Allmänt

Att träffa läsare på tävling

Hej snälla söta kära läsare som jag pratade med på tävlingen, som sa att du hade fotat mig någon gång innan. (är ledsen kommer inte ihåg ditt namn, har sååå dåligt minne på namn, men bra ansiktsminne) Du fotade även denna gång på framhoppningen och säkert inne på banan? Skulle inte du kunna maila mig de bilderna? info(a)tyras.se… Hade varit så kul att ha fina bilder och jag vet att du är duktig ♥ Jag har ju såklart fina bilder som Nina tog, men när man fotar med auto så blir det ju aldrig lika bra. Du kanske till och mitt fick min avramling på bild eftersom du var på framhoppningen då?, haha…

Ska säga till er att jag tycker det är jättekul när ni kommer fram och pratar på tävling (så länge jag inte går banan haha). Många läsare känner jag till och med igen, eller om någon säger ”Jag skrev det där” eller ”Jag skickade bilder där till dig” och sånt. Det är jättekul för nästa gång så hälsar man bara helt naturligt. Jag har massor av läsare som jag alltid hälsar på som jag känner igen på tävlingar- det är fantastiskt roligt faktiskt 😀 Har man samma intresse så är det ju inte så konstigt att man ses på tävlingar. Det är faktiskt många gånger som jag hälsar och kan fråga typ ”Hur är läget” och så småpratar man lite. Så tänker jag ”Var i hela fridens namn har jag träffat henne förut?” för att sedan komma på att det är en läsare, haha.

Jag uppskattar allt ni gör för mig- det ska ni veta! Jag försöker göra så gott jag kan för att underhålla er och inspirera er via daglig uppdatering men att få tillbaka av er- det är det bästa av allt. Bara via peppande kommentarer eller att ni kommer fram när man väl ”ses”. När jag mår bättre så lovar jag verkligen att försöka fixa så att vi kan träffas oftare och även lotta ut att någon får komma och rida en av mina hästar som någon läsare föreslog- ja mer såna saker. Jag vill verkligen det men måste göra det när det är liiite bättre så att jag kan hålla vad jag lovar ♥

Skulle bara säga det, uppskattar varenda kommentar, mail, brev, bilder och allt jag får även om jag inte kan svara på allt.

IMG_5626

10 svar till “Att träffa läsare på tävling

 1. Mickan skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja träffa dig men det är lite långt 🙁

 2. Emelie skriver:

  God morgon!
  Har du ingen film från senaste tävlingen? Lever för att se dina filmer från tävlingar/träningar osv. 🙂 jätteintressant att se! Får all min inspiration från dig till min ridning, dock har jag en varmblodstravare som jag håller på att omskola, men många av dina övningar funkar till henne med 🙂

  Ha en härlig dag! Kram

 3. Dixi Wonderland skriver:

  Gullig du är Tyra 😀

 4. Maria skriver:

  Väldigt bra och kul att du skriver detta, ofta känns ju en så stor bloggare som du väldigt avlägsen mot ”oss dödliga”, men det visar ju bara att du inte tycker att du är bättre än någon annan och är en helt vanlig människa bakom denna blogg 🙂 Det uppskattas som läsare!

 5. Desiree Englund skriver:

  Mysig bild!

  Desirée och holländskan – hoppekipaget som sadlade om till akademisk ridkonst.

 6. Emma skriver:

  Härligt inlägg! Det är alltid kul att höra att du faktiskt känner igen dina läsare och uppskattar kommentarer osv. Precis som du uppskattar respons är det kul att veta att du läser responsen ^^

 7. Anette skriver:

  Hoppas du ger fotografen betalt om hon skickar bilder? Fotar själv mycket och tycker det är ett arbete som är väldigt undervärderat. Många vill ha ens bild men ingen är beredd att betala för allt jobb man lägger ner.

 8. Amanda skriver:

  Måste bara säga att du verkligen verkar som en så sjukt underbar och omtänksam person, som verkligen bryr sig om sina läsare och liksom lägger ner tid på oss. Tycker många bloggare är dåliga på det vilket faktiskt är tråkigt! Tycker även att du rider så otroligt bra, du verkar så lugn och följsam!! Jag önskar dig massa lycka till med det du gör 🙂

 9. Victoria Estelle skriver:

  Så sött av dig tycker jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »