Allmänt

Lalle är under igångsättning

Hej på er! Skrev förut på tyras.se att jag har så himla lite tid för bloggarna just nu :S Men som tur är så är det sommar och många har semester så det gör kanske inte så mycket? Jag gillar egentligen inte alls att ha såhär lite inlägg men allt jag gör just nu är för att det ska bli bättre för er till hösten- tro mig!

Idag har jag haft möte med en potential riktigt bra samarbetspartner. Ska bli kul att se exakt vad det blir, men blir det som vi vill så kommer vi göra saker som ingen nånsin gjort förut, och sånt älskar jag 🙂 Har bara varit i stallet idag och mockat och fixat, har en ny jätteduktig medryttare nu som testat Bambo när jag var med häromdagen. Jonna heter hon, så ni vet om jag skriver hennes namn här 🙂 Jonna hjälpte mig idag med Bambo och ridning 🙂

Lalle är nu under igångsättning för er som undrar. Jag har ju tömkört honom och rider honom bara i skritt. Tänkte börja trava snart lite mer ordentligt på raka spår, men än så länge så är jag så rädd om honom, så vi jobbar på i skritten så länge. Men han kommer komma tillbaka, det vet jag bara ♥

Har haft Tubens ägare Mimmi och Elin här igår och i förrgår, ska berätta massor av roliga saker om Tuben sen också 🙂 Sedan kom Hanna, aka Gaga förbi igår och hängde här en hel dag. Så mysigt, alla dessa tre tjejer har jag träffat på senare tid tack vare hästarna 🙂 Vi var i stallet och gav hästarna vääääldigt mycket uppmärksamhet kan man säga, OM du njöt? Ja.

Puss på mammas älskling <3

lalle1

7 svar till “Lalle är under igångsättning

 1. johanna skriver:

  härligt att han är under igångsättning 🙂

 2. LC skriver:

  Lite kul kuriosa, du som talar så gott om ett visst försäljningsstall i Holland. En vän hittade hinderstöd som används vid barrering, i ett öppet förråd, alltså inget dom döljer. På hinderstöden sitter ett rep fäst i översta bomhållaren, när hästen är över hindret drar man i repet så bommen åker upp och hästen slår i ordentligt. Finns att se bild på Hästforum på FB, ifall du vill se. Du som är så mån om djurs bästa, kanske ska tänka både en och två gånger innan du köper häst därifrån. Det blir ju lite dubbelmoral att driva en fråga ang hårdare straff vid spö användning, men ändå stödja ett stall som uppenbart gör hästarna illa för att dom ska prestera bättre. Tåls att tänka på!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   LC- Skicka länk eller bilder till mig vart man kan se det?

 3. Jessika Warvne skriver:

  Hej! Min mamma beställde ett par ridbyxor till min syster, och efter att hon betalat för ett tag sedan så försvann ALL kontakt med er. Hon har nu mailat (vi har ett rätt unikt efternamn, så ni ser direkt vem som är vem). Skulle gärna vilja ha ridbyxorna då det är en present till min syster som fyller år väldigt snart, och köpa såhär istället för på en webshop var ju en risk vi fick ta. Snälla, hör av er till henne. Hon skickade ett mail idag igen så borde finnas i mailboxen, förhoppningsvis rätt långt upp,
  Ha det fint!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Jessica- Hej jag kommer att svara på alla mail och de kommer att skickas! Ni har inte blivit lurade, jag lovar 😉 Jag ska ingenstans:) Kram

 4. Sara skriver:

  Vad roligt att han sats igång! Lycka till och hoppas att det blir bra och att han kommer tillbaka helt 🙂

 5. LC skriver:

  Finns en tråd med bild på Hästforum på FB, inlagt i onsdags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »