Allmänt

FILM- Laissa provridning

Som jag sagt innan så var det Björn, Danne och Vikke (mitt smeknamn på ekorrgoset) som hittade Laissa åt mig. När de visade videon sa jag ”RING OCH SÄG ATT JAG TAR HENNE NUUUUU”. Hon har det sjukaste scoopet jag sett, det där är nästan ingenting mot när jag longerade henne och lät henne hoppa över en sockerbit, haha. Det här är ju något som kommer ge med sig med tiden. Hon är ung, nyfiken och väldigt glad. Allt är liksom ”Åhhhh”. Men scoop är inte rätt ord… snarare spänst…! Har aldrig sett sån spänst!? Jag tränade ju friidrott på hög nivå förut och då tränade vi på spänst. Varenda friidrottare i världen hade dött för Laissas spänst. Haha så tänker jag!

Men, när hon blir mer rutinerad så kommer det inte vara lika ”åhh kuuuul” varje gång. Hoppas hon blir mer ekonomisk i framtiden, annars kommer vi aldrig vinna några tidshoppningar 😉

 .

 

 

Translate »