Allmänt

Varför jag är hästledig?

Hej! Idag kommer jag publicera ett inlägg som tog låååång tid att göra. Nämligen om hela Corvaras resa från då till nu. Sjukt kul! Har sett på SM, guldet gick till Niklas Arvidsson! Väldigt duktig och bra ryttare, det är SÅ himla inspirerande att se alla duktiga ryttare som är så skickliga. Jag ÄLSKAR att kolla för jag iakttar alla deras små rörelser de gör. Hur de rider, hur de gör när de kommer in på banan, hur de håller händerna, hur de gör sina halvhalter, hur de bjuder mot hinder- ja allt. Man lär sig verkligen via att iakta! Jag har lärt mig otroligt mycket genom det.

Jo, nu är jag hästledig, eller ridledig ett tag. Tar en liten break från ridningen helt för att komma i ordning hemma i hemmet så jag kan må bättre. Bambo har ställts av från tävlingar ett tag och jag har gjort ett noggrant schema till Nettan som rider honom just nu. Det är mest muskelbyggande och få upp Bambos kondition för det kommer han behöva till hösten när vi ska tävla och satsa en del:) Nu sker det även en del teknikhoppning för att träna styrka, kvickhet och snabbhet. Kommer ha lite lektioner för Nettan och vara med under tiden.

Nettan och Annica slutar att jobba den 19 Juli, och då börjar jag rida igen. Från 19 Juli till 1 Augusti så kommer jag köra stallet helt själv. Sedan 1 Augusti så börjar hästarna stå helinackorderade hos Lisa-Maria. Annica och Nettan har gjort ett fantastiskt jobb hos mig och med hästarna + stallet. Det som hände hade inte så mycket med jobbet att göra, jag skulle inte skriva om det då och bry mig så mycket. De har skött sina jobb väldigt bra hos mig och vi har haft en otroligt rolig tid ihop med många äventyr. Hur framtiden ser ut får vi se. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte vilja ha dom utanför mitt liv, det som hände var jävligt sorgligt men alla kan göra misstag faktiskt. Jag vill förlåta och jag vill gå vidare.

Så är läget nu iallafall. Därför är det lite svårare att hålla bloggen helt igång men jag ska försöka. Har mkt nu och prioriterar mitt hem som det måste bli ordning på efter 9 månader i Norrköping. Men som ni vet har vi hyrt hus i Falsterbo så det kommer bli en veckas bloggande direkt från Falsterbo, bakom kulisserna, shopping och status vad som händer där 🙂 Kram

Tydligen var det många som valde att inte rida SM-finalen i Falun pga det dåliga underlaget. De ville inte slita på hästarna och riskera några skador. Stort, när de låg så bra till. Men men. Här ser ni en duktig ryttare- Stephanie Holmén. En ryttare och stil att inspireras av <3

st

3 svar till “Varför jag är hästledig?

 1. Jen skriver:

  Varför ska de sluta hos dig?

  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om vad du tycker om micklem-tränset? 🙂

  Tack för en bra blogg!

 2. sofie skriver:

  Synd att Niklas Arvidsson är så väldigt elak mot sina hästar bara. Det tror man inte, för han verkar så trevlig och ödmjuk. Jag blev riktigt förvånad när jag hörde om det första gången, men nu har jag hört det från många olika håll, så det verkar vara allmänt känt i branchen. Så jag gläds inte åt hans framgångar tyvärr.

 3. Jessica E skriver:

  Oj, jag uppfattade det som att både Annica och Nettan fick gå på dagen efter att det som du inte vill berätta hände…men nu jobbar de alltså fortfarande hos dig…??! Har för mig att du skrev att ”de var döda för dig”…Hur funkar det då att de fortfarande jobbar hos dig?? Känns lite märkligt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »