Allmänt

Planerar tävlingar…

Helluuu sitter här och planerar tävlingar. Det är så himla svårt! Åh vad jag hade velat ha både Bambo och Lalle nu till alla dessa tävlingar ♥ Aja, det är som det är…. Det är så jobbigt att man inte kan anmäla just nu….till Horse Show och större tävlingar som är nationella/ elit så blir det ju fullt på 1 minut så man måste ställa klockan 00.00 för att inte bli reserv nummer 115…

Nu har jag de tävlingar jag visade upp för några dagar sen. Sen är det Horse Show 2 veckor i rad och direkt efter det så är det stor tävling på Grevlunda. ÄLSKADE den tävlingen sist ju, hos Lisen och Peder! Vill verkligen åka dit igen! Haha såg ni mig, Sophie och Kotten när vi satt där i gräset i det senaste programmet av Ryttareliten? Hahaha kul… Men men, det var en sån fin tävling- verkligen internationell standard, och det gick dessutom väldigt bra. Lalle var i väldigt bra form (klarade dopingtestet yes haha), strålande väder och härliga människor!

Tycker bara det är så synd att Horse Show och Grevlunda är så himla nära varandra… det är bara 4 dagars skillnad. Rätt lite när det är så stora klasser, eller hur? Tänker på eliten som tävlar 1,40 och 1,50, de brukar ju inte vilja missa några av dessa tävlingar? Aja, tur att jag inte tävlar höga klasser då slipper jag bekymra mig. Efter Grevlunda ska Bambo få en välförtjänt vila medan hans ryttare också ska få det. Ska bli skönt med några härliga dagar vid vårt hus vid havet som vi har på Österlen

Här är fina Lalle förra året på Grevlunda, en ritt jag är väldigt stolt över. Riktigt pissigt nedslag. Kommer ni ihåg varför? Jag fick ju världens spark rakt på benet av Joe precis innan jag skulle in på banan. Det bara vek sig på hinder nummer 2. Men men, helt mitt fel annars en super-runda:

Rätt nice att ligga här och kolla på fin hoppning <3

 20130608-144824

…så har vi en bild på den otroligt snygga men förfärligt farliga muren. Tror hälften av alla ekipage i min klass vägrade på den här muren. Kan ni tänka er Lalle då…Redan uppe i hörnet längst bort när vi vände upp mot muren så blev han LIVRÄDD; Tänk er ekorrsminen men att ögonen satt utanför huvudet typ, hahahaha. Vi hade en sån himla fin runda och jag tänkte ”Nej nu jävlar ska jag vinna” eftersom jag kom 6:e klassen innan trots att jag red runt hela vattenhindret istället för innanför så jag var SÅÅÅÅÅÅ revanschsugen…! Men, så kom mur-helvetet och krossade min dröm 🙁 Haha…

133898

20 svar till “Planerar tävlingar…

 1. Bella skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera, men nu efter all kritik du fått efter filmen med Bambo så känner jag att det är dags… Du är en grym ryttare, du rider Lalle helt fantastiskt och får det att se så lätt ut, du och Bambo är inte riktigt där ännu, du är som du skrev inte van med hur han hoppar, men när du väl är det så kommer ni bli MINST lika bra ekipage som du och Lalle är, jag ser sååå mycket fram emot att följa med och motgångar, för jag vet att du kommer lyckas, vad än alla ”experter” tycker! You rock! 🙂

 2. Lisa skriver:

  Går inte att se dina videoklipp genom ipad:/

 3. Rebecka skriver:

  jag var en av dom som kommenterade att p&j rundan på bambo inte såg så bra ut, flängig och okontrollerad. Så tar vi denna rundan och jämför- kanonsnyggt!

 4. Anna skriver:

  Den rundan på Lalle var riktigt riktigt fin 🙂

 5. Siri skriver:

  Ja, jag tyckte väl att det var du!

 6. Hej Tyra, är du eller möjligt någon i din närhet intresserad av att köpa en andel i varmblodet L.H Adventure?
  Adventure är ett sto på 3 år. En andel kostar 1500kr för ett år och du får under tiden följa med på äventyret, äga travhäst och stötta Matilda (jag som skriver nu också, haha) att bli först i Sverige att ta travlicens trots rullstolen.

  Du/ni kan gå in Häär för att läsa mer: http://www.lindashedstrom.se/matildas-aventyr

  Vill ni veta mer om mig och min sjukdom/resa är det bara att kolla in min dokumenär. 🙂 http://www.happyhorses.tv/filmer/
  Kraaam!

  (Förlåt om du inte gillar sådana här ”reklam” kommentarer!)

 7. Michaela skriver:

  Varför ska du hoppa nationellt/elit?

 8. Tycker den muren är SÅ SNYGG, men som du säger är inte alla hästar som håller med om de haha 😉

 9. Jennifer skriver:

  Kan inte se dina filmer på telefonen

 10. Karin skriver:

  Nja, 18.00 är det oftast:)

 11. nellie skriver:

  har ni någon gång varit med om att hästen lägger sig mitt i banan på en tävling? jag har..
  —>ryme.se

 12. Linnea skriver:

  haha ja tyckte det var du på ryttareliten, vad roligt!!!

 13. Linnéa skriver:

  Det syns att du som du säger känner Lalle inside out i den här videon, ni är verkligen kanonfina tillsammans!

 14. Mollie skriver:

  Nämen åhh, lille tok Lalle då 🙂

 15. Maria skriver:

  Åh vad härlig bild nät du ligger i gräset, och vad fint allt ser ut. Älskar fina tävlingsplatser med snyggt klippt gräs och raka kanter, där arrangörerna har ansträngt sig lite extra, då vill man komma tillbaka!

 16. Linn skriver:

  Grattis till 130-kvalet och placeringen med Bambo idag!! Ni är så jävla grymma!!

 17. Louise skriver:

  Hej!
  Hoppas du och dina läsare kan hjälpa mig. Söker efter ridstövlar som inte är i skinn/läder. Finns det (förutom tretorn)?

 18. Madeleine skriver:

  Ni är ett otroligt fint team!

 19. Sofia Nilsson skriver:

  Denna runda är superfin Tyra!
  Så ska det se ut, och du rider jättebra här!

 20. Josefina skriver:

  Vilken vecka brukar Grevlunda ha sina tävlingar?
  Planerar tävlingssäsongen framåt sommaren nämligen och hade varit kul att åka dit =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »