Allmänt

Baby pink

Hej! Hoppas ni har en fin måndag? Jag är så trött idag och har sån träningsvärk att jag inte kan röra mig. Tömkörde ju Lalle igår men det blev nästan så att han tömkörde mig. Jag kutade runt på utebanan och Lalle var gladare än nånsin, haha. ONT är bara förnamnet idag. Jag tänkte fråga er en sak. Vi håller på att designa för fullt till höst och sommar. Vad tycker ni om färger baby rosa? Jag tycker personligen att det är väldigt svår-matchat. Men vad säger ni?

 Babyrosa schabrak från Equiline och v-ringad tröja från Polo.

b1b2

35 svar till “Baby pink

 1. Emma skriver:

  Finaste färgen! Finns inget bättre än en snygg bebisrosa!!

 2. Emma skriver:

  Men riktigt ljusa färger kan vara så himla fint, ännu ljusare än på dina bilder. Typ puderrosa, mintgrön osv. 🙂

 3. Linnea skriver:

  Bästa färgen ju!!:)

 4. Klara skriver:

  Nej väldigt svår matchad och inte så fin

 5. Louise skriver:

  Jag älskar alla sorters rosa, dock tycker jag att det passar bäst till svart, även då svarta detaljer, eller någon annan nyans från gråskalan! 😀

 6. Paulina skriver:

  Det är en super fin färg tillsammans med rätt andra färger och rätt häst! En svår matchad färg , helt klart! Den är inte för alla.

 7. Emmelie skriver:

  Stort NEJ(!) till babyrosa och babyblått.

 8. Joanna skriver:

  Babyrosa är inte min färg .. Men snälla, en sak som är väldigt modernt i ”vanliga” världen men som jag inte sett skiten av i hästvärlden är rosé!! Snälla designa något med rosé metall, tex pannband eller kläder med rosédetaljer 🙂

 9. Lova Rodin skriver:

  Hej!
  Tycker personligen att det är riktigt snyggt med baby rosa! Extra snyggt med brun passpoal då det blir lättare att matcha det till tex bruna benskydd, kavaj, tröja osv. Jag skulle lugnt köpa!

 10. Maja skriver:

  Hej! Ääälskar lila men har svårt att hitta ridgrejer i lavendel/rosalila så skulle gärna se det! Babyrosa är, som du skriver, snyggt men svårt att matcha till

 11. Victoria skriver:

  Nej usch inte baby rosa! Skulle aldrig som vuxen människa bära den färgen. Däremot är cerise rosa väldigt hett! Er Star rider logga är ju det, kanske det går att få till det på någotvis? 🙂

 12. Sanna skriver:

  Hej Tyra!

  Jag har lite idéer på tävlingstoppar. Varför inte göra dem i matchande färger till exempelvis animo-kavajernas slitsar. Jag har en grå animo -kavaj med lila slitsar och letar ihjäl mig efter en illa tävlingstoppar med strasstenar.

  Jag tycker att det saknas fina tävlingstoppar och skjortor med det där lilla extra! Pärlor eller kanske färger eller färg på kantband osv.

 13. Erika skriver:

  Jättefin färg. Går att matcha, tycker jag. Med marinblått, jeans och svart 🙂

 14. Jasmina skriver:

  Älskar baby rosa!! Passar fint med marinblått, beige, brun, svart ,vitt och ljusa färger så snyggt!:)

 15. Josefine skriver:

  Är inte ett dugg fan av babyrosa tyvärr, förutom typ barnrum, men på kläder tycker jag det ser ”smutsigt” ut.

 16. Isabelle skriver:

  babyrosa är jättesnyggt tillsammans med brunt och marinblått! 🙂 Har en babyrosa och vit pikétröja som jag älskar att använda, just på grund av färgen 😉

 17. Julia skriver:

  Både jag och nej skulle jag säga. Det passar ju inte till allting, men jag tycker att färgen funkar bra till bland annat mörkblått, grått och brunt. Sen beror det ju även lite på vad det är för färg på eventuella detaljer och sömmar, det kan ju göra det lite mer svår matchat 🙂

 18. Sara skriver:

  Cerise gillar jag bäst. Ska synas

 19. Clara skriver:

  Jag gillar det inte tyvärr, tycker att det hör till ponnytiden 🙂

 20. Mony skriver:

  Jag vet att många gillar babyrosa och grått, det är jag dock inte så förtjust i.. Men till brunt och marinblått tycker jag att den gör sig bra 🙂

 21. Alva skriver:

  Baby rosa alla dar i veckan!

 22. Vilma skriver:

  Åh! <3 Tycker att det passar till det mesta 🙂 Jag älskar babyrosa tillsammans med militärgrönt <3 Tycker definitivt att det ska vara med! 😀

 23. js skriver:

  Nej! Tänk på oss som har fuxar haha!

 24. Ellen Sundqvist skriver:

  hej Tyra! Om du ska göra schabrak, så SNÄLLA, SNÄLLA gör ett i royal blå. Letar efter det jättemycket men har inte hittat det NÅGONSTANS(!!!!) För den hästen jag har passar inte i så mycket färger och de han passar i är så vanliga… Men så kom jag på att royal blå hade han vart svinsnygg i! Ett royal blå schabrak, luva och benskydd i samma färg hade vart awesome! Så om du gör ett tävlingsset i royal blå hade jag absolut köpt det! Här är en länk på ett sånt schabrak i den färg jag menar: https://www.google.se/search?q=royal+bl%C3%A5+schabrak&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LNfWU5zkCMXOygOkroLoDw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1440&bih=721#facrc=_&imgdii=_&imgrc=At_NKLt-KtdfXM%253A%3BuV7FY82VWzDrmM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ridsportbutiken.net%252Fshop%252F27389%252Fart89%252Fh2856%252F11742856-origpic-cba4d7.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Faggicarlsson.bloggplatsen.se%252F2012%252F12%252F%3B300%3B239

  Om du vet nägot ställe som dom säljer schabrak+luva+benskydd i den färgen får du gärna säga till!
  Älskar dig och din blogg btw <3

 25. Visst är det en gullig färg men jag föredrar rosa med lite mer sting!

 26. maria skriver:

  Rosa är jättefint men inte i höstkollektion 🙂

 27. Jag gillar det & jag tycker inte det är så svår matchat faktiskt, tycker det gör sig bra med det mesta 🙂

 28. Lovise skriver:

  Tycker det är fint, men gammelrosa är finare!

 29. Olivia skriver:

  Ja snälla gör något i babyrosa, har letat som en tok efter ett snyggt schabrak i den färgen. Vill matcha min svart häst i babyrosa, vilket jag tycker är extremt snyggt. Dessutom blir det du designar alltid så snyggt så jag skulle helt klart köpa något 🙂

 30. Tilde skriver:

  Babyrosa tillsammans med grått måste bli fint, åh, smälter när jag tänket på det på min häst!

 31. Elin skriver:

  Sjukt snyggt med babyrosa, särskilt på mörka hästar! Du kanske inte vill ha tips eller förslag från läsare, men skulle du snälla kunna designa en hoodie eller något liknande i basic hästfärger som marinblått, brunt och svart. Skulle verkligen passa om du gör någon höst/vinter-kollektion eftersom det baa blir kallare och kallare. Sedan skulle jag inte säga nej till ett par marinblå ridbyxor heller. Jag hade gärna velat köpa ett par starrider-ridbyxor redan nu men hann inte till Falsterbo och hade elektronik-förbud de dagar som dom såldes på bloggen.

 32. Alva skriver:

  Jag älskar baby/ljusrosa men har svår att hitta saker.. Skulle så gärna vilja ha ridbyxor, typ med silicon eller nåt?? Iaf i skojiga ovanliga färger 😀

 33. Louise skriver:

  Fint som en detalj men en annan färg som ”huvudfärg/grundfärg” eller vad man ska sägs, exempelvis som passpoal till ett svart schabrak eller något sådant men jag tycker personligen inte det är fint med tex ett schabrak som är rosa med en annan färg på passpoalen.

 34. Sara skriver:

  Älskar baby rosa!

 35. kristin skriver:

  SÅ fint med babyrosa 😀 har en mörk palomino som skulle vara fin i det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »