Allmänt

Släpper en nyhet här idag 14.00

Hej, börjar även här med att säga att ni ska kika in här idag klockan 14.00 för då släpper jag en stor nyhet ♥

Men, ja hej. Ursäkta att det blev så dålig bloggning igår men herre min gud vad kaos allt var, och jag vill även försöka sammanfatta min dag här eftersom det hade med hästar att göra, haha. Ska försöka berätta min dag i ett stycke. Vaknade klockan 6. Upp och jobbade två timmar. Somnade om och sov en timma. Sedan åkte jag till stallet för att flytta allting. Mötte upp Nina, vi packade lastbilen proppfull och åkte hem till mig och lastade av allt. Sedan till stallet igen för att Björn skulle kunna komma och hämta Bambo för att ta med honom på träning för Pether Markne. Sen till närvården för att träffa sjuksköterskan jag har samt få mina tabletter. Sedan kom mamma, pappa, Linn och barnen hem till mig. De hann vara där en halvtimma, sedan åkte vi tillbaka stallet för att lasta in Tuben som skulle köras till Södertälje och sedan Doris som ska hem till mig. Sedan hem med hästarna och lämna över lastbilen till Annicas kära bror med kompis som skulle köra Tuben till Södertälje.

Fan måste göra ett nytt stycke… Men ja, då fick Doris vara hemma här och gå på tomten och äta och vara i mitt kök. Hon fick gå in i köket och vad tror ni det första hon gör är? Ja bajsar såklart. Kul! Men, sen så hann vi med lite ponnyridning, en ice bucket challenge och lite lek med alla djur. Sen när lastbilen kom tillbaka så lastade jag Doris och körde till nya stallet och lämnade av henne. Sen när jag var hemma och var så jävla uppe i varv. Då var det bara att sätta igång och jobba inför den här lanseringen idag.

Så såg min dag ut! Förstå? Tanken var att rida Tuben innan hon åkte men det fanns ingen tid. Suck! Men hon kom hem igår och Elin och Mimmi tyckte att hon hade byggt muskler på den här korta tiden och såg fin ut så det är alltid kul att höra. Har även lasttränat henne lite så igår så bara sprang hon in i lastbilen, då blir man så glad Det har varit så kul att ha ”min” lilla Tub här. Kommer sakna henne!

Det roliga med Tuben är att hon vill lära sig, hon lär sig och gör inte om samma misstag. Väldigt trevlig häst!

IMG_0454

3 svar till “Släpper en nyhet här idag 14.00

  1. johanna skriver:

    men herregud, och en annan vaknade kl 11 idag.. ^^

  2. Härligt härligt!!

    Själv har jag åkt hem från jobbet och ligger i feber 🙁

  3. Tamine skriver:

    Så du har skrotat planerna att tävla Tuben?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »