Allmänt

Träning för Niclas idag

And we meet again…. Idag ska jag åka till Niclas och träna Bambo och Tuben! Ska bli jättekul! Jag kommer ha en del att göra innan så det kanske blir lite mobilbloggning, men två kameror åker med, det ska fotas och filmas ♥ Hörs sen kram

20130315-095555

7 svar till “Träning för Niclas idag

 1. Futura Riding Gear skriver:

  Ta gärna en titt på våra pannband i lager på FB – futura Riding Gear

 2. Alice skriver:

  Hej Tyra!
  Läste just inlägget om påhoppen mot dig och hur andra tror sig veta hur du ska göra med dina djur. Angående för långa bett så hade förra ägarna till mitt halvblodssto enbart för långa bett. Detta resulterade i nedslitningar på de främre kindtänderna, enligt min veterinär och också hästtandläkare. Jag kan också säga att jag hade, från den stunden jag köpte hästen, bytt till kortare bett för att de skulle ligga mer still i munnen. Men slitningarna som blivit innan försvinner ju inte. Och hästen byter tänder bara en gång, precis som vi människor. Tänderna som de sedan har de tänder den ska ha resten av sitt liv. Därför kan jag tycka det är viktigt att ha rätt längd på bettet för att skona hästens tänder.

  Sedan kan jag förstå om det handlar om några millimeter att det inte gör någon skillnad. Om längden går mot 1cm och uppåt så bör man fundera på att byta till kortare bett.

 3. Josefine skriver:

  Kul med Tuben!=D

 4. Miranda skriver:

  Kan du filma? 🙂

 5. Siri skriver:

  Så fin bild!

 6. Ebba skriver:

  Det borde vara ni två!!

 7. emma skriver:

  Alice jag vet inte om du läser här igen. Men bara en liten upplysning som kanske kan få dig glad. Hästars tänder ”växer”. Har du inte en allt för gammal häst så borde den ha bra tänder om några år igen om slitningarna är rejäla. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »