Allmänt

Rättvisan har segrat!

Jag vet inte om ni sett på Aftonbladet och på några andra ställen. Sos Alarm kunde spåra alltså spåra den ip-adressen. Är det nått företag som har loggar på sånt så är det Sos Alarm, så det är ju bra. It fixade det på…några sekunder. Vi hjälptes åt och de hittade direkt vem det var som hade skrivit kommentaren om att jag borde ta mitt liv. Tjejen, som var inhyrd som vaktmästare på Sos Alarm fick sparken direkt!

Kan ni fatta!!!???? Vilken jävla revolution! MAN ÄR INTE ANONYM PÅ NÄTET!!!!! TJOHOOOOOO! Nu äntligen känner jag att vi är en bit på vägen. Och jag HOPPAS att ni nättroll som läser detta förstår att det här lika gärna kunde varit ni??? Förstå för henne nu- hur ska hon förklara för alla att hon fick sparken? Många kan säkert koppla samman det till mitt inlägg. Så sjuuuukt förnedrande och pinsamt, men- så otroligt rättvist! Är man vuxen och gör såhär så får man faktiskt ta konsekvenserna för detta! Och alla ni hackers som hjälpte mig- ni är bäst! Jag ska lätt fortsätta det här och lägga upp riktigt elaka kommentarer så att man kan spåra detta och hänga ut nättrollen! Får helt enkelt köra en egen Trolljägarna på bloggen här för det sitter så många data-proffs här som kan få fram ALL information. Gud alltså, varför har jag inte gjort det här tidigare???

Jag tänker fortsätta och jag hoppas fler bloggare tänker så- och absolut efter det här som hänt idag! Självklart så vill ett företag inte associeras med en person som skriver såna hemska kommentarer till någon (på arbetstid). Och som det står på Aftonbladet…det klingar inte riktigt rätt att kommentaren kom från Sos Alarm…. just för att de jobbar med att rädda liv. MEN, det hade inte spelat någon roll vart ifrån den här kommentaren kom ifrån, företag eller inte.

Så nu hoppas jag att ALLA NI NÄTTROLL HÄR UTE TÄNKER TILL EN EXTRA GÅNG innan ni kommenterar något elakt hos någon! Det här kunde som sagt lika gärna varit ni Hoppas bloggare kan sprida detta vidare för det här är nog första gången någon blir ”tagen på sängen” att det går så långt att hon fick sparken! Tänk om detta händer DIG nästa gång? Du som kommenterar elakt på en blogg. Tänk efter- Du är INTE ANONYM när du kommenterar! 

Vill tacka Sos Alarm för att de tog allvar på detta! De har ingenting med det här att göra egentligen utan nu råkade det bara vara så att kommentaren kom från en av deras datorer och från vaktmästaren som jobbade hos dem. Jag tycker det är tråkigt att tidningarna trycker på detta att jag blev ”näthatad” av Sos Alarm” och grejer. Men förväntar man sig något annat av tidningar? Jag tycker Sos Alarm har skött det här riktigt proffsigt och jag tackar dem att de bidrog till ett bättre klimat på nätet, för jag hoppas innerligt folk börjar förstå att när någon väl blir jävligt förbannad över en kommentar och gör som jag- då kan det vara kört och man vill INTE bli stämplad med detta. Hur kul är det att bli påkommen, anmäld för att ha kommenterat elakt på nätet? Det kommer stå i ditt register och det kan påverka din framtid.

Ta inte allt du läser i rubriker på allvar. Lova mig det!

sos

(Och jag hoppas ni inte det blir samma sak som sist när Skvallerbloggen fick stänga ner, att folk skriver att det är synd om henne och att det är pga mig hon fått sparken mm. Man får stå sitt kast och man får ta konsekvenserna, PUNK! Jag vet att såna kommentarer kommer trilla in så jag förklarar detta nu. Skriver man till någon på ens blogg att hen borde ta sitt liv så kan det absolut anmälas och då kan detta ske, och nu skedde det! Så är det bara! Och är man en vuxen människa så får man stå för sina val och ta konsekvenserna. Och denna gång fick hon sparken- och det var inte jag sparkade henne utan detta var helt och hållet hennes eget fel- var snälla att ha det i åtanke).

Det är jag och Robban, jag o Robban…hehe…. Jag skulle LÄÄÄÄTT vilja leda ett sånt program! Varför inte liksom, bästa programledaren för den saken eftersom jag driver två av de största bloggarna, eller hur? Tänk så underbart- att få åka hem till alla som kommenterat elakt just på min blogg? Att de får träffa mig som de skrivit elakt till varje gång, och se mig i ögonen och skämmas ihjäl….. ÅH dröm-jobb!!! Om nått TV-program eller webbprogram tänker pitcha en ”Nätpolisen” eller nått så är jag gärna med som The bad Cop 😀 Tänk er mig och….Hugo Rosas kanske, haha hade blivit sjukt bra underhållning! Drömjobb!

RobbantextSTOR copy

32 svar till “Rättvisan har segrat!

 1. Jenny skriver:

  Såå jävla bra gjort Tyra!!
  Hur fan kan man skriva så till någon är ofattbart….jag såg inlägget och blev chockad. BRA att sätta ner foten mot sådan här nätmobbing!!!

 2. Rebecka skriver:

  Helt fantastiskt Tyra och SOS alarm! Detta visar att man som vuxen inte kan bete sig hur som helst bara för att man sitter bakom datorn! Sådana ord får man verkligen inte skriva till andra, punkt slut, end of story and good buy!

 3. Härligt Tyra!

  Jag blev dock hotad på min blogg då jag skrev i ditt kommentarsfält att jag sökt upp IP adress. Så jäkla tråkigt att det finns såna tragiska människor!! 🙁

 4. M skriver:

  Så jäkla härligt!

 5. Kim skriver:

  Behövdes ingen hacker, en sök på ip gav sos alarm. Det fixar vem som helst 🙂

  Sen är det i de flesta fall svårt att se mycket mer.

 6. Caroline skriver:

  Såklart ska man inte kommentera såna saker men det är ganska elakt av dig att se till så att hon får sparken. Fruktansvärt faktiskt!

  Tyra jag måste säga att jag vet inte vad som hänt med dig i det senaste :/
  Jag menar det inte som något elakt utan jag undrar faktiskt. Du har börjat skriva som en fjortis och alla dessa åsiktsinlägg som saknar sammanhang. Du skrev inte så förut, förut var du mer ”vuxen”. Jag börjar väldigt mycket tröttna på sättet du skriver numera :/
  Inte för att jag tror att du bryr dig om min åsikt och jag vet ju inte ens om du läser alla kommentarer som du får.. Men så här känner jag iallafall.

 7. Veronica skriver:

  Bra gjort av SOS alarm och skönt att någon äntligen fick lära sig en läxa!!!

 8. Anna skriver:

  Wow! Hurra!!! Sjukt bra gjort, både av dig och SOS Alarm. Det här gjorde min dag.

 9. Cissi skriver:

  Jag förstår att det hon skrev inte var bra, rent utsagt fördjävligt.. Men jag är en sån människa som tycker att alla förtjänar en andra chans.. Hon kanske hade en dålig dag, var ledsen, irriterad eller vad som helst.. Hon kanske mår dåligt, har det jobbigt hemma, ja, uppenbart att hon inte mår bra! Jag vet faktiskt inte varför jag ens kommenterar för jag vill inte att du ska ha skuldkänslor, eftersom det hon skrev till dig var hemskt, utan skriver bara hur jag känner! Alla har sagt och gjort saker dem ångra och i mina ögon så förtjänar man en andra chans! Vill bara tillägga att jag tycker jättemycket om din blogg! Klickar in här varje dag och tycker du verkar vara en fantastisk människa med stort hjärta! Du inspirera verkligen! 🙂

 10. Emma skriver:

  Bra att en sån person får stå för vad den gjort! Jag tycker du är snäll, du kunde lika väl stämt idioten för förtal. Men förhoppningsvis lär sig personen ngt av det och börjar bete sig som en normal människa

 11. Eva skriver:

  Fan vad rätt !! Vad pinsamt för henne !!

 12. Ella skriver:

  Helt underbart! Bra att någon uppmärksammande detta!
  Näthat är fruktansvärt.
  Styrkekram till dig Tyra! Du är fantastisk och en förebild

 13. Siri skriver:

  Bästa bästa Tyra!! Du är så cool 🙂

 14. Emilia skriver:

  Nättroll är en HELT annan sak! Näthatare är rätt ord… Hihi! 🙂

 15. Sara-Sofia skriver:

  Men åh vad bra! Sjukt bra jobbat av SOS Alarm och otroligt tufft av dig att lägga ut all info så personen kunde sättas dit och få ta konsekvenserna av sitt handlande 🙂 grymt!!

 16. Tummen upp för detta!

 17. L skriver:

  Fan vad bra! Det är dags att folk får ta ansvar för vad de skriver på internet.

 18. Linda skriver:

  Åter igen, som man bäddar får man ligga. Tycker inte alls synd om denna människa. Hon eller han får stå sitt kast thats it. Det måste ju fan hända något för att det ska ske förändring.

 19. Escaping Reality skriver:

  Fantastiskt! Bra gjort av SOS Alarm, helt rätt att avskeda henne. Det finns hopp om männsikor!

 20. Bettina skriver:

  Så jäkla gött, och inte mer än rätt! Sjukt bra att du drog det vidare! 😀

 21. Thomas skriver:

  Hej Tyra!
  Brukar inte läsa bloggar eller kommentera något överhuvudtaget men kan tyvärr inte låta bli att göra det nu. Så j-vla bra gjort av dig att du fick tag på den som skrev detta från SOS.

  Har så jäkla svårt att förstå varför människor sitter och gömmer sig bakom en dator och skriver saker till andra människor som dom inte känner. Jag tror att du är en stark tjej som klarar detta men tyvärr så finns det andra som tar väldigt illa vid sig.

  Man blir faktiskt mörkrädd, vart är vi på väg någonstans?
  ” Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara ”
  Den skulle människor tänka mer på. Lycka till med allt framöver och hoppas du slipper få sådana hemska inlägg framöver. Sköt om dig och var rädd om dig. Sen är du väldigt vacker också 😉 Men det är en annan historia 🙂

  Mvh
  Thomas en medmänniska 😉

 22. Dido skriver:

  Blir så glad att hon åkte fast!

 23. Superbra Tyra!! Åh vad glad jag blir att personen i fråga blev hittad ♥ Grattis! (eller vad man ska säga, hahaha!)

 24. Bra gjort att du tog tag i det och stoppade ännu en näthatare. Jag vart alldeles chockad när jag såg kommentaren som den där tjejen hade lämnat. Det var så vidrigt skrivet!

 25. Rebecka skriver:

  Cissi: Denna människa kommer få en andra chans, precis som de flesta av oss! Hon får skaffa sig ett nytt jobb och sköta sig bättre där. Hon har nu en chans att ändra på sig själv och komma till insikt att sådant beteende inte är okey! Sådant uppförande får konsekvenser och det ska vi alla komma ihåg! Men som sagt, nu har hon en chans att göra om och göra rätt bara inte på det jobbet! Det gäller att man tänker först och handlar sedan, en annan läxa vi kan lära av detta! Om man inte som barn fått lära sig att ens handlingar ger konsekvenser så får man helt enkelt gå den hårda skolan som vuxen (om man inte kan lägga ihop 1+1 själv då) 🙂

 26. Daniela skriver:

  Caroline – Men det var ju inte Tyra som fick henne sparkad? Det var ju SOS Alarm 20 som sparkade henne, och hon själv som fick sig sparkad. Som man bäddar får man ligga tycker jag. Det var en dyr läxa hon fick sig, men då har hon hoppeligen lärt sig.

 27. Matilda skriver:

  HÄRLIGT! 😀

 28. Rebecca skriver:

  En andra chans i all ära, men tyvärr fungerar inte livet alltid så. Ibland kanske det är bättre att man lär sig att ens handlingar får konsekvenser så kanske man tar bättre beslut i framtiden.

 29. Carolin skriver:

  Jag Tycker att det var bra gjort av dig att spåra upp vem det var och sedan meddela det vidare så att ”cheferna” får bestämma. Visst att man ska få chanser i livet och alla har en dålig dag blablabla MEN det ger dig absolut ingen som helst rätt att varken skriva eller säga kränkande saker till någon annan. Om en person rånar en på pengar får personen böter/ fängelse iallafall ett straff om den blir påkommen, det är bara PENGAR! ord kan vara så förödande och nedbrytande. Att be någon att ta sitt liv är en väldigt allvarlig sak som ska tas på STÖRSTA allvar. BRA,YOU GOO TYRA !!

 30. Linda skriver:

  Lägg din energi på att bli drogfri istället. Fokuser på positiva saker . Och ignorera allt negativt. Så har jag börjat göra(får bakslag då och då) Men mår så mkt bättre ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »