Allmänt

Är du rätt fodervärd för Annie?

 I slutet av november räddades SHV Annie av Svenska Hästars Värn. Hon var mycket mager och i allmänt dåligt skick. Hon är fortfarande väldigt mager men har fått tillbaka livsglädjen och blir bättre för varje dag. Vi letar efter en passande och kärleksfull fodervärd till SHV Annie. Är det du?

SHV Annie är ca 10 år och 1,60 m hög. Hon är en korsning av fullblodstyp. I stallet är hon jättesnäll och är mycket omtyckt av alla. Hon är lätt att ta ut och in ifrån hagen och även att lasta och transportera. Hon är idag ej skodd, men snäll att verka. Annie äter allt och älskar mat, hon vill dock gärna inte bli störd när hon äter.

Vill du bli den som ger Annie ett kärleksfullt hem? Fyll i fodervärdsunderlaget på Svenska Hästars Värns hemsida—-> KLICK, märk formuläret med H&M We Love Horses, sista ansökningsdag är den 23 februari 2014.
.

1380545_10152588787823835_1350676051_n

11 svar till “Är du rätt fodervärd för Annie?

 1. Olivia skriver:

  Lite svårt att ansöka när sista ansökningsdagen var igår…

 2. Anneli skriver:

  Hon står i stallet där jag har häst och tas om hand av min vän och vill bara säga att goare häst får man leta efter!!! 🙂 Hon blir väl omhändertagen just nu i väntan på sitt föralltid hem och vi i stallet tycker alla om henne!

 3. Maja skriver:

  Sista ansökningsdagen var igår? 🙂

 4. Emma skriver:

  Det var ju senast igår?

 5. Sofie skriver:

  Sista ansökningsdag var igår alltså? Varför skriver du det dagen efter då? Eller skrev du fel månad kanske 🙂

 6. Emma skriver:

  hur har ni tänkt de står ju i annonsen att den sista dagen e 23 februari men idag e ju den 24 februari, så då går de inte, man kan inte lägga en annons dagen efter

 7. Anne skriver:

  Va fin hon är! Önskar att jag kunde ta emot henne. Det krossar mitt hjärta när man tänker på vad människor gör mot dessa vänliga jättar som bara vill vara oss till lags. Hoppas hon får ett drömhem!

 8. Emelie skriver:

  Ser nu att flera skrivit detta men… om sista ansökningsdagen är 23 februari och logiken i att lägga ut det den 24 februari är då? ;P

 9. Mathilda skriver:

  hon heter asta och min kompis har haft henne innan!

 10. Sara skriver:

  Åh lilla hjärtat ♡ Hoppas det finns ett hem till dig, jag önskar det kunde varit hos mig. Hade jag haft 50.000 så jag hade kunnat renovera vårt stall så det hade varit funktionellt hade du fått bo här på vår gård med bara en massa skog. Lilla lilla du. Jag hoppas dom hittar ett fint hem till dig.. Fy för hemska människor :((

 11. marielle skriver:

  Vadå sista ansökningsdag? Huvudsaken är väl att hon får ett hem? Ibland önskar man att det fanns mer tid och pengar i ens liv! Tyra har har inte du plats?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »