Allmänt

FILM- Doris & Lovis första tävlingsdebut- Felfria

Hej! Ursäkta att den här bloggen har fått lida efter allt som händer i mitt privatliv. Hoppas det händer grejer snart:) Men alltså gud- på pay n jumpen igår så var det Lovis och Doris tävlingsdebut! Det var bland det gulligaste jag sett! Lovis är endast 4 år gammal och en tuff liten tjej! Jag tävlade också en svart a-ponny när jag var 4 år, så lite dejavú-känslor får man ju…

Jag tror att Lovis och Doris hade den bästa hejarklacken. Själv kände jag ju att det var fantastiskt att sitta på läktaren och vara hästägare! haha har alltid undrat hur det känns, haha. Var ju hästägare när Niclas tävlade Joe några gånger- men det här slår ju allt, hahaha.

Så vad tycker ni, var det inte bra jobbat? Höjden var hela 20 cm, inte 10 cm som jag skrev från början- VIKTIGT! Fler bilder från detta kommer, och även filmerna när jag hoppar mina hästar kommer också upp 🙂


36 svar till “FILM- Doris & Lovis första tävlingsdebut- Felfria

 1. Therese skriver:

  Gud så gulligt! Bra jobbat Lovis! 🙂

 2. Linn skriver:

  ”Jag är faktiskt hästägare så, VIP-läktaren vart är den?!”. Det gjorde min dag idag

 3. Ellinor skriver:

  Jösses vad söta!!

 4. Grodan skriver:

  Bedårande! <3

 5. Maja skriver:

  Ahhh vad söta! Fick precis reda på att Lovisär min 4 männing åh jag ba ahh tänk om man åker och hälsar på och får tfäffa DIG nån gång börja typ grina av tanken att träffa dig!!!

 6. Linn skriver:

  Börjar nästan grina! Vad fint och gulligt!

 7. Viktoria skriver:

  haha, åh så jäkla gulligt!!

 8. Sannas Naglar skriver:

  Alltså JAG DÖR. Det var det sötaste jag sett! Vilket team, Lovis och Doris! De två vill jag se mer av! Så underbart att Lovis kan tävla redan, och så himla kul för Doris att få komma ut och visa upp sig! Du är underbar som hjälper dem med detta Tyra!!! <3

 9. Mickan skriver:

  Haha såååå gulligt!!!

 10. Johanna skriver:

  Åhh jag smälter vad gulligt!! Och vad duktig lilla medryttaren är!

 11. louise skriver:

  Köp pipen tyyyyra 🙂

 12. johanna skriver:

  men herregud så sött!!

 13. Duktigt jobbat 😀 jätte söta är dom!

 14. Emma skriver:

  Så gulligt, är imponerad av hur bra hon red lätt! 🙂

 15. Isabelle skriver:

  Doris värkar helt fantastisk och den lilla medryttaren får ju verkligen världens chans! 🙂 Tänkte bara att det skulle vara bra för Doris om hon reds i grimma istället eftersom medryttaren garanterat inte har tillräckligt bra sits för att inte rycka i munnen. Du vill ju att Doris ska fortsätta tycka det är kul och vilja hoppa! En så fantastiskt charmig liten häst borde behandlas som prinsessan på ärten 🙂
  Kram

 16. Moa skriver:

  Till Isabelle ovanför mig.
  Undrar ju då tillbaks om du tycker att nybörjare på ridskolor ska rida i grimma oxå. Jag tycker att Lovis har en jätte bra sits för att vara fyra år och vist blir det ryckigt men när blir det inte det egentligen när man rider?

 17. Hanna skriver:

  Men jag dör!!!
  Så himla duktig Lovis är! Hon rider ju lätt hur fint som helst:)

  Det där vill August helt klart göra nästa gång.

  Puss vännen <3

 18. Hanna skriver:

  Förresten snällare ponny än Doris går ju inte att hitta!
  Älskade skrutthäst <3

 19. Melinda skriver:

  Asså jag är faktiskt hästägare här, hahaha Tyra du är ju bara helt underbar!! Men ville tuff liten tjej, dör söthetsdöden 1000 gånger om! :D:D

 20. Elna skriver:

  Vad gulligt!! :*

 21. Nikki skriver:

  Hej, jag är inte den som gillar att skriva ut såhär att ni ska besöka mig. Men jag har dragit igång en riktigt bra tävling där du har chansen att vinna ett helt kemikaliefritt och naturligt flugspray som precis kommit ut på marknaden. Kolla gärna in och delta http://webrider.se/italianhorselife/?p=140

 22. malin skriver:

  Sötaste videon någonsin!

 23. Alex skriver:

  Meeer Doris at folket!!!Ha ha ha!
  Nemmen jag dooor sa sott!
  Doris och Lovis basta elipaget ever!!
  Mera foton av dina sma gullissar tack!

 24. nicole skriver:

  Så gulligt!!

 25. Nathali skriver:

  Hahaha dör söthetsdöden, såååå duktiga!

 26. Tilde Nelander skriver:

  Men gud vad underbart! 🙂

 27. amanda skriver:

  Jag måste bara skriva till dig, jag läser dina bloggar och älskar hästbloggen för att jag, även om jag inte rider längre och är en hästtjej (har hund dock) så älskar jag djur och jag älskar att gå in här och se bilder på alla djuren som ser så välmående ut och har dig som ägare för det tror jag många djur inte ens kan drömma om! Att se doris springa lös i ridhuset gjorde ju så man smällte, vilken underbar tjej alltså! Vet inte riktigt vad jag ville med detta men ville ändå säga det då det idag är så mycket skit med hur djur behandlas runt om i världen och det gör mig så ledsen och att då titta in här och se att inte alla har det så är väl en liten tröst på något vis.stor kram till dig!!

 28. F skriver:

  Jag kan inte se videon:( super tråkigt ju

 29. Så söta de är både Lovis och Doris. Härligt att höra ert hejjande också!

 30. Elin skriver:

  Vilka sötisar!

  Säljer ett par veredus skydd och ett par ridbyxor på min blogg, kika gära! http://www.elinoflower.blogg.se

 31. Emma skriver:

  Såååå gulligt att man dör <3

 32. Sandra skriver:

  Duktiga tjejer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »