Allmänt

Star Rider i PS Of Swedens monter!

Yees! Nu kan jag berätta att Star Rider kommer kunna köpas imorgon, fredag, lördag och söndag vid PS of Swedens och Equestrian Stockholms monter! Sjukt kul! Det ska bli så kul att stå med dessa grymma tjejer och framförallt att kunna komma hit med Star Rider och sen även träffa er! Imorgon kommer jag, Elin och Mimmi stå vid vår monter och sälja, så vill i träffa mig så kan ni komma dit! Ska bli SKITKUL!

Star Rider säljs imorgon och hela helgen vid PS of Swedens monter imorgon! Och jag kommer vara där! Vi tar bara kontanter eftersom det blev så snabba puckar- men vi tar självklart kort om ni vill fota, hehehe 😉 Hoppas vi ses! Puss

star2

12 svar till “Star Rider i PS Of Swedens monter!

 1. Linn Stensson skriver:

  Wihooo 😀 hoppas det finns kvar tills lördag och söndag när jag kommer ner bara 😉 kram 🙂

 2. Sofie skriver:

  Kommer det att gå att köpa ridbyxorna från din blogg eller någon annanstans? Dom är ju döläckra å jag vill så gärna ha ett par, men jag var på Falsterbo idag och har inte möjlighet att ta mig dit något mer 🙁 men jag vill så gärna köpa ett par!!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Sofie- Jag tror tyvärr inte att det kommer bli så 🙁 Håll utkik, men inte än på ett bra tag. Du känner ingen som är här som kan köpa åt dig? kram

 3. Moa Kilén skriver:

  Kan man fortfarande beställa via mail? Ser ut som om det inte blir Falsterbo för mig i år 🙁

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Moa- Nej tyvärr 🙁

 4. Louise skriver:

  Jäkligt synd då jag åkte hem idag 🙁

 5. Sofie skriver:

  Åh vad synd! Hade verkligen velat köpa dem svarta med Go Sweden på 🙂 Dessvärre har jag och alla mina vänner redan varit där idag eller tidigare 🙁

 6. Evelina skriver:

  Neeeeej det var sista dagen för mig idag på Falsterbo 🙁 ahhhh nu blev jag sur :-/ 😉 kan man inte köpa dom någon annanstanns? 😛

 7. Sandra skriver:

  Ååååååh nu blev jag glad!

 8. carolina skriver:

  Hej!
  Du kan ju swicha över pengar, betalningen sker direk och du får ett sms. Om d u inte ill ha på ditt mobil nr så kan man ju köpa ett nr bara för det ändamålet som är kopplat i ex företagets konto.

 9. charlotte skriver:

  Hur mycket kostar dom på falsterbo?

 10. Melina skriver:

  Men Tyra du hade ju kanske kunnat möta upp Sofie någonstans om möjligheter finns för er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »