Allmänt

Sanno med normal ryttare

Eller Sanno med en tjej på ryggen, haha. Ni har ju sett Björn rida Sanno hela tiden och Björn är kille och han är lång. Sanno ser ut såhär när en tjej rider honom, visserligen så är min vän Elina en väldigt liten tjej, men ändå 😉 Sanno är cirka 1,65, 1,66. Jag har faktiskt inga bilder alls när jag rider Sanno!? Så himla tråkigt…Det skulle vara så kul om någon här bara kunde köpa Sanno! Jag längtar till att se var han hamnar!

Jag har ju blivit god vän med mina köpare och har mycket kontakt, och jag ser fram emot att följa mina hästar som säljs vääääldigt mycket. Sanno ska bli kul att följa då jag tror man kan se honom på prisutdelningen i varje tävling, haha. Det är nästan så att jag själv funderar på att ha honom ett tag och tävla honom själv bara för att ha lite kul 🙂

Målet med Bambo är större klasser och då är det kul att ha någon annan som man kan ha lite kul med. Med Bambo för jag inte göra misstag, det blir mest skolrundor och försöka rida felfritt. Det skulle vara kul att ha en häst där man kan satsa lite. Lalle är ju inte där än, och vi vet ju inte riktigt vad som händer. Men nu tar han igångsättningen väldigt bra, och OM han har saknat det, herregud han har ju gått på nålar och ordagrant krupit på väggarna de senaste månaderna. Tänk att ha lilla speed-Sanno att kriga med i några månader? Hade inte det varit väldigt kul att följa?

Har satt ihop ett tävlingsschema för hösten nu också, väldigt kul jag längtar ♥

_DSC9952 _DSC9898 _DSC9920 _DSC9938 _DSC9923

13 svar till “Sanno med normal ryttare

 1. Jennifer skriver:

  Åh jaa behåll Sanno ett tag!! Skulle vara jättekul att få följa er på tävlingsbanorna. 😀

 2. MalinKalin skriver:

  Ser fint ut 🙂 Du får fixa bilder på er två också 🙂

 3. sätilaryttaren skriver:

  Vad fin han är! Är han hemma hos dig igen ? 🙂

 4. Martina skriver:

  Tyra, jag ber dig verkligen nu att kolla Star riders mail. Har skrivit till dig både här, på instagram samt mailat.. Mina Star rider ridbyxor gick nämligen sönder efter ett ridpass (har bilder) och jag är jätteledsen för det. Skulle verkligen uppskatta ett svar från er och antingen få ett par nya ridbyxor eller få pengarna tillbaka. Tack på förhand 🙂

 5. Eva skriver:

  Den där hästen , Sanno. Fy vad snygg han är. Han skulle lätt få gå på min gård

 6. Caroline skriver:

  Sanno är så jäkla snygg att jag dör!

 7. Tilde :) skriver:

  Ååhhh jag vill så gärna ha honom!

 8. Siri skriver:

  Snygg-Sanno!

 9. Louise skriver:

  Känns som att de är samma visa varje gång någon av dina hästar ska säljas, först läggs det ut att dom är tillsalu, sen kommer ett inlägg i stil med nej den borde jag inte sälja för den är så bra o jag ska nog inte sälja ändå och sen så säljs dem. Nu börjar det kännas som ett försäljnings trick mer, men jag vet inte? Du har ju köpt hästarna av en anledning gissar jag och det måste ju vara för att du tror på dem och tycker om dom så det skulle ju helt förståligt kunna vara så som du skriver men när det blir precis samma procedur med alla hästar så får jag en mindre trovärdig känsla.

 10. lisa skriver:

  När kommer svaren från frågestunden?

 11. Viktoria skriver:

  alla dina hästar är så balla!! hade gärna haft någon av dem i stallet här hemma!

 12. Pernilla skriver:

  Hade väldigt gärna köpt honom då han troligtvis skulle passa mig perfekt.. men han kostar för mycket tyvärr! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »