Allmänt

Videosnack med er

Kände för att spela in en video. Vad tycker ni om det? Fler videos med prat eller kan ni lika gärna skippa det?

86 svar till “Videosnack med er

 1. Sara skriver:

  Meeeera! Du är en så fin, klok och underbar människa med ett stort hjärta 🙂

 2. Juliaj skriver:

  Eftersom du frågade.. Du kan skippa det.

 3. Fanny skriver:

  Nej guuud vad kotten och Mimmi är söta!!!! Vilka underbara små hundar!!!

 4. Annie fix skriver:

  Måste bara få skriva till min största förebild. Alltså jag brukar kolla igenom ibland dina kommentarer du får, alltså vad tänker människor med? Varför ljuga om vad din häst är värd osv. Och folk är dumma i huvudet som ens orkar slösa minuter av sitt liv att göra en annan människa ledsen, förstör inte vad de tänker med! Och jag vill med detta säga att du är den coolaste bloggerskan jag vet som klarar av att ta skit, (ta de på rätt sätt). Du är cool som liksom ”vågar” visa när det inte gå perfekt på ett pass och står för det, det är coolt och allt med hästar är ju inte en dans på rosor om alla bara kunde förstå det. Du är den bästa förebilden man kan ha, du är cool, stark och tuff. Älskar din blogg och dig, och nån gång hoppas jag att jag får träffa min stora förebild. You rock girl, puss ett av dina ”fan” <33 kram

 5. Milo skriver:

  Findus <3 <3
  Gärna mer videobloggar. Det är roligt.

 6. Sophia skriver:

  Såååå JÄLVA stark bara ryser asså ser upp till dig till 10000% du bara sååå himla bra, och gör gärna mer video bloggar det är as kul att se på!

 7. Sofie skriver:

  Det bli mer personligt..Mer videoblogg 🙂

 8. Julia skriver:

  Alltså det är MYCKET lättare att förstå hur du tänker/inte missförstå när du förklarar i verkligheten snarare än i text, åtminstone för mig. När du pratar till en likt nu så förstår man genast att du ÄR en godhjärtad person (inte för att jag tvivlat, men det kommer fram tydligare än genom en text på bloggen) och är klok. Mer sånt här!

 9. Louise skriver:

  (Y) till videoblogg

 10. Elsa skriver:

  Du är så stark! Älska dig! Gör fler videobloggar, det är jättekul

 11. Sara skriver:

  Hahah alltså kan inte undvika att tro att du är en alldeles underbar vän, du verkar så jordnära och klok! Synd man inte bor närmare så man hade kunnat få träffa dig på tävlingar osv för tycker du avger sån underbar energi! Skit i alla andra och mer videobloggar!! 🙂

 12. Katy skriver:

  Men är inte hästar prissatta utifrån meriter?

  Bara ett tips: namedropping är väldigt oprofessionellt och gör faktiskt att du verkar opålitlig. Folk vill köpa en häst för att den är begåvad och for att den är en stjärn på hoppbanan, inte för att några välkända tränare har sagt några trevliga ord om den. (Jag studerar kommunikation, och var bara tvungen att påpeka det. Jag ser ofta hur du argumenterar för något genom att namedroppe).

 13. Kul med Videoinlägg 🙂

 14. lina skriver:

  Jaa mera videos 🙂 jättekul!

 15. Lisa skriver:

  Mer videobloggar!! 😀

 16. Jennifer skriver:

  Gärna mer videobloggar!

  läste nyss några kommentarer på inlägget i fråga, orkade knappt läsa all skit själv. förstår inte hur du klarar det, så otroligt stark människa! kämpa vidare! kram

 17. Malin skriver:

  Men ärligt nu Tyra det finns ingen som skulle köpa Bambo för en miljon så som han är i dagsläget. Då skulle i stort sett mer än halva av Sveriges tävlingshästar ligga på en miljon och uppåt. Du betalar inte så mycket pengar för en häst som inte har visat något.
  Han kanske är jättefin på träningar och kommer ligga där i framtiden men har väldigt svårt å tro på att Pether menar en miljon för hästen idag.

  Sen tycker jag inte att det är konstigt att läsare regerar på ditt sätt att skriva sina inlägg på. Tycker du borde ta mer ansvar. Ofta blir man bemött så som man bemöter folk.

 18. sofia skriver:

  Konstaterar bara att alla borde lära sig att vad saker är värda och vad man får för dem är två HELT skilda saker.

  Men nu har du ju en rätt stor press på dig att faktiskt sälja bambo för runt miljonen, annars har du ju dragit ned Peter som någon som inte kan ett skit om att värdera hästar och det tror jag han skulle tycka var jättetrist, och jag tror varje bloggläsare här inne är mycket intresserade av att se om du gör samma misstag som med resten av dina försäljningshästar, dvs att det är satt ett fantasipris och hästarna förblir osålda.

 19. Emmy skriver:

  Försök o skit i alla elaka kommentarer, vet att det är svårt men Tyra du är grym!

 20. Cecilia skriver:

  Väldigt sällan jag lyssnar på videobloggar, tycker det är rätt tråkigt.

  Men exemplet är ju rätt dåligt, då du inte röt ifrån från första början pga att folk ifrågasatte Bambos ev. pris. Detta var ju något du skrev om i inlägget ifråga, inte vad som fick dig att bli arg. Men jag kan även tycka att du ändå inte svarar och reder ut det som majoriteten faktiskt inte förstår. Det är många frågetecken kring Lalle-historien som är märklig, sätt till dina inlägg och det folk reagerar på är ju att du har tidigare sagt att Bambo och du klickar och han passar som handen i handsken, för att sedan skriva det där ”känslokalla” inlägget om honom. Det är DET folk inte förstår och ifrågasätter. Fåtalet ifrågasätter priset, men många har länge varit förvirrade av Lalle-historien och att du motsäger dig själv rätt ofta.

 21. åsa skriver:

  Alltså, jag måste säga att jag inte fattar hur dom orkar bry sig om vad dina hästar kostar, etc…Förmodligen så är dom bara avundsjuka på dina fina hästar, och vill på ngt sätt trycka ner dig, tragiskt nog! Men att vuxna människor beter sig på ett sånt sätt är skrämmande, jävligt skrämmande!

  Vad du gör med dina hästar (säljer, lånar ut etc, etc) är ju ditt eget val helt klart, och jag ser då inget fel med det….Du gör ju vad som är bäst för hästen och dig själv, vilket ju bara är bra och rätt!
  Och jag tror absolut att du har massor med känslor för dina hästar och för dina djur, att nån kan vara så dum och påstå ngt sånt är bara elakt. Det syns ju rätt så tydligt i dina bloggar vad djuren betyder för dig!

  Men däremot så upplever jag och förmodligen massa andra läsare åxå, att det är mkt tvära kast hit och dit…jag kan då helt ärligt säga att jag ofta inte alls hänger med…Som tex allt som hände kring Lalle + mkt mer.
  Vi läsare får ju bara delar av allt som händer, och oftast är dom delarna väldigt fram och tillbaka, så man får ingen hel bild.

  Till exempel, så ena dagen är du såå kär i Bambo, och han är den som kommer ta dig framåt, din framtida stjärna m.m.
  Och sen typ nån vecka senare, så säger du att du aldrig klickat med honom, etc etc… och helt plötsligt får man intycket att du inte alls gillar honom.
  Eller som med Lalle, ena dagen skriver du att du aldrig mer får se honom och ska sälja alla grejor som påminner om honom m.m. Och nästa dag skriver du om att han ev ska komma tillbaka till dig en vacker dag…
  Och jag har då inte ens lyckats lista ut om han är din fortfarande eller om du sålde honom samma dag som han egentligen skulle avlivas (???)….förvirrande tyvärr, och det är en hel del annat som åxå varit det.
  Så jag förstår var dom flesta kommentarerna kommer ifrån som handlar om det.
  För ofta när jag läst dina bloggar, har jag flera frågor i huvudet när jag läst klart, (och som jag då tyvärr lärt mig att vi sällan får svar på) Och så fortsätter det…. Man hänger helt enkelt inte alltid med, och man har massor med frågor man önskar man fick svar på.

  Men jag förstår ju åxå att sista tiden varit tuff, med tanke på allt som hände med Lalle, och sen då din nedtrappning, m.m ..mkt som måste ha tärt på dig, och gör det fortfarande förmodligen (sista året måste ha varit jobbigt då mkt har drabbat dig)
  Så jag hoppas att det kanske blir mindre tvära kast hit och dit när du får börja må bättre och har gått igenom din nedtrappning klart…
  Och jag önskar dig all kraft att fortsätta kämpa! Du kommer klarar det!

  Ps, jätte Snygg skimmel, ska bli kul å se mer av den =)

 22. Line skriver:

  Fler videobloggar med dina fina djur! 🙂 Ni verkar ha det jättemysigt.

 23. Sandra skriver:

  Förlåt, men driver du en sådan här blogg kommer du ständigt få negativa kommentarer. Man kan inte vara älskad av alla! Och det är ju faktiskt inte du som blir nertryckt hela tiden. Folk kommer alltid att ha åsikter no matter what..

  . Större delen av dina läsare har inte så dyra hästar som du har och att genom att i stil skriva nåt som ”Och många sitter säkert här med hästar som är värda lika mycket som Bambos ena ben, och då är det självklart väldigt lätt för er att gå in och skriva hur jävla känslokall jag är och att jag inte borde få äga ett djur. Haha, det är så skrattretande, ni har verkligen ingen som helst koll på det verkliga ”brutala” livet.” Det får dig att se ner på oss ”hobbyryttare” inte konstigt folk reagerar!!

  Nåväl, videoblogg får dig att verka mer ödmjuk. Det är ju den sidan läsarna gillar.

 24. pernilla maths skriver:

  Ska maila till Peter M genast då jag är intresserad av hästen! Tycker dock 1 m låter lite dyrt med tanke på de meriter han har, men jag kan ha fel.

 25. Karli skriver:

  Åh vid 7:22 Hahah när du lyfter bort kotten haha! Så himla gulligt, typ helt uppånerflyger <3

 26. Amy skriver:

  KUL med videoblogg! Och med den nya hästen, hoppas verkligen det funkar för er! 🙂 Ta hand om dig!

 27. Linda skriver:

  Hej!
  Med tanke på de resultat hästen har har jag väldigt svårt att tro att du kommer få ut 1miljon för en 9årig val. För det måste han vara med mer för sin årgång och ha bättre resultat. Jag sålde själv ett fantastiskt 9årigt sto som gått årgångschampionat, diplom, avkomma i Falsterbo och 1.40 hoppning för endel pengar men inte i närheten av en milj och då va det som sagt ett sto med fantastisk stam! En häst är aldrig värd mer än vad kunden är beredd att betala.

 28. Emelie skriver:

  Att folk inte kan sköta sitt och inte lägga sig i andras saker. Hästvärlden är så falsk och hur man än gör så gör man fel. Man ska alltid vara bättre än någon annan och det finns alltid någon som tror sig veta mer. Om alla bara kliver ner från sina höga hästar och stöttar varandra så hade hästvärlden varit bra mycket trevligare. Jag är så sjukt trött att vara på tävlingar och det enda man hör är skitsnack om hur dåligt någon rider osv. Ge varandra konstruktiv kritik istället för det gynnar alla!
  Tycker du verkar vara en underbar person och jag längtar efter att få följa utvecklingen med dina hästar!

 29. Jennifer skriver:

  TUMMEN UPP! Du verkar vara en sån otroligt jordnära och skön person, Tyra. Jag älskar hur kärleksfull du är mot dina djur, jag kan verkligen se mig själv i dig. Jag beklagar din förlust med h*n som begått självmord, styrkekramar till dig och de anhöriga. Kram, kram, kram!

 30. Sandra skriver:

  Hästvärlden må vara falsk och kanske Tyra missupfattas ibland.
  Men den inställning hon visade hon har till hästar eller djur m ärthjärnor som hon själv skrev tidigare, visade på en mycket osmaklig inställning.
  Hoppas allt bara var en miss sägelse.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Sandra. Det är skillnad på en ärthjärna till häst och att hästar har lika små hjärnor som ärtor. Så jag tror nog det var du som missuppfattade. kram

 31. Johanna Karlsson skriver:

  Snälla Tyra gör det lätt för oss som anser dig vara.. ute och cyklar genom att bara KLARGÖRA sånt som du förvirrar med.

  1. Du har som många kommenterat prisat Bamboo till skyarna och hur mycket och bra ni klickar, varför har det ändrats? Du måste förstå att folk inte kan läsa dina tankar och när du STÄNDIGT ändrar dig om allt så är det klart att man tror att allt inte ligger rätt till, så enkelt för dig att bara klargöra all sån skit och så halverar du nog kommentarerna…

  2. du är alltså 1000 % säker på att bamboo är värd en miljon? Roligt nytt projekt, ha tema ”vägen till att sälja bamboo för 1 miljon” för det ska bli jäkligt intressant att se om du någonsin får de pengarna.. . stämmer helt och hållet när du får frågan – vilken värld lever du i? (samma sak med Dario, som enligt dig var värd 175 000..)

  Det som sticker folk i ögonen är inte avundsjuka utan din okunnighet och att du inte bara kan erkänna och bete dig som den person och ryttare du är, ingen annan skäms över hur dom är som personer och ryttare så varför gör du det och ska glorifiera din självbild?

  Du saknar ju uppenbarligen kunskap om du tror att en häst inte har större hjärna än en ärta och att ett bett som sitter fel kan skada hästen. Jag tycker du ska kolla på vad det är för folk du umgås med och se till att inte bli för påverkad och förändra dig för mycket, snart är det försent. Det finns flera sidor av hästvärlden och en sida av dom pratar tyvärr en hel del bakom din rygg, har hästskötarkontakter runt om i sverige som jobbar för folk från hög nivå du kallar ”vänner”, dessa pratar inte alltid så gott om dig oh ditt naiva sätt.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Johanna- 1. Kan du kopiera länken till ett inlägg där jag skriver att jag och Bambo klickar så sjukt bra? Det har gått bra med ridningen, men som jag försöker skriva så handlar det inte om ridningen eller kvalitéerna, utan det sitter i det personliga. Och där klickar vi inte.

   2. Det är klart att jag absolut inte kan säga något till 100%. Men däremot så vet jag vad jag köpte han för, vad han har gjort och vad han kan göra. Det har hänt en hel del sedan jag började med Dario. Ang Darios pris, ah, det var en hel del som vill provrida honom trots det priset. Sen kanske jag idag absolut inte satt det priset på honom, nej! Men som sagt, man förändras och man lär sig. Jag köpte honom helt enkelt också alldeles för dyrt och baserade priset på det. Men det behöver jag väl inte ens skriva. Ett pris är ju alltid baserat på något. Men som sagt, jag lovar att rapportera hur det går med Bambo och hans försäljning.

   Om du anser mig okunnig är upp till dig. Haha att du skriver att jag skäms och glorifierar min självbild är bara patetiskt. Det gör jag INTE.

   Hästar har liten hjärna, och det var lite som en metafor. Förstår inte problemet, de har ju det så jag fattar inte vad du provoceras av? Samt så kan jag inte påstå att jag är en person som skulle säga att ett bett som ligger fel kan skada hästen. Du har nog missat en hel del konversationer.

   Ja du får skriva vad du vill. Har fått kommentarer om det förr och sedan har det visat sig vara bullshit. Alla har sina bra sidor och jag har varit naiv i väldigt många situationer, inget snack om saken! Och de som känner mig vet det och kan skratta åt det och det är fine för mig! Sedan händer det saker på vägen som gör att man kanske inte är vänner idag och är det nån värld som det snackas i så är det i denna. Så jag bryr mig faktiskt inte om så mkt det du skriver. Jag vet vilka so är äkta och vilka som inte är det. Oavsett vad du skriver så vet jag att jag är grym på det jag gör, oavsett om jag verkar naiv, flamsig eller vad det nu kan vara. Jag är skarp och duktig och det visar sig på mitt konto. Kram på dig och tack för ditt utlåtande och dina fördomar om mig!

 32. M skriver:

  Orkade lyssna i 2 min. Inte konstigt du får såna kommentarer du får när du är så dryg och faktiskt.. Väldigt pinsam. Du vill gärna framstå som att du kan hur mkt som helst och har si och så mkt hästmänniskor bakom dig. Trots du gör bort dig gång på gång..

 33. Malin skriver:

  sofia
  ”Men nu har du ju en rätt stor press på dig att faktiskt sälja bambo för runt miljonen, annars har du ju dragit ned Peter som någon som inte kan ett skit om att värdera hästar”
  *Gilla*

  nu är det som sagt upp till bevis om hon kommer få 1 miljon för hästen eller om det är så att Peter M inte kan pris sätta en häst?

 34. Linnéa skriver:

  Här skriver du att du passar som handen i handsken med Bambo:

  http://www.tyrashastar.se/?p=43528

  ”Första hoppträningen med Bambo kändes riktigt riktigt bra. Han känns mer lugn och inte lika stressad här när han nu hittat hem, om man säger så. Han får så otroligt mycket kärlek och omtanke av oss alla i stallet. Tycker vi hittat varandra väldigt fort, och att det här är en häst som jag verkligen passar med på alla sätt. Känner redan SÅ mycket för Bambo, känns hemskt men jag känner mycket mycket mer än vad jag kände för Chappe…. så är det bara ibland. Jag tror att jag och Bambo kommer få många roliga år tillsammans och det känns så RÄTT, han passar mig som handen i handsken- precis som Landfried.”

 35. Emma skriver:

  Jag tycker verkligen om dig och din blogg. Jag håller inte med i allt du skriver alltid men överlag så har den varit bra även om det känns som att du har en liten svacka nu. Jag hoppas verkligen att du orkar få igång den utan allt detta negativa. Ska bli kul att följa de nya hästarna. uppskattade videoinlägget. Hade varit kul med ett sånt där du förklarade det vi läsare inte riktigt hängt med i så att man kunde få en liten update och känna att man är med på vad som händer. Och jag beklagar din väns bortgång, tråkigt att höra! Kram på dig.

 36. Johanna Karlsson skriver:

  Uppskattar att du tog dig tid att svara. Du säger också precis vad du vill men jag har tyvärr ingen respekt för denna sidan av Tyra. jag köper mycket i din blogg och tycker den är bra på det sättet på många vis, men du måste väl själv se ditt beteende i många andra situationer på bloggen? Det finns nättroll både bland dina läsare OCH bland dina samarbetspartners (läs kaptenen..) och faktiskt i dig själv ibland.. Respekt får man genom att förtjäna den och om inte dina läsare vill börja ta det steget är det väl inget fel med att du lever som du lär och tar det första steget åt rätt håll? Jag förstår inte att det ska vara så sällsynt med ödmjukhet hos personer.. genuin ödmjukhet. Din blogg är den som får flest negativa kommentarer och självklart finns det väl en anledning till det (nej – svaret är inte avundsjuka) Du ska absolut inte styras eller leva efter hur någon annan vill (typ jag just nu) men att

  Att du också talar emot dig själv så ofta är provocerande JA. Länk till ett av inläggen där du pratar om dig och bamboo :http://www.tyrashastar.se/?p=43602#comments

  Ursäkta om man inte kan läsa det undermedvetna du tänker i inlägget; att detta inte gäller kemin mellan er utan bara.. att han är så fin att se på (eller) ? (ironi från min sida..)

  Att folk ville komma och kika på Dario för 175 fattar väl jag, han är ju en blogghäst och tyvärr finns det folk som inte vet bättre och vad de kan få för dessa summor pengar, vi är alla lite naiva såklart! Bamboo gav du en högre summa för ja, men för att sälja en häst för miljonen ska den inte bara ha kapacitet, den ska ha bra och främst mycket resultat också!

  Det jag önskar är dock att du behåller din proffsiga blogg som den en gång var, att du skriver om träning, tävling och stalldagar.. Skippa inläggen där du skäller ut dina läsare, skippa inläggen där hästar inte har känslor och kommer ihåg en ägare efter några år. Skippa inläggen där du faktiskt pratar som om du vore bättre än alla andra (även om du inte ser det så gör du det tyra) och snälla tyra, våga erkänna när du säger eller skriver saker som är fel. Var mänsklig! Visst, att du får pengar på kontot är en bekräftelse på att du jobbar bra, men att tjäna mycket pengar på en blogg definierar inte att man har en genuint bra blogg med vettigt innehåll. Men det kan ju bara du ändra på.

 37. Johanna Karlsson skriver:

  …Försvann några rader mitt i

  Du ska absolut inte styras eller leva efter hur någon annan vill (typ jag just nu) men att anpassa bloggen till dina läsare är bara något du vinner på, om det nu skulle betyda att du blir snäppet mindre personlig (alt. att du läser på innan du yttrar dig om vissa saker) för just nu har du för labilt humör och för starka och styrda åsikter för att yttra dig allt för personligt (vilket du borde inse – vill du bli av med allt negativt, skriv inte så mcyket negativt och provocerande, eller så får det vara som det är och bli som det blir – men då kan man inte gnälla.

 38. Sara skriver:

  Jag tyckte/ uppfattade att Pether sa att: ”-Ja det går att få en hel del pengar för honom, han är en på miljonen”…………………

 39. Ida skriver:

  Jag bryr mig inte om vad du vill ha för dina hästar. Men jag blev så fruktansvärt illa berörd när jag såg kommentarerna på Instagram mot den lilla tjejen. DU om någon borde veta att text kan missuppfattas och låta annorlunda i en annan huvud. Eftersom du har så bra människor runt i kring dig som du inte ens behöver förklara vilka dom är tycker jag att ni kan förklara skillnaden mellan överhoppa och unghäst språng?
  I början gillade jag din blogg, tyvärr vältrar den mot en skitkastarblogg där inläggen är ogenomtänkta, rosa med hjärtan och 100 tvära kast hit och dit!
  Tänk vilken fantastisk position du sitter på och kan påverka så många läsare, nå ut med massor av kunskap som du har chansen att fånga med tanke på din bekantskapskrets.

  Fick du ens fram nåt vettigt i videobloggen? Mer än att säga att du bloggat länge och inte orkar med just sånna saker som du har fakta på.?
  Tyvärr börjar man tröttna på detta och finner INGEN inspo längre.

  Tråkigt när du verkar vara en go tjej.’

 40. Ellen skriver:

  Sara: jag uppfattade oxå ngt i stil med det! Eller typ att han ser ut eller hoppar som en miljon. Vilket är ett uttryck för att beskriva ngt som är bra, det betyder inte att de är värda det i rena pengar. Stor skillnad!

 41. Nathali skriver:

  Snälla Tyra, kan inte du anmäla dig till trolljägarna eller något? Skulle så gärna se att de människorna som sitter framför datorn och kritiserar dig blir konfronterade!

 42. Sarah Lindkvist skriver:

  Grym är du! Älskar att du står på dig och tror på din grej och bara kör din race, fortsätt så! Och fortsätt med videobloggar! Love it 😀

  /Trogen läsare

 43. sanna skriver:

  Men alltså herregud vad folk måste haka upp sig på saker! Som att börja diskutera bambos pris.. Tyra vet väl ändå bäst när det är hennes häst? Ni som tror att ni vet bäst, vad grundar ni ert vetande på? Vet ni exakt hur bambo är, vilka klasser han har gått? Vad han har kapacitet för? Antagligen inte.. skärp er!!!! Jag tror inte tyra har tvingat er att läsa hennes blogg så varför gör ni det om ni ändå bara ogillar det hon skriver!?

  Jag förstår att du blir frustrerad tyra men hästvärlden är ingen snällplats. Jag övergav den tyvärr själv då jag inte längre orkade med allas olika åsikter och prat bakom min rygg.. jag saknar det något enormt men klarar inte att ta upp det igen så länge jag inte Har råd med ett eget stall där bara jag kan ha mina hästar och slipper folks kommentarer och skitsnack. Därföf tycker jag att dU är så grymt stark som orkar med det här varenda dag! Du är guld värld och försök köra ditt race så länge det får dig glad för du är grym på det du gör och det visar för oss som gav upp att det Inte är omöjligt! 🙂

 44. Patricia skriver:

  Du menar säkert väl oftast (anar att du ibland skriver saker för att provocera och höja upp inkomsten lite pga fler klick), men du skriver väldigt motsägelsefullt och osammanhängande. Det var det majoriteten kommenterade under inlägget om hästars hjärnor, majoriteten höll inte med dig och majoriteten var inte elak, de var ifrågasättande. Antingen har du en hel hög med askorkade läsare (mig själv inräknad), eller så är det du som är otydlig. Hur kommer det sig att du inte ens funderar på den möjligheten? Precis som här ovan, du skrev ett spydigt svar på en kommentar om att hon ska bevisa var du skrivit att du passar bra med Bambo, vilket hon gjorde. Har du så liten koll på vad du skrivit? Eller var du otydlig när du skrev? Säg det då!

  Jag tror helt ärligt att du när du tagit dig ur det här kommer du se exakt vad man reagerat på.

 45. Alexandra skriver:

  Gud vad kul att se dig! Var så länge sen. <3 Hoppas att det inte var sista gången.
  BAMSEKRAM TILL DIG

 46. Josefine skriver:

  Men herregud människor. Ska NI sitta och värdera någon annans häst utifrån lite bilder och något filmklipp på internet? Ursäkta mig, men tror ni att ni är såpass duktiga att ni kan sitta här och ”döma ut” någon annans häst?! Om många kända namn inom hästsporten som varit med på träning, sett Bambos utveckling och hans potential säger att han är/kan vara värd upp emot en miljon så kan jag nästan garantera er att de har mer rätt än ni.

  Usch, blir bara irriterad på alla dessa experter inom hästsporten. Dra ner på avundsjukan och beröm Tyra istället!! Jag lovar att ni inte kommer lyckas bättre med något genom att istället missunna en annan människa framgång.

  Och Tyra, du gör ett grymt jobb med dina hästar, dina bloggar och framförallt nedtrappningen här mitt i allt! Kämpa på bara, ge aldrig upp och tänk, tänk, tänk på den dagen du är fri från det. Tack för att du är en så inspirerade människa, och tack för en bra videoblogg. Fortsätt gärna med det!

  Kram

 47. Ellinor skriver:

  Vi är i samma ålder och jag lärde mig för många år sedan att reflektera över mina handlingar och mitt beteenden, så jag skickar lite tips till dig hur du kan reflektera. Det är självklart upp till dig om du väljer att ta detta till dig eller inte.

  1. Jag tror att du genuint har haft intentionen att förändra attityden inom hästvärlden men tycker du nu själv att dina och ”kaptenens” kommentarer (bla på instagram) främjar detta syfte? Hur tror du att dina läsare uppfattar er genom dessa kommentarer? Hur hade du själv reagerat på en vuxen människa som slänger spydiga kommentarer efter ett barn? Oavsett om man vet om att det är ett barn eller inte, är den typ av beteenden ok?
  2. Vilken typ utav hästblogg vill jag förmedla? Är kanske inte syftet idag detsamma som det var när du skaffade Dario? Om detta har förändrats, vad har du gjort för att förklara denna förändringen i bloggen och hur du bytt riktning, har det lämnats utrymme för dina läsare att tolka annorlunda?
  3. Spelar det någon roll för dig utav vilken anledning folk läser din blogg? Är det ok för dig att det finns läsare som läser här för att de gillar allt ”drama”? Om ja, hur kan du förhålla dig själv till hur denna blogg berör? Finns det delar som du kan förbättra?

  Jag tror alltid att det är bra med reflektion, man ser saker utifrån nya perspektiv och man lär känna sig själv på ett annat sätt. Jag hoppas att mitt inlägg mottas på rätt sätt. Det är inte skickat som en pik utan som ett tips i bästa välmening.

 48. Pia_CPH skriver:

  Du är SÅ fin, Tyra! Njuter att få se video på dig igen – var saknat 🙂

  Kram från Köpenhamn

 49. ros skriver:

  Sämsta videobloggen jag sett! Du förklarade ju ingenting om dom saker som folk frågar om!! Eller du kanske inte har några vettiga förklaringar?
  Några frågor som jag inte tror att jag är ensam om:

  1. Hur du på någon månad (sen du började umgås med Kaptenen rättare sagt) TOTALT har ändrat syn på hästar! Du älskade dom innan, ville hitta din bästa vän och har i ett flertal inlägg skrivit om hästar o deras känslor samt hur tävlingarna inte är de viktiga utan vänskapen etc! Och nu, dumma djur man bara ska tjäna pengar på! Och du som ville förbättra hästvärlden – fattar du inte att du just nu är en av dom som gör den så äcklig?? Speciellt när du skrattar med björn då han hoppar på frågande människor o barn på sitt urkasst låga sätt! Pinsamt Tyra.. Du sitter i videobloggen o pratar om personligt med Lalle men jag fattar inte hur de går ihop om han nu inte fattar nåt (pga hjärna som en hjärta=dum i huvudet). Och hur dom inte förstår om dom får en annan ägare men Lalle, han skulle förstå uppståndelsen och uppmärksamheten på en tävling o njuta av den!.. jahaaa.. care to explain?
  2. Sanno! Planen hela tiden?… inte vad vi har hört som flera påpekat! Förklara gärna!
  3. Och stackars Bambo nu då, som minst 2 andra redan har påvisat så har du i minst ett inlägg lovordat honom som den perfekta hästen för dig, passar som handen i handsken etc (se deras länkar till det inlägget – som du förövrigt spydigt (!!) bad den personen att visa för dig, för det har du då aldrig sagt/skrivit! HA in your face!!) Iaf, vad hände där då undrar vi??
  4. Ingen lust till att rida, allt är piss utan Lalle etc. Köper en ny häst! Sanno o hingsten skulle säljas för att du inte har råd eller plats.. Förklara tack!
  5. Håll oss uppdaterade på slutpriset på Bambo nu då eftersom du garanterat vet att du får runt millen för honom! Spännande! Speciellt eftersom du så smart namedroppade Pether M som den som sagt de så är de ju bara hans rykte som står på spel!..

  Ja de var dom frågorna jag kom på just nu, vet att det kommer komma flera o då kommenterar jag gärna igen, utan efternamn tack!
  Hoppas verkligen på svar på dessa frågor o eventuellt andra då jag som sagt tror att det är mååååånga av oss läsare som vill veta vad som händer i din lilla VIP värld!
  Tack o bock

 50. Ellinor skriver:

  Beklagar också din sorg. Varje gång en människa tar sitt liv har samhället fallerat. Vården, psykiatrin och äldreomsorgen berör oss alla och jag tycker det är skam hur lite uppmärksamhet den fått i valdebatten. Jag önskar att svenska folket satt ner foten. Förr eller senare behöver alla någon typ av hjälp. Tyvärr är det först då man upptäcker hur misskött denna sektor är. Det behövs nya strukturer men framförallt resurser till vård och omsorg. Stora kramar till dig genom den här svåra tiden.

 51. Annie skriver:

  Hjärna stor som en ärta? Ingen som har koll på hästens kropp? Gå in på Youtube och sök så hittar ni spännande anatomi-videos då får ni se hur liten den är ;), inte enorm men inte så liten:p

 52. josephine skriver:

  Mera! Väldigt kul 🙂 mer positivt nästa gång och kanske lite film från stallet vore kul 🙂

 53. Sofie skriver:

  Hej Tyra!

  Jag har läst de flesta av kommentarerna här och tycker det är tråkigt att du får så mycket skit som du egentligen inte förtjänar. Å andra sidan håller jag med många föregående talare angående att bloggen kantas av många tvära kast, otydlighet och som tidigare kommentarer också pekat på, motsägelser. Jag tycker inte att det är konstigt att man blir förvirrad och ifrågasätter. Jag själv blir förvirrad men vågar inte fråga (det är första gången jag skriver nu) av rädslan för att få ett svar som jag känner mig nedtryckt av då jag inte är så jäkla tuff och stark som en del andra är.

  Jag tycker att: en del gånger när du svarar på olika ifrågasättanden (som inte alls är illa menade) så uppfattas svaren ibland som ganska spydiga. Förmodligen menar du inte alls att vara spydig eller dylikt men upplevelsen verkar ofta bli så ändå. Det är ju en subjektiv upplevelse och precis som du känner dig trampad på så tror jag att många av oss känner oss trampade på ibland och jag ser ingen förståelse för detta från Din sida. Även i inlägg skriver du då och då saker som får andra eller rentav MIG, att känna mig trampad på, att du är ”över mig”, bättre än mig, har bättre ”saker” än mig. Ja, du skriver till en stor massa och förmodligen är det alltid någon som blir trampad på tårna oavsett vad du skriver, men det är en ganska stor skillnad på att exempelvis skriva vad man har för uppfattning om vad ens häst är värd.. och att skriva följande:

  ”Och många sitter säkert här med hästar som är värda lika mycket som Bambos ena ben, och då är det självklart väldigt lätt för er att gå in och skriva hur jävla känslokall jag är och att jag inte borde få äga ett djur. Haha, det är så skrattretande, ni har verkligen ingen som helst koll på det verkliga ”brutala” livet.”

  Jag tycker det är tråkigt eftersom det är så mycket roligare att läsa om hästarna, träningarna, tävlingarna och allt annat som borde höra bloggen till, snarare än allt negativt, alla försvarstal och allt som är direkt riktat till läsarna och jag hoppas att det blir en bättre stämning på bloggen snart.

  Med vänlig hälsning Sofie, en 24-årig student och ridskoleryttare som tyvärr inte har råd att ha häst alls och självklart avundas något enormt det faktum att du i princip bara kan välja och vraka bland alla fina hästar och får göra det du älskar i så stor utsträckning.
  Självklart svider det, och det gör mig ledsen att du tycker att jag inte har någon som helst koll på det ”brutala” livet”.

 54. Karro skriver:

  Alla som lägger sig saker som inte påverkar era liv, t.ex. det här med att hästen kan säljas för 1 miljon kronor, SNÄLLA SLÄPP DET! Har ni verkligen inget annan och göra än och kommentera taskiga saker på Tyras blogg? Snälla små söta barn (hoppas jag verkligen det är!!) gå och lek med riktiga vänner istället för att leka med andras känslor bakom en datorskärm.

  Tyra jag lider med dig att du ska behöva stå ut med så många barnsliga läsare bara för att du driver en hästblogg. Jag garanterar att alla dessa människor som kommenterar har en hobbyhäst där hemma som dem har köpt för 30 0000. Tror inte dem förstår hur mycket proffshästar kan säljas för då det inte är särskilt ofta dem ligger ute på blocket!! Så skit i dem, kör på! Du är en grym människa och verkar vara sjukt duktig med alla dina djur. KRAM

 55. Nikoline skriver:

  Måste bara Säga till alla som läser..Tyra är en sann djurvän, men också smart som få:) hon år ärlig och säger hur det ligger till och hon är medveten om vad hon håller på med, och i detta fall hästar för stora summor pengar och då är hästarna till salu. Tyra jobbar med hästar och det är en enorm skillnad mot att ha en eller två hästar som du själv myser och tävlar med. Sen att hästar har små hjärnor är väl bara ren fakta? Jag äääääälskar djur och är vegetarian och en hästmänniska, men jag lurar ju knappast mig själv till att tro att dem är smart djur. Dem står och betar i en hage timme in och timme ut. Dem är flyktdjur som får panik lätt och det är för att dem inte tänker utan tar till flykt för att ”överleva” så smarta är dem. Fina, men dumma:) och som Tyra skrev. Lalle skiter i vem som äger honom. Det är vi människor som intalar oss att dem älskar oss tillbaka.

  Tyra dig vill jag tacka för din ärlighet på båda dina bloggar och för att du är så härlig! Du verkar vara så snäll och mån om andra. Sen så vill jag passa på att säga hur tydligt man ser att du tar hand om dina djur:) när du visade Mimmi,korten och Findus i slutet så fick jag en så skön känsla i kroppen..så härligt avslappnade dem var och det visar att det är älskade djur:)!

 56. Carro skriver:

  2014-02-19 16:24 – ALLMÄNT, BAMBO, DAGENS RIDFIT:
  Såhär såg jag och Bambo ut idag inför filmningar, och ni kommer nog gilla dagens avsnitt- sån sjukt bra övning! Alltså jag är så KÄR i denna häst, han är allt jag någonsin önskat och lite till. Kan ni förstå att jag nu har TVÅ hästar som passar mig som handen i handsken? LYCKA ♥ Man kan nästan tro att jag har snott Barbies häst, så fin är han Håll utkik på bloggen för nästa avsnitt som ska upp idag nån gång, kram

  Jaha… Känner mig mest uppgiven, får inga konkreta svar på någonting och tkr det är sjukt tråkigt att du hela tiden svär och har så hemskt otrevlig ton så fort du blir upprörd på några läsare mkt oprofessionellt med tanke på din långa erfarenhet inom bloggbranchen? Vet du någon annan bloggare som skriver som dig som kallar sina läsare för saker ? Har aldrig sett det hos tex blondinbella eller Kenza..
  Det syns att du inte mår bra, du ser nervös o ofokuserad ut. Kanske bättre o lägga mer energi på dig själv än o skriva nedvärderande inlägg om hästars intelligens och sedan arga inlägg för att folk blir defensiva.
  Man ska aldrig nedvärderande ett djur, dom förstår då otroligt mkt mer än vad vi förstår, det tror jag majoriteten av oss som håller på med hästar har erfarenhet av.

 57. Anna Svensson skriver:

  Alltså vad är det vi ska vara avundsjuka på? Att vara felmedicinerat bipolär (det har du själv skrivit)? Att vara pillermissbrukare? Att ha en så pass svår smärtproblematik att du blev missbrukare av stark analgetika? Att ha problem med kronofogden? Att bli dumpad av sin kille? Att ha hästar man inte klarar av själv (Corvara)? Att låna ut hästarna så att de inte alls genererar någon vinst? Att inte komma runt en 130 på ett bra sätt trots ”elithästar”? Att du samarbetar med en man som hoppar på en liten ponnytjej utan att ens försöka tänka efter före? Att du bor ute på landet? Snälla säg mig, som har ett schysst hus centralt i Stockholm, som haft hästar jag själv tagit upp till 140 innan jag tog en paus från ridningen och som har ett starkt förhållande och ett älskat barn på väg (samt en stabil inkomst utan skulder eller krav från fogden) – vad är det jag ska vara avundsjuk på? Att du suttit i VIP-en i Falsterbo? Ja det är ju extremt svårt stt hamna där, verkligen. När Lisen Bratt sålde sin fina mästerskapshäst visade hon hur riktiga hästmänniskor fungerar även om deras sinne för affärer får gå före deras känslor. Att man väljer att sälja för att driva en verksamhet och tjäna pengar innebär inte en lägre uppskattning för djuren. Hon var ju din idol tidigare, vad hände? Jag är inte ett dugg avundsjuk på att du tycks ha människor omkring dig som bara hjälper dig längre ner i ditt mående även om det ytliga ännu flyter på. Själv är jag otroligt nöjd med mitt liv och hade inte varit mer nöjd för att jag haft en massa utlånade hästar som andra måste rida åt mig för att jag av diverse anledningar inte orkar eller klarar det själv. Pengar är inte allt Tyra, det borde även du inse som behövt ha bloppisar för att samla in pengar till dina visioner. Men jag förstår att man hoppas att andra avundas en, för det skulle ju kännas så mkt bättre om någon mer ville må som du antar jag. Vänder mig till de professionella hästbloggarna från och med nu, detta känns bara sorgligt. Jag hoppas att du tar dig ur ditt missbruk, inser vad för människor som lyfter dig och att du en dag hittar tillbaka till den där trygga personen som inte behövde droppa kända namn, köpa dyra hästar eller äta tabletter för att må bra. Tack för en fin blogg fram hit.

 58. evelina skriver:

  Seriöst hur orkar ni ? vill hon sälja bambo för 1 mille så varsegod !
  Men sen om hon får det eller inte är inte upp till oss. så varför haka upp sig på vad som sägs? om dom kanske inte klickar längre så är det inte erat problem. måste folk bli så arga och ta allt så jävla allvarligt ? seriöst tagga ner för helvete. jag är inget fan men tyra stå på dig ! ta ingen skit för dom är inte ens värda att du måste försvara dig !

 59. Emily.w skriver:

  Åh fy Tyra jag fattar inte att du orkar!
  Bara de faktum att du pallar att stå pall för den
  brutala mobbning du utsätts för, visar att du är fantastiskt stark!
  Tycker det är super kul att se dig på video, det känns som man kommer lite närmre då!
  Keep up the good work!
  Kram emily

 60. Johanna skriver:

  Jag älskar hur alla kommenterar med sina namn nu och FORTFARANDE står för sina åsikter. Det trodde du aldrig Tyra? Du tror ju bara alla är avundsjuka på dig. Vad finns att vara avundsjuk på? Det vill jag ha svar på. Jag tror dock inte du hanterar svaret du får när folk skriver att dom faktiskt inte är ett dugg avundsjuka. Din drömvärld faller där liksom.

  Jag är nu i ett skede där jag ska köpa en häst som enligt dig då är värd lika mycket som ett av Bambos ben. Jag precis som många andra har såna hästar. Vi läsare får inte kritisera dig men DU tar dig jävlar rätten att kritisera våra hästar och oss som människor. Bilden jag får av dig är på riktigt att du är dum i huvudet. Om det stämmer eller inte kan jag svara på den dagen jag träffat dig irl men fram till dess kan jag bara gå på intrycket du ger via bloggen.

 61. Nathalie skriver:

  Å du underbara människa! Mer videobloggar!

 62. Ronja skriver:

  Att folk IFRÅGASÄTTER betyder inte att folk är AVUNDSJUKA. Det är två HELT skilda grejer. 99% har ifrågasatt (en hel del grejer, vilket är förståerligt). Att ifrågasätta är inte negativt och det är klart alla har rätt till sin åsikt, så länge kommentarerna är sakliga (vilket de jag sett varit).

  I mitt inre ifrågasatte även jag att Bambo verkligen vore värd en miljon, men jag orkade liksom inte skriva det. Det hör inte till mig. Det påverkar inte mig. Men om jag får säga min åsikt, så skulle jag aldrig betala den summan för honom så som han idag är, med de få prestationerna osv. Nu har jag inte ekonomin eller intresset, men även OM jag hade det. MEN, även om min åsikt är denna betyder det INTE att jag är avundsjuk. Min åsikt är helt enkelt att om jag köpte en häst för miljonen, skulle jag förvänta mig mer resultat av en häst i den åldern (goda), erfarenhet, mer uppvisade kvaliteer, god stam (generellt, även om Bambo har det (?)) och mer muskler osv. Det är min ÅSIKT. 🙂

 63. Soffa skriver:

  Kan du inte bara be din vän pether ställa upp på en videoblogg var han säger att din häst är värd en miljon? Då får du ju tyst på dom som inte tror dig? Sen måste du ju inse att utifrån ser det rätt känslokallt ut att du ska sälja en häst du tidigare sagt ”är helt perfekt för dig” och så får man reda på att du precis fått veta att den är värd en miljon, det SER ju ut som att du säljer honom för att tjäna pengar då, även om så inte är fallet.

 64. Fanny Nilsson skriver:

  Men alltså herregud… VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?
  Jag blir så jäkla trött av att gå in och läsa alla dessa kommentarer. Sticker det er så fruktansvärt hårt i ögonen att Tyra anser att Bambo är värd 1 miljon kronor att ni ska komma hit och kommentera sådana onödiga, snobbiga och arroganta kommentarer? Vad vill ni bevisa? Att Tyra är dum i huvudet och okunnig? JAHA, och om hon nu skulle ta åt sig av det ni sa och hon bara ”Jaa förlåt alla läsare, jag är väl dum och okunnig då..”. JAHA???? Vad i HELVETE får ni ut av det??? ”Yes, jag hade rätt och Tyra hade fel!”????

  Ursäkta mitt rage här, men jag blir fan tokig!! Vad spelar det för roll liksom? Om det nu sticker er så hårt i ögonen att Tyra har sina tankar och synpunkter på olika saker… Låt bli att läsa hennes blogg då! Är det verkligen så provocerande att ni bara inte KAN låta bli att kommentera? Återigen… Vad får ni ut av det?

  Heja dig Tyra! Fortsätt att inspirera, peppa och skänka glädje på din blogg till folk som mig! Hoppas att försäljningen med Bambo blir lyckosam, att den nya hästen kommer att vara en riktig pärla, och att allt med Sanno och Corvara kommer att bli hur bra som helst! Och FORTSÄTT videoblogga!

  KRAM på dig Tyra!

 65. Juliette skriver:

  fler videobloggar!

 66. Sandra skriver:

  Vilken bra kommentar .

 67. Sandra skriver:

  Vilken bra kommentar Anna Svensson.

 68. Sofie skriver:

  Härligt med videoblogg!

 69. Sofie skriver:

  Hoppas på fler!

 70. Julia skriver:

  MEEEEER VIIIDEEEOOO BLOOOOGGGGGGGGG!!!! 😀 visa gärna mer filmer på djuren :))

 71. Julia skriver:

  Asså vem fan bryr sig om hon säljer Bambo för en miljon? Skit i det ni.

 72. Anna H skriver:

  När jag går in och läser kommentarerna till inläggen i den här bloggen blir jag alltid fullkomligt mörkrädd. Ni som kommenterar negativt om Tyra har en helt sjuk kapacitet att ALLTID vrida och vända på ALLT hon skriver, det är helt SJUKT hur ni lyckas missuppfatta allt hon gör. Sluta ta allt svart på vitt och försök istället FÖRSTÅ VAD DET ÄR HON FÖRSÖKER SÄGA, HON ÄR INTE DUM I HUVUDET? Varje människa ni träffar och pratar med eller läser något som denna människa har skrivit, kan ni se till att misstolka varenda ord, det kan alla om man vill – det är bara och vända och vända lite på det. Då väljer ni inte alltid att göra det men så fort Tyra skriver ett inlägg spyr ni galla över henne och säger saker om henne som ingen borde få säga till någon. NI TAR ALLT HON SKRIVER TILL EXTREMER, förstå det. När ni kan stå för att ni skriver något sådant är det helt sjukt vilken uppfostran ni har. Ni har ett större problem än det ni tycker Tyra har, när ni skriver sådana saker till en annan människa. NI BORDE SKÄMMAS.

 73. Linnéa skriver:

  Heja Anna Svensson! Och vill Tyra sälja för en miljon gör hon väl det, enda problemet är att om folk prissätter som hon gör hade vi inte haft någon marknad då alla människor tycker att deras hästar är värda miljonsummor – det är därför efterfrågan, meriter och marknad styr och inre vad du själv vill ta för pris… Du får det köparen är villig att betala.

  Jag har en häst som gått 150 m plac, går i år 130-135 – läromästare, 14 år. Köpte förra året för knappt 250 000:-. Är jag värdig att få kommentera priset nu?

 74. Sandra skriver:

  Har aldrig setat och läst kommentarerna på din blogg förut men nu.. Jag vill bara spy på dessa häst människor. Att man orkar gnälla så sjukt mycket och hänga upp sig på exakt allt du skriver. Att du ens ska behöva förklara det med ärthjärna är sjukt, fattar man det inte själv utan man behöver få sig en förklaring om inte två eftersom det inte verkar ha gått in i huvudet än på vissa personer. Blir väldigt arg/ledsen/äcklad av att det finns så många personer som orkar lägga ner sin tid och energi på att hacka på dig. Pinsamt beteende och det är ni som skämmer ut denna sport. Trodde det var meningen att man ska höja och stötta varandra, gillar man inte det Tyra skriver så har INGEN tvingat er att läsa, ellerhur? Sen att ni kan prissätta en häst som ni antagligen aldrig har sett mer än på film, hur tänker ni där? Helt otroligt hur många experter det finns här, jobbar/rider nu alla på elit nivå? 🙂 Jag tycker du Tyra är otroligt stark som orkar stå ut med dessa människor och deras attityd. Dessa människor är inte värda att lägga en gnutta energi på och jag hoppas för din skull att det någon gång blir bättre och att dessa människor lär sig vad man säger och inte säger till en annan människa. Kram på dig 🙂

 75. Helena skriver:

  Jag tyckte det var kul och givande med en videoblogg faktiskt. Däremot bortsett från det så vill jag påpeka att utifrån hur mkt tid och energi du lägger på att störa dig och bli upprörd över kommentarer du får och när det nu svallat som det gjort i flera dagar på bägge dina bloggar osv, att det är du SJÄLV som påverkar att det blir så. Du drar igång drevet deluxe när du driver bloggarna på det sätt du gör, och skriver ”jag stör mig så oerhört” ”blähhh” osv och förvarsinlägg gång på gång på gång hela tiden. Samma sak med Insta där du OPROVOCERAT dessutom själv väljer att lägga harranger om hur dumma folk är mot dig, hur fåniga de är, hur dåligt de fattar osv.

  Du har ALL möjlighet att själv styra över hur dina bloggar är i fråga om kommentarer och ”mood” osv. Så är det! Titta på andra bloggar om inte annat, du borde verkligen ha koll efter alla år som bloggare själv.
  Det är verkligen JÄTTETYDLIGT i samtliga dina sociala forum att du hela tiden inte vill kännas vid riktigt hur mycket dina egna problem, fysiskt och psykiskt faktiskt påverkar hur bloggarna drivs. Det är smärtsamt uppenbart för alla som följt dig och bloggarna i många år, hur illa det blivit.

  Jag hoppas att du kommer må bättre snart, ta hand om dig och under tiden återigen mitt råd: TÄNK på att det är DU som påverkar hur dina egna bloggar ter sig och vilka som responderar och på sättet det responderas.

 76. :D skriver:

  Mer videobloggar! Mer förklaringar! Mer berättelser! Mer fakta! Mer av allt helt enkelt!

  Tycker det är så kul att ”hästvärlden” är så pengafixerad… B kanske inte är värd 1 miljon eller så är han värd 2 eller ”bara” en halv. Men det kommer man först få reda på när du har en köpare och han en ny ägare. Sedan är det väldigt kaxigt av dig att skriva ut det på ett sådant sätt, men inget fel har ju gjorts och alla lever!

  Så mina kära hästmänniskor, varför den upprörda tonen i kommentarerna? För vad jag har läst har ingen möjligheten att se in i framtiden och kan med säkerhet säga hur mycket han kommer säljas för. Då kan man ju ifråga sätt om det är så att ni är så ”avundsjuka” och ”bekräftelsekåta” att ni bara måste kommentera att hästen minsann inte är värd de pengarna eller att eran häst blabla. Pengar kan köpa framgång i denna sjuka sport (tyvärr) men det betyder inte att man ska missunna folk som har ekonomiska förutsättningarna att köpa/sälja framgången.

  Be happy, don`t worry!

 77. Lisa skriver:

  Hej Tyra! Hoppas du börjar må bättre snart, man ser att glädjen är borta i din blick! Förstår att du har det jobbigt nu med allt som hänt. roligt att se dig i en videoblogg iaf. Snälla sluta förklara dig hela tiden med ett försvarstal, förtydliga istället HUR du menar. Vi vet att du är biopolär, bränd i kärlek, sorg över en vän och har det rörigt i ditt privata liv. Vi vet att du köper och säljer fina hästar, ta inte på dig för mycket bara.snälla börja gå i terapi, det skulle vara jätte bra för dig att bearbeta dina känslor. Jobba också för att få en positivare stämning på din blogg. Just nu känns alla sura..om jag inte minns fel blir du glömskare av tabletter och lite sömn. Folk skriver taskiga saker och de har många frågor, många även väldigt konstruktiva. Försök att svara på ett sakligt och konstruktivt sätt tillbaka. Lycka till hoppas du mår bättre snart!

 78. MalinKalin skriver:

  Jaa! Fler videobloggar! Dom som inte vill se kan väl skita i det då men jag vill se 🙂

 79. Johanna Carlsson skriver:

  Hej Tyra!

  Jag beundrar att du är så stark och orkar stå ut med allt skit! Att folk inte kan sköta sig själva och sitt eget liv istället för att sitta och hacka på dig. Folk är bara så avundsjuka på hur lång du har kommit med dina hästar trots all motgång du gått igenom med du kämpar på!

  Det spelar väll ingen roll vad dina hästar kostar det har ingen med att göra du vet bäst själv om vad du får för dom och ingen annan!

  Jag är ingen som läser eller brukar kommentera men nu får jag bara nog när folk sitter bakom en dator och kan vara så stor i munnen och kallar dig för massa saker det är inte okej! Jag blir så arg för dom kan lika gärna lämna din blogg bara, låta dig leva ditt liv och göra precis som du vill!

  Jag tycker att du ska fortsätta med det du håller på med och ha kvar alla dina djur och att du fortsätter kämpa även fast folk vill trycka ner dig! Jag hoppas allt kommer lösa sig med Lalle att du kan börja rida han igen, all lycka till er och dina andra djur!

  Fortsätt med vidioblogg 🙂

 80. Isabel skriver:

  Hej Tyra,

  Du säger i videon att du är trött på bloggläsare som kommenterar elaka kommentarer i stil med ”Du är dum i huvudet..” eller ”Du måste vara tappad i golvet..” men häromdan skrev du på Instagram: ”Alltså hästmänniskor. Fy fan vilka jäääävla idioter det finns. Shit. Tack för era peppande kommentarer och ni läsare som är normala, smarta och kloka!Har just nu lust att slänga en bomb på hela hästbloggsjäveln.” Varför känns det som att du inte är mycket bättre själv?

  Titta på Nellie Berntsson. Hon är bara 13 år gammal men får stå ut med mycket mer kritik och hatkommentarer än vad du får och hon tacklar det betydligt mer moget än vad du gör som är närmre 30 år gammal.

  Jag har själv fått ta emot en hel del skit under tiden då jag drev hästföretag. Jag märkte att om jag inte gav dessa ”energitjuvar” någon tid, så slutade dom. Att ge igen med samma medicin är helt fel väg att gå för man kan inte banka in vett i skallen på någon.

  Ha en bra dag Tyra,
  Isabel

 81. Emelie skriver:

  Jag är inte en sån person som orkar kommentera om det inte är något som jag verkligen måste säga. Nu har jag något att säga. Du är så stark Tyra, så väldigt stark. Goda saker kommer hända dig för det förtjänar du 😀 Gärna mer videobloggar det gillar vi! Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »