Allmänt

Taggad till tusen

Hej! Känner mig så sjukt taggad på allt! Livet, jobb, bloggar och hästar! Har SÅ mycket på gång, och tack vare ett grymt team så kommer jag förmodligen få igenom allt jag vill också. Kommer släppa en grej som är klart till Göteborg Horse Show som jag tror ni kommer att ÄLSKA, det är så jobbigt att allt tar sån himla tid bara. Sen är det många bra planer för hästarna, vi väntar även besked på en annan häst som jag hoppas kunna visa upp här på bloggen. Den hade en del röntgen-fynd men vi väntar på svar från vår veterinär som behövde nya plåtar för att kunna ljusa upp och mörka ner bilderna för att se vad det är för något…. Sen börjar ju Linn här, tror det kommer bli bra och så har vi en ny tjej som heter Annika som verkar helt suverän! Varje gång jag kommit (oanmäld) till stallet så har det ändå varit top notch- alltså precis så som det SKA vara 🙂

Kommer självklart presentera tjejerna närmare, men det gör jag inte förens jag är säker på att det är rätt denna gång, men nu har vi en otroligt bra magkänsla på teamet vi har. Men som sagt, livet känns ändå rätt bra med allt på häst-biten och bloggen här. Känner mig mer peppad och taggad än någonsin, både med hästarna IRL och på hästbloggen. På torsdag ska vi plåta en hel del, jag ska även hoppa Joe och Corvara och jag längtar ihjäl mig! Har inte ridit på jättelänge eftersom jag fortfarande har svårt att sätta mig ner, men tills på torsdag ska allt vara läkt hoppas jag 😀 Sedan är vi (jag och Joe) anmälda till tävling i Mantorp på söndag, kommer bara köra en 1,10 och 1,20. Vet inte om jag ska vara med eller inte än. Men vi får se! Det beror på hur bra det går på torsdag då vi ska hoppa lite större bana 🙂

Vi hörs imorgon, här är jag vid Horsespots monter! kram

h1

9 svar till “Taggad till tusen

 1. IdaT skriver:

  Hoppas du skriver sen vilka dagar du ska vara på Göteborg Horse Show 😀

 2. Julia skriver:

  Hej Tyra, när får man veta vilka du köpt till?

  1. Tyra skriver:

   Julia- Vi fotar här i dagarna men jag hoppas jag kan lägga upp det imorn 🙂 kram

 3. Malin skriver:

  Tjoho! Heja dig Tyra!

 4. Cicci skriver:

  Snälla kom till Mantorp så jag kan få se er hoppa 😀 skulle vara så roligt att se om han överträffar sig själv i verkligheten, jag misstänker nämligen det 😉

 5. Viktoria skriver:

  fyfan vad härligt att du känner dig taggad!

 6. Elin skriver:

  Härligt att du verkar må så bra nu! Att bero på svanskotan, jag spräckte min svanskota vid ett fall och det tog ganska precis 3 veckor innan det läkt helt. Men red fast det gjorde ont, hästen kan ju inte bara stå, hade en fårskinnspad i sadeln bara så kändes det ok. 🙂

 7. Dixi Wonderland skriver:

  Va glad jag blev av att läsa detta! Din energi smittar verkligen av sig Tyra. Håller tummarna för att det ska gå riktigt bra för dig 😀

  1. Tyra skriver:

   Dixi- Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »