Allmänt

En riktigt super-produkt

Jag har LETAT och letat efter något som gör att sadeln ligger helt.jävla.still. Jag har testat fårpadd, ogilvy-padd, Equifit padd T-FoamTM...ja ni hajar… och INGET har funkat bra tycker jag! Mattespadden är väl min favorit än så länge. Men, nu har jag testat en jääävligt bra produkt. Det är alltså ett schabrak som har 4 olika fack där man kan välja stoppning, så att sadeln ligger ultimat.

Och jäklar- sadeln RÖRDE SIG INTE en millimeter! Och det är första gången det inte händer. Med mattespadden ligger den bra men jag känner ändå inte att den ligger helt som jag vill. Jag vill att den ska ligga som sten (alltså still). Och jag rider gärna inte med förbygel eller sånt för att få den ligga still. Helst strävar man ju efter så lite utrustning som möjligt.

Jag har Hööks som en sponsor. Och jag testar 100tals produkter i månaden från alla olika sponsorer, men ni vet att jag inte skriver om vad som helst. Så det mina tips som just tips och inte reklam. Denna produkt finns i svart, vitt och i marint. Man kan själv välja hur man stoppar den och så behöver mig inte dra några stroppar igenom för den ligger så still. Så SJUKT JÄVLA bra produkt, det vill jag lova! Jag skriver e n d a s t om produkter som är sjukt bra 😉

Klick HÄR för att läsa mer om produkten eller köpa den.

IMG_8345

IMG_8347

400193_03

(Själv tog jag ut paddarna bak och hade två tjockare paddar fram så hon inte kläms fram vid manken då hon är lite tunn där än.)

Translate »