut Linda bokad och får komma och lösa det, haha. Sedan låg inte Hannas sadel klockrent så nu har vi en plan som känns bra inför de kommande veckorna. Jobb från makren, Linda och hitta en bra sadel!

Saknar honom alldeles för mycket egentligen. Känns konstigt för jag trodde inte det. Eller ja hur ska jag förklara utan att låta för iskall. Jag tycker att vi klickade rätt bra i ridningen men inte personligt och det vet ni ju… men jag saknar hela honom nu… åh 🙁 Men är så himla glad att han är i Norrköping nu så jag kan träffa honom oftare <3 Haha det blev ett rätt långt inlägg ändå 🙂

Minns denna tävling så väl. Vi startade 2 stycken 120 felfritt. Och i den första klassen red jag med en stigbygel hela klassen, haha 🙂

DSC_0994 DSC_1007 DSC_0987

Translate »