Allmänt

Sadelkammare- Tips 1

För väldigt många månader sedan så gjorde vi ju om i sadelkammaren i stallet. Men jag har så svårt att få tummen ur att publicera massor av gamla inlägg och bilder, känns som att jag är så trött på dom och glömmer bort att ni inte sett dom. Vi själva jobbade ju och slet med detta väldigt länge så man blev liksom trött på det…. men nu så!  I en sadelkammare så är det huvudsakliga att få till smarta lösningar. Det är ofta ganska litet och man kanske är fler som delar?

Tänkte visa upp lite smarta lösningar som jag kommit på till min sadelkammare. Idag kommer ett bra tips på förvaring för benskydd och boots på. För finns det något jobbigare än att ha massor av smutsiga skydd i lådor där allt försvinner och man tappar bort det ena skyddet? Jag hittade den här skohängaren på IKEA, den kostade typ 50 kronor, kommer ej ihåg exakt men den var väldigt billig. Det är bara att borra eller spika upp den- och vips så har man plats för alla benskydd och boots man har 😀 Det är snyggt, man får bra översyn på vilka skydd man har och eftersom det hänger på väggen så tar man ingen onödig golvyta 🙂 När man inreder så gäller det att tänka utanför boxen 🙂 Fler smarta idéer kommer vartefter.

Vad tycker ni om detta? Hiss eller diss?

IMG_8855Såhär ser sko-hängaren ut. Meningen är att man egentligen ska ha den i en garderob:  

IMG_8861

IMG_8860

Det färdiga resultatet:

a1

31 svar till “Sadelkammare- Tips 1

 1. Amanda skriver:

  Gud vad härligt med uppdatering igen! 😀 *tummen upp*

 2. Alex skriver:

  Tack for ett supertips,kommer harma det pa en gang!
  Fler sanna tips tack!

 3. Amanda skriver:

  Så smart!!

 4. Emma skriver:

  Värsta grejjen! Den dagen jag själv äger en sadelkammare kommer jag definitvt göra likadant=)

 5. Rebecka skriver:

  Riktigt smart 🙂

 6. Jenny skriver:

  Riktigt smidigt och smart! 😀

 7. Mimmi skriver:

  Åh, supersmart idé ju! 😀

 8. johanna skriver:

  vilken smart grej! 🙂

 9. Frida skriver:

  Smart och snyggt ju! 🙂

 10. Hanna skriver:

  Riktigt smart! något jag kommer fundera på! 🙂

 11. Daniella skriver:

  Hej Tyra, min bror köpte ett par starrider byxor åt mig på ullared i veckan och det är fabrikationsfel på dom. Ena byxfickan är fastsydd i sidosömen och halva det svarta är snett sytt på baksidan, är dom vinröda byxorna. 🙁 Jag bor i Luleå och har inte möjlighet att åka dit och byta dom. 🙁 Du kan väl kontakta mig om det skulle gå att lösa på något vis.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Daniella- Det du handlar där får du dessvärre ta med dom 🙁 Vad tråkigt 🙁 Men de löser det säkert, kram

 12. Agnes skriver:

  Jag har mina benskydd på boxgallren, har man inga problem med stölder är det ett bra tips också 🙂

 13. Maria skriver:

  Hiss , den idéen knycker jag om det finns kvar på IKEA vill säga!!!!

 14. Lise skriver:

  Hiss, verkligen! Men du, skickade ett mejl tidigare om att jag vill ha ett par star rider, men jag har inte fått något svar? Skickade iväg det innan midnatt (22.00). Tack på förhand!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Lise- Det har kommit in så himla många mail… det kommer imorgon om du inte fått svar. kram

 15. sätilaryttaren skriver:

  Smart! Vad är måtten? 🙂

 16. A skriver:

  Fiffigt!

 17. Hanna :* skriver:

  hiss 🙂

 18. Ellen skriver:

  Jättesmart! Har sett det fast med en annan slags skohängare där skydden står upp lite mer. En kompis hade det på insidan av dörren till sitt skåp, det tar nog ännu mindre plats eftersom det inte sticker ut lika mycket.

  Tyra, jag vill bara säga hur glad jag är över att du kom tillbaka igen. Blev faktiskt ledsen på riktigt när du skrev om hur dåligt du mår. Lite fjantigt kanske, jag är inte den sortens person som lär mig bloggarnas liv och följer varje steg och beter mig som om jag känner dem, men det berörde verkligen. Jag är imponerad över hur du kom tillbaka med sån energi och jävlar anamma. Hoppas verkligen att det löser sig med allt på ett eller annat sätt. Du klarar det helt säkert.
  Vi är nog helt otroligt olika. Jag är inte alls impulsiv och tar avstånd från allt tjejigt som rosa och bling, men på något sätt känner jag för dig ändå och tycker om dig och din blogg. Fortsätt med det du gör, du är så jävla grym!

 19. Sandra skriver:

  Tråkigt svar du fick Daniella ang Starridbyxorna.

 20. MalinKalin skriver:

  Himla smart grej! 🙂

 21. si skriver:

  Ang det där med fabrikationsfel så kan hon väl lika kontakta dig för det är ju du som är leverantör och ullared kommer ju säkert kontakta dig om det ändå?

 22. Anna skriver:

  Var på ikea idag för att nyttja denna idé, men denna produkt slutades tyvärr att säljas i februari. 🙁

 23. Lina skriver:

  Väldigt smart om man har många hästar och mycket skydd =)
  Jag har ett bra tips på min blogg om man har mycket schabrak och vill hänga dem smart också inredning som är köpt på Ikea som egentligen är en torkställning, väldigt smart faktiskt!
  http://linanilsson.horseworld.se/2014/07/15/sadelkammaren/

 24. Louise skriver:

  Sandra och Daniella – Jag reagerade också på att jag tyckte du fick ett tråkigt svar angående ridbyxorna.

 25. Smart! Vi ska bygga om våran sadelkammare, kanske man ska plocka denna idé 😉

 26. Hanna skriver:

  Fast ni som tycker att det är Tyra som måste ta tag i daniellas problem har faktiskt inte riktigt rätt. Jag jobbar på ett STORT företag som har många stora och små kunder som är återförsäljare. Är det något fel, någon bit som saknas eller att produkten inte uppfyller kraven, är det återförsäljaren som man i första hand kontaktar. Sen kan återförsäljaren i fråga slutligen kontakta oss, om det behövs.

  I vårt fall brukar återförsäljaren lägga en order och kräver 0-pris, alltså att varan inte ska kosta någon, på grund av fabriksfel/saknade delar osvosv. Då skickas varan till återförsäljaren och därifrån får kunden hämta produkten eller på annat sätt få tag i den.

 27. Wilma skriver:

  Gud så smart, smidigt & bra!
  Sen kan jag ju passa på att säga att jag fullkomligt älskar starrider ridbyxorna, sitter som en smäck, sköna som 17 och snygga som få!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »