Allmänt

Hej jag har saknat er!

Hej, precis som jag skrev på tyras.se så har jag saknat att blogga! Kolla gärna in den bloggen om ni vill läsa vad som hänt och varför jag inte bloggat. Men kort samanfattning. Jag har mått dåligt och haft enorm yrsel och fick åka in akut och röntgas och hade två mindre blödningar på hjärnan. Från jag ramlade av i Holland. Men jag har gått med detta i tre veckor så det är lugnt. Ville in här och skriva tidigare men mitt lösenord funkade inte här heller- helt plötsligt hade jag försvunnit som användare på bägge bloggare, konstigt…!

Fyra dagar blev till en, vi åkte till Göteborg i förrgår ändå och sedan åkte vi hem igår. Vi hann med allt ändå. Shopping- alltså åh herre min gud, nu är det shoppingförbud till hästar under hela 2014. Jag kan knappt förklara i ord hur mycket fint det fanns och hur mycket vi shoppade- men det kommer på bloggen i framtiden. Hade även möte med H&M We Love Horses. Riding by Tyra kommer att se annorlunda ut de nästkommande avsnitten och ingen är ju gladare än jag- längtar tills jag får berätta vad som kommer ske! Hann även med att se fin hoppning och en bra clinic med Patrik Kittel!

Dock har jag rid-förbud ett tag nu och det suger så mycket. Men skulle nått hända så har jag inget bra utgångsläge. Men men, bloggen kommer hållas till liv såklart, men det blir i ett lugnare tempo:) Kramar

IMG_9694

20 svar till “Hej jag har saknat er!

 1. Mickan skriver:

  Härligt att du är tillbaka och hoppas du mår bättre snart!

 2. Frida knutsson skriver:

  Du är så bra Tyra, du har alltid så himla bra inlägg och argument/åsikter till allt. Allt du skriver är verkligen kvalité och man märker hur hårt du jobbar med allt du gör! Du gör inget halvdant. Hoppas att du blir bra snart så att du kan orka med bloggen mer. Går in varje gång du har uppdaterat för dina inlägg är värda att läsas.

 3. cecilia skriver:

  Det var väl så att du inte hade hjälm när du ramlade av? Det såg så ut på videon tyckte jag… vilken tur att det inte var en större blödning!

 4. Sofie Andersson skriver:

  Varför händer allt dig?? Tyra, jag tror man ska hålla dig inlåst på ett spa med lalle och kotten. Dom två du gillar mest och sen bara låta dig vara haha. Du hade nog mått så mycket bättre efter bara en vecka haha

 5. Maria skriver:

  Riktigt avundsjuk, skulle också velat vart där nere igår och kollat clinicen samt shoppat! 🙂

 6. anniealicia skriver:

  Krya på dig finaste Tyra!!

 7. Emelie skriver:

  Åhhh fy faan.. hjänblödning suger haft det själv.. Du har klarat dig ruskigt bra undan endå MEN VA RÄDD OM HUVUDET! Kan själv säga att jag fick min 2007 – än idag, 7 år senare kan jag inte ha hårt knutna toffsar utan att få världens huvudvärk och bli yr, kan inte få en sån där kärleksfull klapp på huvudet utan att vilja spy och ha rejäl huvudvärk.. It’s sucks! Så ta hand om huvudet, linda in dig i bubbelplast och se till att ha en riktigt bra säker hjälm! Kram <3

 8. Stackare att du fick ridförbud, men skönt att veta vad yrseln beror på och att det kommer gå över. Se till att ta hand om dig och bli bra innan du skyndar upp i sadeln igen!

 9. Danielle skriver:

  Jag har tänkt och köpa den där västen i samma färg. Kan inte du lägga upp mer detalj bilder på den? 🙂

 10. Carolin skriver:

  Haha brukar bli mer handlat än man egentligen tänkt sig på göteborg horse show 😉

 11. Josefin skriver:

  Du måste börja ta det lugnt och tänka lite på dit eget mående!

  Underbar väst, står dagligen i butik och tar på västarna. Den blåa kommer hamna i min garderob! 🙂

 12. SI skriver:

  Visa all shopping i ett inlägg! Hade vart så himla kul att se allt. Älskar att se vad andra köpt eftersom jag inte kan köpa så mycket själv :/

 13. Emma skriver:

  Krya på dig!

 14. Emilie skriver:

  Va kul att i börjar blogga igen! Och nä jag e verkligen inte avis på dig eller alla andra som är på GHS! Bara lite kanske Haha 😉

 15. Christa skriver:

  Oj, det lät läskigt med blödningarna 🙁
  Lova nu att vara rädd om dig och ta det lugnt <3
  Kram, Tant C

 16. marielle friman skriver:

  Hej Tyra!

  Du får krya på dig <3

  Jag har ett förslag på inlägg =) Du har tidigare skrivit om en equiteraput du haft ute hos dig – Linda. Kan du inte skriva mer om henne och hur hästarna reagerar/känns/mår före-under-efter behandling? Passar väl bra nu när du har ridförbud? 😉

  Ha en bra dag!

 17. Juliette skriver:

  Känslan när jag träffade dig! Du är en otroligt härlig person! De märkte jag bara av den lilla stunden! Och du är så mycket snyggare i verkligheten! Om det ens är möjligt!! Åhh jag har nog aldrig haft så hög puls som jag hade då! Och jag svävade på moln hela dagen!

 18. Lovisa skriver:

  Saknat dig med kära tyra!
  Måste bara säga att ja älskar eran väst så hiiimla snygg!!! 😀
  Krya på dig <3
  kram

 19. Blev såå glad när jag såg dig! 😀

 20. Usch vad tråkigt :'( Tur ni kunde åka en dag, lite hästar och shopping är alltid bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »