Allmänt

Det finns inget dåligt väder…

…bara dåligt photoshop, haha. För visst ser man inte att det var mörkt och regnigt på bilden? Eller jo fan, det kanske man ser…? har aldrig varit särskilt kräsen för väder när det kommer till att träna- men däremot så påverkas jag enormt psykiskt, blir deppig av mörker och regn. Men här kommer några tips på vad du kan göra när regnet faller och allt känns piss:

* Klä dig varmt och regntäckt! det finns ju inget värre än att frysa i stallet. Men nu är det ju inte jättekallt utan mer blåsigt och regnigt så se till att ha bra kläder för det.

* Planera vad du ska träna innan du åker till stallet. Då har du ett mål och en plan.

* Gör sakerna i rätt ordning. Planera hur dina timmar ska se ut. Mocka först? Ta in hästen först? Regnar det ute så kan det ju vara skönt att ta in hästen och låta den torka lite medans du mockar eller fixar i stallet.

* När det känns jobbigt och tungt, påminn dig själv varför du gör det här. Kanske du ska sätta upp en liten inspirationstavla på kylskåpet eller på dörren? Vad dina mål är med hästen, hur ni ska komma dit mm.

* Ha en veckoplan för din häst så du vet vad du ska träna. Planera in träningar och tävlingar samtidigt så du har små roliga delmål att se fram emot och uppnå.

IMG_9709

Translate »