Allmänt

Samma inlägg, pga uppdatering

Postar samma inlägg här så ni får nån uppdatering så länge… Det KOMMER filmer och uppdatering men ni måste förstå att jag fokuserar på tävlingarna och Star Rider just nu. Har massor av material men jag kan inte göra allt samtidigt och det blir bara tröttsamt om ni tjatat eller gnäller om uppdateringen. Köp en tidning så länge!

Hej på er! Jag ville bara gå in och hälsa, idag har jag sovit ut länge länge. Eller har vaknat från och till, har drömt värsta mardrömmarna. Har drömt att jag ridit och tävlat och så kommer jag fram till en stor oxer, så precis när hästen ska hoppa så kraschar hela oxern (hindret) och så vaknar jag av världens ryck. Flera gånger… haha sjukt.

Det har ju varit/är ju Norrköping Horse Show just nu. Jag tävlade förra veckan och även två klasser nu denna vecka på stora Horse Show. Skulle tävla mer men eftersom vi ska ner till Skåne och tävla nästa vecka så fick det blir såhär nu, lite lugnare. Men det har varit några hektiska dagar här så idag sov jag ut tillsammans med honom. Himla skönt att bara ha en dag i lugnet, det behöver jag nu.

Star Rider är dock på plats för fullt på Horse Show i Åby. Så fin kollektion jag är jättenöjd. Det kommer komma ut till försäljning på nätet snart också, och på ett annat ställe. Men det berättar jag lite mer om senare. Det kommer finnas till försäljning på Horse Show först nu- hela helgen. Nej, nu ska jag äta brunch. Har väääärldens godaste bricka framför mig med bland annat massor av prinsesstårta, hehe.

Här är jag, Bambo och Annica igår 🙂

IMG_9001

14 svar till “Samma inlägg, pga uppdatering

 1. Astrid skriver:

  Hej, vill bara säga att jag köpte ett par byxor igår och är såååå nöjd! Har gott runt med dom på mig och vägrar att ta av dom!;) Dom är så sköna och finna!:)
  Vill även säga att tjejerna som stod i din monter var sjukt trevliga och hjälpsamma!:D
  Kram//Astrid (jag tog bild med dig innan du skulle gå bannan till 135 klassen (du stod vid din monter)<3)

 2. Diana skriver:

  Jag förstår inte varför du har så bråttom in i 135? Trodde du skulle ta det lugnt och inte hetsa. Är det inte bättre att få harmoniska fina rundor i 130 först innan du avancerat?
  Det var avramling och avståndsmissar i dina starter förra veckan och jag blev glad när jag såg att du hade nollat igår, men när jag såg att du skulle starta 135 fattade jag inte varför?? Vet att det inte är min sak men det känns hetsigt och oschysst mot dig och Bambo att höja kraven när ni precis klarar av en nivå? Varför inte slipa på det ni kan först så att ni kan känna er bra.
  I all välmening! /Diana

 3. Kom igen. Sätt ut dina övriga hästprylar på Tradera eller någon annan budsajt! JAG vill shopppa! 😀

 4. Moa skriver:

  Tyra jag älskar dig o är en trogen lärare, förstår dig alltid i 99% av alla fall oavsett vad det handlar om.

  Men tycker det är tråkigt att du inte förstår att vi läsare såklart tycker det är tråkigt när inget dyker upp på några dagar, fast du sagt att det ska. Förstå mig rätt.

  Kram <3

 5. Maja skriver:

  Vilken drömhäst du har! Skit va Bambo är fin!!!

 6. Agnes skriver:

  Får man tävla i micklem multibridle? 😀

 7. emma skriver:

  Måste säga att jag håller med Moa. Det blir tråkigt att i längden läsa en blogg som inte lägger upp det den lovar även om det egentligen är en bra blogg.

 8. Den du skriver:

  Lovade inte du uppdatering på denna blogg inför Norrköping horse show? Lite tråkigt att i lovar mycket men håller lite. Kan ju inte ta så mycket tid att bara posta en bild och berätta lite snabbt hur det gått.

 9. Helen skriver:

  Dina läsare är dina kunder, vad de tycker om dina inlägg (både innehåll och mängd) är ditt viktigaste verktyg i att driva och utveckla din blogg och tjäna pengar. Att be läsarna köpa en tidning istället för att läsa din blogg är inte trevligt kundbemötande och heller inte schysst mot de sponsorer och samarbetspartners du har då de köper exponering av dig.

  Om dina kunder inte tycker att dina uppdateringar är bra (mängd eller innehåll) är det att betrakta som en reklamation. Jag tror att du/ditt företag skulle må bra av att hitta ett proffesionellt sätt att hantera dina kunders åsikter/reklamationer istället för att ta det som personlig kritik. Det skulle leda till högre kundnöjdhet vilket skulle ge dig fler läsare och sannolikt mer intäkter.

  Lycka till!!

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Helen- Fast mitt företag bygger inte på denna blogg, vill bara lägga till det 🙂 Kram kram

 10. erica skriver:

  ’köp en tidning istället ’……..

 11. Emma skriver:

  hej tyra!

  jag tog bild med dig idag (hade en ljusbrun skinnjacka på mig och svarta jeans) och jag måset säga att du var sjukt mycket finare IRL och då tycker jag personligen att du har drömutseendet här på bloggen! jag har alltid fått intrycket av att kända personer varit dryga och reserverade men du ändrade den åsikten! du var glad, log och spred en glad och trevlig energi till mig som är riktigt blyg oavsett vem det handlar om! Du är en underbar person verkar det som och jag hoppas på att få träffa dig snart ígen! PS: du rider sjukt bra och jag önskar att jag va du!

  bilden på dig och mig kommer upp på bloggen och insta så fort jag fått internet på ipaden! hoppas det är ok! maila eller kommentera på bloggen om det inte är ok!

  puss och kram tyra // Emma

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Emma- Gulle! Vad glad jag blev att läsa den kommentaren. minns dig, fina du! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »