Allmänt

Sannos första kval i Falsterbo Horse Show

Här kommer första filmen från mina hästars prestation här från Falsterbo. Är otroligt nöjd med den här rundan. Jag kunde direkt säga att om Sanno kommer riva något hinder så är det hinder nummer 2, haha jag har alltid rätt. Det var samma sak på gräsbanan. Men det är för att det oftast är en linje med en stor oxer in och sedan är det ganska trångt och så kommer ett räcke. Man måste sitta upp som iiiiiin i helvete och nästan luta sig tillbaka och hjälpa till att lyfta upp honom eftersom han just nu blir så stark. Björn är så duktig med Sanno, men just denna gång blev det en sån retlig situation.

Men jag är SÅ nöjd. Jag har inte räknat med ett sånt här bra resultat på Sanno. Och då menar jag inte bara själv felen- utan hur de var. De sover borta, tävlar på freakin Falsterbo Horse Show med fullsatta läktare, det är otroligt varmt så att man själv vill dö, det är mycket som hinder, tittiga banor- ja ni förstår nog. De är såna riktigare krigare! Hingsten klarade inte av det lika bra, han var helt slut i solen och hoppade inte som vanligt alls- men ändå så superfin och så sjuukt snygg häst! Sa jag att Jens Fredricson sa att hingsten var en väldigt fin häst? Wohoo ;P

(Svarade på en kommentar om att jag inte nämnt att de hade ett tidsfel. Och det är ju så att jag har sagt hela tiden från början att de är där för att träna och få rutin. Hade Sanno te x kommit till finalen som går i 135 så hade jag inte velat att han skulle starta det för det är han inte redo för. Hellre några tidsfel och en fin runda än en snabb, slarvig och felfri runda. Tidsfelen betyder ingenting just nu, inte här, och inte med dessa hästar som behöver rutinen. Och dessutom så visste jag faktiskt inte ens att de hade ett tidsfel men just nu är det bara skitsamma. Jag försöker inte undanhålla något som några skriver, det var det mest patetiska jag läst. Det går inte att underhålla något när man heter Tyra Sjöstedt, haha).

Här kommer iallafall Sannos och Björns första runda, 130 Falsterbo Horse Show:

10 svar till “Sannos första kval i Falsterbo Horse Show

 1. M skriver:

  🙂 du har ju inte dålt något. Du la ju upp en bild från din instagram där det står att hingsten fick fel på hinder och ett tidsfel så det har du ju lagt upp egentligen 🙂 ha en fin dag!

 2. Jättefin runda! Hoppas att du filmade Hingstens rundor också så vi får se!

 3. Siri skriver:

  Fina Sanno!

 4. Björn verkar vara en toppenryttare! Och Sanno ser superfräsch ut 😀

 5. Jenny K skriver:

  Bra skrivet om tidsfelen!! Känns väl kanske inte som att dom är jätterelevanta just nu!! Grattis till fin häst!!
  Med vänlig hälsning Jenny
  http://www.nattstad.se/www.jennyk.se

 6. MalinKalin skriver:

  Jättefin runda 🙂

 7. Åsa skriver:

  Fin runda, men ärligt förstår jag inte ditt tänk! Du skriver att du inte låtit han starta 1,35…..men är hästen inte redo för en 1,35 runda då tar man den inte till Falsterbo! Just för att de är tuffare förutsättningar där än annars. Många hästar bli ”knäckta” på stora banor, Falsterbo, Flyinge mm. De är helt enkelt redo….även om de är bra. De kan behöva mycket rutin innan de ställs för större uppgifter.

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Åsa- Som jag precis förklarat i flera inlägg- vi gör detta för träning och rutin. Samt så är det bra att visa upp dom när de ska säljas. 🙂

 8. Ellen skriver:

  Fina Sanno! Vilken snygg runda!

 9. Lina skriver:

  Verkligen en super snygg runda!
  Han är verkligen fin och Björn rider honom bra =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »