Allmänt

Projekt renovering sadelkammare

Vi håller just på med ett stort projekt i stallet. Nämligen att själva renovera sadelkammaren! Vi älskar vårt nya ställe och hästarna trivs bra. Dock så var sadelkammaren kanske inte det roligaste man sett i sitt liv (Förlåt LM och gänget men jag tror ni håller med), så vårt projekt nu är att enkelt och billigt renovera och göra sadelkammaren så bara fin som den kan bli!

Vi har tagit före och efterbilder, men det kommer nog komma upp lite bilder vartefter här eftersom detta är ett stort projekt just nu. Vet ni att ALLA mina saker har legat huller om buller sedan vi flyttade hit. Ett under att man ens hittar något. Det här börjar sakta men säkert reta gallfeber på alla som jobbar så nu tar vi tag i det! Tjohooo vad fint det kommer att bli!

 q14

Annicas hundar Maja och Tyra är alltid med, så söta va? :

q3

17 svar till “Projekt renovering sadelkammare

 1. johanna skriver:

  men herregud så söta hundar !

 2. Spännande! Jag har nog aldrig varit i ett stall där sadelkammaren har varit i ordning, ska bli intressant att se vilka tips ni kommer med!

 3. Mickan skriver:

  Så spännande! Du får gärna skriva lite tips på hur man billigt kan renovera och göra en sadelkammare finare 🙂

  1. Tyra skriver:

   Mickan- Absolut det kommer komma en hel del tips och ideer 🙂 kram

 4. Fanny Nilsson skriver:

  Jag har en fråga till dig Tyra!
  Det här stallet… Är det på din gård? Eller, bor du i ett hus, och har stallet någon annan stans? Alltså att du typ hyr/arrenderar eller att du köpt ett separat stall? 🙂 För jag har för mig att jag läst att ditt hus inte hade tillhörande stall? 🙂
  Kram på dig!

  1. Tyra skriver:

   Fanny- Nej jag hyr ett helt eget stall på en gård. I framtiden ska jag bygga eget, men nu hyr jag som sagt ett eget i närheten av där jag bor 🙂 kram

 5. Malin skriver:

  Hej!
  Jag fick tips om din blogg så jag började läsa från början. Äger du Dario? Hur länge har du haft honom i så fall?

  1. Tyra skriver:

   Malin- Vad roligt 😀 Ja, jag äger honom och jag har haft honom sedan december 2011 tror jag. Galet länge känns det som nu 🙂

 6. Malin skriver:

  Är alla fyra hästarna dina?

 7. Hanna skriver:

  Vad heter din system kamera? plz jag ber svara. 🙁

 8. Dixi Wonderland skriver:

  Vad är det för ras på hundarna? Otroligt söta men jag har aldrig sett såna hundar förut 😀

  1. Tyra skriver:

   Dixa- en är chihuahua och en är 50% chihuahua och pomeranian (som Kotten) kram

 9. Caroline skriver:

  Vad är det för stall du står i nu? Eller du kanske redan har berättat det?

 10. Johanna skriver:

  Jätteroligt att se lite hur det ser ut hos dig 😀 Fortsätt gärna med det 🙂 KRAM

 11. Sandra Engberg skriver:

  Alltid roligt att renovera, speciellt i stallet! 🙂
  /Sandra – Stolpås Gård

 12. Foa skriver:

  Vore kul om du kunde berätta allt om ditt hus och stall. Har sett att det är fler än jag som är förvirrade ang detta 😉 Ligger hus och stall på samma gård? Hyr du plats där eller har du hela stallet själv? Visst bytte du stall alldeles nyligen, varför? Svårt att hänga med i svängarna för oss läsare…

  1. Tyra skriver:

   Foa- Jag bytte stall då det inte fungerade med stallägarna. Jag hyr ett eget stall nu och här trivs vi som fiskarna i vattnet 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »