Okategoriserade

Ridsportsförbundets ungddomssektion

Ny inom ridsporten- Tyra Sjöstedt. Jag visste verkligen inte att Ridsportsförbundets ungdomssektion var ideellt jobbande människor. Jag måste därför skriva om hela mitt förra långa inlägg och jag är tacksam för att ni lär mig saker och ting. Jag skrev ju ett ganska hårt inlägg för någon timma sen om debatten gällande att ridtjejer är mer utseendefixerade än tjejer andra sporter. Och jag klankade ner på ridsportsförbundets ungdomssektion.  Och det tar jag tillbaka. Jag ber om ursäkt till de som jobbar med/ kring detta och jag skrev ett inlägg baserat på vad jag TRODDE. Jag förstod att det såklart var ungdomar med i bilden, men jag trodde verkligen att den styrdes av vuxna och av Ridsportsförbundet själva. Alltså att det fanns folk anställda på Ridsportsförbundet som jobbade med detta, men det var dock fel. Jag bara tog det för givet.

Ridsporten är världens dyraste sport och så finns det en ungdomssektion som endast är för ideellt jobbande…. Jag tycker det är FANTASTISKT att dom gör det, men att det inte ska finnas några resurser för dom, det är för mig ofattbart. Så nu vänder jag på steken och ber om ursäkt om det jag skrev om ungdomssektionen och skriver istället att de VERKLIGEN borde få mer resurser för att kunna göra ett bra jobb… Det finns så sjuuukt mkt pengar inom denna sport, och tillsammans borde man kunna göra det bättre. En ryttare fick en häst för flera 100 tusen kronor av sina fans… något måste ju gå att göra tillsammans med de som dyrkar sporten och hästarna…

Nu kanske det kommer kommentarer om att de redan har resurser mm, jag vet ju inte och ni får helt enkelt lära mig. Men om de får det så får de nog inte tillräckligt. Varför kan inte företag sponsra en ungdomssektion inom ridsporten på samma sätt som att man säljer ”Fuck Cancer” hinder? Förstår ni vad jag menar…?

Jag hade mer än gärna velat sponsra en ungdomssektion med duktiga ungdomar som brinner för att förbättra ett ganska hårt klimat inom en sport som vi alla tycker om. Och jag är glad för att jag snabbt kunde radera det inlägget och skriva det här istället ♥

hinder-002

Haha detta är ett kaninhinder, men ni förstår tanken… tänk om de kunde försöka börja med att ta emot bidrag och försöka jobba för att få in mer resurser. Jag tror att de hade haft många företag och privatpersoner som hade velat stötta detta:)

Translate »