Åby Ridklubb Norrköping

Bilder 1,35 Nkpg Horse Show

Hej! Hoppas allt är bra 🙂 Jag sitter och kollar på livesändningarna från Falun. Nu börjar finalen för den stora rundan! Sjukt kul att det sänds live, det borde alla tävlingar göra tycker jag. Det borde finnas en app som Equipe men med filmer från tävlingar… Någon som vill satsa på den företagsidén så lovar jag att hjälpa till?

Idag är Björn iväg och tränar hästarna inför Falsterbo. De har aldrig hoppas på gräsbana innan så det är ju bra om de gör innan Falsterbo. Hingsten har ett namn, han heter Catching Fire för er som inte vet, men det är så jobbigt att skriva så jag skriver hingsten. Hingsten var felfri idag, super ju! Sanno hade ett ynka ner, men det gör ingenting det är vi nöjda med 😀

Jag är så laddad inför Falsterbo. Jag kommer vara den mest nervösa personen på hela arenan tror jag. Herregud det är knappt att jag kan åka ner för att jag är så nervös. MEN, vi har verkligen inga förväntningar alls, eller jag kanske talar för mig själv, haha. Jag har inga förväntningar. Hästarna är så pass bra att de båda har kvalat vilket är SUPER och bekräftelse nog! Sedan är det KUL att starta i Falsterbo. Hade aldrig låtit hästarna starta om jag inte trodde att de hade huvud för det. De är så coola och bra på det sättet. Oavsett hur det går så är jag så himla nöjd ändå, de har gjort en superbra utveckling och det är ju bara kvalitetshästar som kvalar in och det kan ju gå hur som helst där när allt är så nytt. Vi håller tummarna!

Här är några bilder från min och Bambos nationella 1,35. Eller tyo 140:n….haha det var så mkt högre än den tidigare 135:n som också var nationell som jag hoppat… Men men, 140 känns ju inte långt ifrån i framtiden om vi vill det nån gång 🙂 Bambo var ju jättefin och 9:a i 130:n samma dag så han var ganska trött i den här klassen. Och dessutom så blev vi diskade från 135:n för att man inte fick starta 2 klasser samma dag. Det här var ju den enda dagen vi tävlade på andra helgen så istället för att starta en klass per dag så valde jag att starta 2 stycken på en dag och sedan inget mer. Men det fick man alltså inte. Så tur att vi inte var flefria, haha då hade det varit surt. Men jag hade ingen aning om det så om ni inte heller vet det så vet ni det nu…

I denna klass så valde jag att utgå, jag kände att han var väldigt väldigt trött och han rev det 3:e hindret som han annars aldrig skulle riva då jag la honom helt perfekt. Han hade inte alls samma tryck så vi utgick innan det sista hindret så vi hoppade nästan allt, men sista hindret var en stor kombination så det var lika bra att spara på honom (dessutom den andra kombinationen på klassen) Det var verkligen en sjukt stor 1,35… trodde inte det skulle vara så stor skillnad från 130:n men eh JO, det var det. Haha…

Man ser kanske inte men den här var gaaaanska bred alltså, haha. Inte ofta jag blir höjdrädd men lite rädd var jag när jag gick 135:banan alltså…. haha som tur blir det lägre när man sitter på hästen 😉

ba4 ba3  ba1

Såhär såg det ut i 130:n dagen innan och det är så det brukar se ut. Det är det som är skönt för om Bambo är pigg och inte lite trött så river han typ aldrig 🙂 Det är bara om jag gör ett stort misstag eller om det blir missförstånd.

ba2

6 svar till “Bilder 1,35 Nkpg Horse Show

 1. Åh så himla roligt att du ska till Falsterbo! Måste kolla när du rider (om man kan se det på tv eller liknande?) ♥

 2. Siri skriver:

  Ni är så fina ihop Tyra!

 3. nicole skriver:

  Vilka dagar hoppar dem i Falsterbo? 🙂

 4. christin skriver:

  Vad har hänt med Riding By Tyra?

 5. Ella skriver:

  Jättefina bilder på dig och Bambo 🙂

 6. Amanda skriver:

  Var tvungen att kolla TR lite snabbt angående att starta två klasser så jag inte minns fel. Och enligt TR är det okej, vet däremot att det finns begränsningar ang vilka klasser man kan starta på samma häst och samma dag inom dressyren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »