Allmänt

Förebild inom ridsporten

Hej, jag vill bara skriva en sak. Jag är så otroligt glad och tacksam över den här bloggen. Det är verkligen sinnessjukt hur stor den här är. Det är en ren nischad blogg och jag bara älskar den här bloggen även om det blir väldigt hätskt ibland. Vi alla har ju EXAKT samma intresse, och vi samlas här på bloggen och diskuterar och tycker och det är så jävla ballt! Man skriver ofta om typical hästmänniska som är si och så- MEN vad jag vill poängtera att en BRA hästmänniska, som är ödmjuk och jordnära är ofta de absolut bästa människorna i världen!!! Så det är lite svart eller vitt tycker jag, haha. Antingen är det pest eller så är det bäst.

Men det är viktigt att även lyfta de underbara människorna som utöver denna sport- för det finns så sjukt många fantastiska människor! Då pratar jag inte om kända namn hit och dit- utan jag pratar om er- om oss! Vi ”vanliga” människor som älskar hästar och som kämpar på för att utvecklas med sin häst. De som rider på ridskola en gång i veckan, ni som har en foderhäst. Föräldrar som supportrar och ja- alla involverade. Alla bidrar till sporten och jag tycker att hästmänniskor har något speciellt. Det ÄR speciellt att ta hand om ett 500-kilos djur. Man är en ledare, man är tydlig, och man ska ha en god känsla. Det är faktiskt inte alla som har det och jag tycker det krävs lite talang för att göra det 😀

Så jag tycker att alla som läser här nu kan faktiskt ge sig en klapp på axeln. Ni bidrar till ett sjukt mycket bättre klimat inom ridsporten, och vi amatörer är otroligt viktiga för ridsporten. För 99 % av utövarna inom ridsport är väl amatörer, eller vad man ska kalla det? Jag är väldigt väldigt glad och tacksam att jag har fått ett förtroende från många stora företag att vara ett ansikte utåt för den ”vanliga” ryttaren. Jag är verkligen tacksam och jag vill att ni ska veta det ♥

Jag ska göra allt i min makt till att förädla detta förtroende och jag ska göra mitt bästa för att vara en bra förebild ♥ Jag ska jobba för att bli ännu bättre på att inspirera och motivera här nu. Är väldigt taggad och är SÅ motiverad här på den här bloggen nu, så sjukt kul!!!

Åhhh, idag ska jag få svar från Lalles scint om de kan se något. Snälla be till högre makter att jag får tillbaka min älskling  Jag ser på honom att han inte gillar att bara vara, han vill ju ut på banorna och fightas igen så nu önskar jag av hela mitt hjärta att de kan se vart felet sitter. Min älskade finaste Landfried <3

IMG_8448

7 svar till “Förebild inom ridsporten

 1. Håller tummarna för Lalle 🙂 Kram!

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Håller verkligen tummarna för Lalle 🙂

 3. Jessica skriver:

  Jag har läst din blogg ett bra tag nu, och du slutar verkligen inte att inspirera mig! Du verkar vara en sån otroligt härlig människa med skinn på näsan! Tack vare dig har jag satt upp ett mål, att tävla dressyr nångång med min tinker och försöka komma över min tävlingsrädsla! Stort tack till dig. 🙂

 4. MalinKalin skriver:

  Håller tummar och tår för Lalle! 🙂 Heja Tyra, fortsätt inspirera <3

 5. silverbjälke skriver:

  Förvalta förtroendet väl Tyra, Du påverkar många unga och många amatörer med lite kunskap och enormt intresse.

  Vi vill samma sak och jag kan inte annat än säga grattis till att du lyckats bra. Bra gjort.

  genom att ifrågasätta och informera är jag betydligt ”smalare” i mitt sätt att berätta, lyfta fram och utveckla vår gemensamma hästvärld.

  Men sålänge syftet är gott drar vi alla vårt strå till stacken.

 6. Michelle skriver:

  Du ÄR en sjukt bra förebild <3

 7. Elin skriver:

  Fint skrivet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »