Allmänt

Sanno och Hingsten på Hästnet

Nu känns Sanno och Hingsten redo att säljas! De är så bra dessa hästar och jag längtar efter att få hitta det perfekta hemmet till dom. Det är två helt olika hästar. Sanno är för den som vill vinna speedklasser i 140 och hinsgten är för den som vill hoppa svår klass. Oavsett vad så är bägge två fantastiskt duktiga hästar med bra psyke. Kan ni förstå att Sanno gjorde tävlingsdebut i Maj och Hingsten i Juni? Och bägge kvalade in till Falsterbo Horse Show! Vilka krigare! De är värda det bästa, mina stjärnor ♥

Hingstens annons finns här. Sannos annons finns här.

Ps, lite rolig info som jag såklart inte skrev i annonsen. Men efter Hingstens start i Falsterbo så var det Jens Fredricson. Och han sa till Björn att det var en mkt fin häst som han satt på. Det är la tusan den bästa lovorden man kan få? hehe.

h7

h1  h5 h6

h2

sanno10sanno16

 

sanno11

sanno17

sanno13 sanno14

 

18 svar till “Sanno och Hingsten på Hästnet

 1. johanna skriver:

  Sanno är verkligen något särskilt!

 2. Linda skriver:

  Vad billigt du saljer dem! Jag skulle gissat pa en 100000 till per hast, a andra sidan saljes de snabbare till det priset du satt. 🙂

 3. malin skriver:

  Tycker du inte att de är tagna lite för hårt?
  Med tävlingsdebut bara nån månad innan Falsterbo känns lite stressigt.
  Rätt vanligt att det kommer ett bakslag med såna hästar som får gå för fort fram.

 4. Siri skriver:

  Ååhh! Sanno är så sjukt snygg!

 5. Emma skriver:

  Är inte det billigt för två hästar som gått Falsterbo? Jag har ingen koll på hopphästar och deras priser men jag tyckte ändå det verkade billigt. En bra fölungen med lovande stam får du ju inte under 100. Det var bara en fundering från min sida!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Emma- Det är svårt att sälja hästar idag och säljs dom i sverige så är det nog det jag kan få 🙁 Kram

 6. Malin skriver:

  Tidigare har du dock skrivit att Hingsten har startat pay and jump på 110 och att Sanno tävlar 110 + tävlar dressyr?

 7. Spännande, hoppas du hittar riktigt bra hem till dem. De är så fina båda två, hade jag varit i landet kanske jag hade hört av mig.

 8. Ida skriver:

  Vilket stall i Linköping står dom i? 🙂

 9. Sååå fina dem är! 🙂

 10. Martina skriver:

  Viktigt tyra!! Har mailat på starriders mail angående mina byxor som gick sönder efter en gång 🙁 är så ledsen! Väntar på svar från er<3

 11. Sara Kjellstedt skriver:

  Prova kolla m Jens Fredriksson om han är intresserad av att köpa hingsten?

 12. Lisa skriver:

  Vilka dagar & klasser gick de? Kanske har bilder om det var slutet på veckan 😀

 13. lollo skriver:

  Fy tusan va du och din syrra är lika. På alla plan . Speciellt uttryck och sättet att prata.. riktigt roligt att se.. hon var på tv4 i morse 🙂

 14. Sandra skriver:

  Hej jag skriver här för jag har försökt att få tag i den som har ansvaret angående de ridbyxor ni säljer då jag är missnöjd med de jag beställde av er men har mailat flera gånger och inget svar…. Jag börjar undra om företaget har gått i konkurs eller varför får man inget svar? Fick mycket snabbt svar när jag beställde ridbyxorna och även snabb leverans men sen inte ett ljud… Nu då jag vill reklamera byxorna hoppas jag får svar när jag skriver här tack på förhand mvh Sandra

 15. L skriver:

  Hej Tyra! Är en relativt ny läsare, och undrar om du skulle kunna göra ett inlägg var du skriver om de hästar som du har/äger nu, och på de hästar du har haft före. Skulle verkligen uppskatta om du orkar göra ett sånt inlägg. 🙂 Du är den bästa bloggaren, båda här och på din andra blogg! Kämpa på. Kramar från Finland. <3

 16. Louise skriver:

  En person la upp på facebook om att de hittat barreringshinderstöd i ett i vanliga fall låst förråd hos veldstar, tror du fortfarande inte att de barrerar sina hästar? Skicka ett mejl till mig så kan du få se bild.

 17. jenni skriver:

  Det är så jäkla häftigt att utbildningen har gått så fort fram, riktigt fina hästar! synd man inte va hoppryttare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »