Allmänt

Mässans snyggaste set

Mässans absolut snyggaste set finns att hitta här, och jag. Produkterna kom direkt från utlandet- och jag pratar såklart om Equilines nya snygga serie! Så sinnessjuk snygga, blingade och stilrena set! Tappade hakan lite när jag såg dem… Jag köpte alla schabrak och huvor och det drog iväg lite för tyvärr kostar Equlines grejer en hel del. Schabraken kostar ca 1000 kr och huvorna ca 500 kr- men till deras ”försvar” så kan jag faktiskt säga att det är värt det. Deras kvalité är bäst och det är dem som ligger kvar på hyllan efter en stor rensning varje säsong.

Vilka färger tror ni kommer passa mina hästar bäst? Jag tror att Lalle kommer glänsa i det röda setet, Joe kommer passa skitbra i det blå setet och Corvara kommer rocka i det gula setet. Åh det kommer bli så fint! Köpte även en färg som inte syns… nämligen med rosa detaljer och kanter hehe… kommer bli fint på Tuben 🙂 Det bra med dessa set är att de är väldigt tidlösa och passar bra på de flesta hästarna.

Vilken färg tycker ni är finast?

_DSC2852

28 svar till “Mässans snyggaste set

 1. Isabelle skriver:

  Det blå var helt klart min favorit! Det hade passat så bra på min mörkbruna c-ponny valack och mitt bruna halvblodssto 😀

 2. Annie skriver:

  Det blåa settet var riktigt snyggt! Tror också att det kommer passa väldigt bra på Joe!
  Har du några tips på bra övningar som stärker galoppen? Min häst landar ofta i korsgalopp och har en stark vs en svag sida och jag tycker att det är svårt att jobba upp.
  Vet att många har samma problem som jag och hade varit jättekul och tacksamt om du hade lust att göra ett inlägg om det och kanske visa hur du arbetar för att stärka galoppen! Kram Annie

 3. Siri skriver:

  Joe skulle passa grymt bra i både det röda och blåa. Det gula är nog snyggast på Corvara eftersom hon är så mörkt brun.

 4. Marika skriver:

  Jag tror det röda skulle passa på korven! Rött på mörka hästar är sååååååå snyggt!

 5. Det blåa eller guldiga!:D

 6. Hanna skriver:

  Det blå var lätt snyggast! Tror också Joe kommer vara skitsnygg i det. Skimlar är otroligt vackra och ännu vackre i blått. Jag tycker det är tråkigt att ridsporten är så märkesfixerad och att tillverkarna vet om det och tar överpriser. Du verkar ju ändå ha lite koll på utrustning och så. Finns det inget märke från utlandet (eller ja, varifrån som helst) som säljer kvalitetsutrustning till rimligare priser? För det är också som du skriver- man får vad man betalar för. Det ÄR verkligen skillnad på utrustning men jag anser ändå att ett schabrak (som bara är lite tyg) inte är värt mer än några hundralappar max. Tror du det finns potential i att starta något sådant företag? Jag önskar i alla fall att någon gjorde det.

 7. Rebecka Karlsson skriver:

  Det blåa och sen tror jag det rosa är skit läckert!

 8. Emmlan skriver:

  Tycker alla är sjukt fina men måste nog säga det blåa för det hade passat min häst bäst 🙂

 9. JennyM skriver:

  Equiline har så himla mycket fina grejer och detta var verkligen inget undantag, väldigt fina! 🙂

 10. Ida skriver:

  Det gula! Sjukt coolt!

 11. Alexandra skriver:

  Fina set! 🙂 och kul med ny motivation!

 12. Det röda är fint 🙂

  /Agnes och isprinsen
  Om att börja rida sent i livet

 13. Åååååh, det gula! <3 Så snyggt!

 14. Karolina skriver:

  Det blåa kommer bli görsnyggt på Joe!

 15. Lina skriver:

  Det blå faller verkligen mig i smaken=)
  Riktigt snyggt även om allihop var snygga är ju blå favoritfärgen=)

 16. petra skriver:

  röd=lalle

  blå=corvara

  gul=joe!

 17. Therese Johansson skriver:

  Hej tyra!
  Tänkte bara höra med dig om du kontaktat vinnarna av önskelist tävlingen från horse show? Blev otroligt glad och hoppats på att vinna så ville bara veta hur du gör med att presentera vinnarna och när? 🙂

 18. IdaT skriver:

  Alla va riktigt fina!

 19. Caroline skriver:

  Tycker också att det blåa sticker ut mer än dom andra =D

 20. Viktoria skriver:

  så sjuuuukt snyggt!! alla är apsnygga, men det blåa lockar lite extra 😉

 21. Sofie skriver:

  Supersnyggt 🙂 åh Rosa är lätt snyggast 🙂

 22. Julia skriver:

  Jag döör!! Så avundsjuk är jag på dig!! 5 st?! Jag har velat ha ett sånt hela mitt liv hahaha! Så hittade jag ett liknande men för 400 men mina pengar räckte inte till det Heller tycker det är så komiskt typ haha!!! Vet inte om det går att tolka detta fel men ifall det är så, du är värd det men bara kul att se hur det kan vara för en person och en annan typ! Men GRATTIS du är ägare till världens finaste schabrak 🙁 / 🙂

 23. Lovisa skriver:

  Den gula såklart

 24. Katarina Gebart skriver:

  Det gula/guldiga var ju sjukt snyggt! Hade varit supersnyggt i dressyrmodell till min lilla fux:)

 25. Clara Nilsson skriver:

  Vet du om dem fanns i storlek ponny och sidan du länkade där finns inga luvor som är till dessa schabraken vet du om dem finns att få tag på någon annan stans? 🙂

 26. Ellinor skriver:

  Vad heter modellen??? Dör verkligen så snygga! Måste ha svar

 27. Freja skriver:

  Åh va fina!
  Lalle skulle passa bäst i gult tycker jag 🙂
  Corvara i rött och joe i blått !! 😀

 28. Felizia skriver:

  SNÄLLA TYRA!! Kan du inte vara snäll att lägga upp bild på det rosa setet, skulle sååååå gärna vilja se det. Är det liksom mörkrosa som showpannbandet du hade/har eller babyrosa? Hag vill väldigt gärna ha ett set som passar mitt showpannband, tyvärr har ab nian inga bilder på det rosa (eller har det i lager)men tänkte beställa det om det är rätt färg, skulle verkligen bli superglad om du kunde lägga upp bild på det!:) dessutom har jag vunnit presentkort på ab nian som går ut till nyår så vill gärna veta snarast!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »