Allmänt

Dagens ridfit

hsk

IMG_2262

IMG_2293

IMG_2283 IMG_2277 IMG_2271  IMG_2223 IMG_2331

IMG_2311 IMG_2304

IMG_2319

14 svar till “Dagens ridfit

 1. A skriver:

  Snälla läs sanningen om svensk kycklingindustri (troligen det värsta plågeriet vi har i detta land) och om eko-mjölk här kossan insimineras, föder kalvar som tas ifrån henne så hon gråter och kalvarna dödas 20 år i förtid för att vi ska dricka mjölk):
  http://djurrattsalliansen.se/arbetsomraden/kottindustrin

 2. Louise skriver:

  Snygg outfit men nu ska jag vara en såndär kärring som ifrågasätter hur utrustningen sitter 😉 sitter inte pandbandet långt ner och martingalen väldigt hårt? Ska den inte gå att ta upp till ganaschen typ, ser ut att vara resår i men det borde ändå bli en konstig brytning på tygeln mellan bettet, martingalen och handen? Eller är det en del i något knep att ha den så?

 3. Maria skriver:

  Snyggt Tyra, jag gillar skjorta när man rider, både lite mer stilrena samt rutiga, tror att det kommer att bli det nya!

  Och second hand borde inte föraktas, sparar både pengar och på miljön, http://horsemarket.se Både ny och gammal utrustning, samt hästannonser (Y)

 4. Jennifer skriver:

  Ska inte själva martingaldelen sitta i ringen där uppe? Nu ser den ju alldeles för kort ut och det bryts väldigt mellan bett och hand? Eller? 🙂

 5. Ida skriver:

  Men A, du som länka den där filmen. Blir så oerhört trött på att folk klankar ner Sveriges kötthållning och går ut med sånna här filmer om hur dåligt det är i den svenska köttbranschen. Sverige har mycket bättre djurhållning när det gäller köttdjur i köttbranschen tillskickad från andra länder. Dock är det som ni säger, det är ju inte perfekt men problemet är att de svenska bönderna inte har råd att ge grisarna en bättre miljö. Mataffärer i Sverige har en massa utländskt kött som är billigare, det är därför många svenskar hellre köper utländskt. För att det kostar mindre, och ju billigare desto bättre, eller? Om de svenska bönderna skulle förbättra djurhållningen och miljön inom slaktindustrin skulle de behöva mer pengar, genom att höja svenska köttet ännu mer och det skulle bara innebära att ännu färre svenskar skulle köpa svenskt kött och därav skulle de flesta köttbönderna helt enkelt gå i konkurs. Och var får vi ut av det, jo att ännu mer utländskt kött skulle köpas och det skulle främja den utländska köttindustrins och djurhållningen som inte alls är ens i närheten lika bra som k Sverige.

  Istället för att gå ut med det här till svenska folket, snälla gå ut till matbutikerna och få dom att inte sälja utländskt kött. Det skulle betyda att svenska köttindustrin skulle bli mycket bättre.

 6. sonny skriver:

  Hej tyra skulle du kunna skriva om en riktigt grym ridoutfit för killar en gång skulle vart sjukt kul och se vad ni föredrar osv 🙂

 7. Fina Lalle! Snygg outfit 🙂

 8. Jennie skriver:

  Älskar pannbandet! Kul, blir inspirerad att ta med mig lite ”icke hästkläder” till stallet och prova lite olika matchningar 🙂

 9. Linnsan skriver:

  Undrar, de finns ju två olika micklem, competition å de du har, multibrindle. Skulle du säga att de multi är bättre för att de finns 3 olika funktioner (använder du alla undrar jag oxå) eller ”räcker” de med competition om man bara vill åt funktionen med hakarna?
  Tacksam om du svarar 🙂

 10. Agnes skriver:

  Har en fråga jag väldigt gärna skulle vilja ha svar på, är det värt att ha en stor blogg då man får hat och sånt? Och ungefär hur mycket hat får du?
  Inte roligaste frågorna men jag skulle väldigt gärna vilja veta om det är värt att försöka med en bra blogg?
  Grymt tacksam för svar!

 11. Zandra Svensson skriver:

  Lalle är så vidrigt snygg alltså!!!

 12. Älskar stövlarna! Ser ju ut som jockeystövlar fast rejäla – vill ha!!

 13. Johanna skriver:

  Hej! Jag behöver ett tips, jag har en vit häst och jag ska köpa ett par free jump men vet inte vilken färg jag ska ha. Svart känns lite ovärt för dom syns knappt, men jag vill ha en färg som man kan matcha med massa färger på tex schabrak. Snälla hjälp mig! 😀

 14. Noomie skriver:

  Åh! Jag köpte ett likadant pannband, fast ett grönt. De sa att det bara hade tillverkats fem stycken av de gröna, så lite roligt är det ju! Lalle passade jättebra i det bruna!(Y) Vad fina ni är(’:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »