Allmänt

Pether Markne-träning idag

Hej, ska snart fixa iordning mig för att åka och träna för Pether. Idag åker jag med Bambo och det ska bli väldigt intressant om vad han säger om honom! Efter det ska vi till Viktor Melin och hämta en sadel som han har som jag ska testa. Och senare efter det så kommer John Österdahl hit och kollar igenom alla mina hästar inför en kommande tävlingssäsong. Piuhh! Riktig hästdag!

Vi hörs lite senare, hinner inte slänga upp någon bild. Kram

10 svar till “Pether Markne-träning idag

 1. Maria skriver:

  Lycka till på träningen, ska bli lika kul att läsa om vad han tycker om Bambo, som du tycker det ska bli att höra 🙂

 2. Desirée Englund skriver:

  Full fräs i stallet! Roligt!

 3. Hanna :* skriver:

  Babo är ju typndin nya favorit nu stackars lalle 🙁

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Hanna- Ja det är ju inte jättelätt att åka och träna en häst som är lite halt. Och favorit, varför måste man ha en favorit? Jag älskar ju alla mina hästar!?

 4. Linda skriver:

  Åh Pether Markne verkar vara en sån go människa!!

 5. Kim Krog skriver:

  Kul! Du frågade om du borde träna samma häst varje vecka eller olika varje gång och jag tycker nog du borde variera, det gör jag. Tränar för min tränare torsdagar och brukar variera på olika sätt som vi bestämmer tillsammans nu när han känner mina hästar. Då har ju jag iof min mamma att träna för hemma på de andra. Men så gör jag i alla fall 🙂

  Tips till dig som vill nå till toppen! Lägger även ut en presentation om dagen på stallets hästar! 🙂

  http://stallkrog.myshowroom.se/2014/04/08/tips-till-dig-som-vill-na-toppen/

 6. Zandra skriver:

  åh vad synd att du inte gått ut med att John skulle komma idag!
  Jag var ju på plats på gården igår, L-M har min unghäst på inridning åh vi tänkte ta ut John, men tänkte nä det blir så långt ifrån Stockholm så vi väntar tills jag tagit hem henne.. typiskt då hade han ju kunnat passa på när han ändå var där idag =P

  1. Tyra Sjöstedt skriver:

   Zandra- Han kom aldrig idag, det blev för sent men han kommer nästa vecka 🙂 kram

 7. zuzanna skriver:

  Hej Tyra! Det här har kanske inte med inlägget att göra, men jag har en fråga som jag verkligen skulle vilja ha svar på! Jag ska börja gymnasiet nu till hösten, och har redan gjort mina val. Men ska förmodligen byta! Jag skulle vilja veta vilket gymnasie du gick på, vilken linje och så. Jag behöver verkligen inspiration, då jag har så svårt att veta vad jag vill bli och jobba med. Och du är min största inspiration, så då kanske du kan hjälpa mig. Massa kramar! 🙂

 8. Zandra skriver:

  Åh toppen tack, då ringer jag honom å ser om han kan peta in henne när han ändå är på plats! =D krams

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »