Allmänt

Hur ser kommande vecka ut?

Hej, tänkte berätta att ni kommer ha en galet rolig vecka att se fram emot här på bloggen. Det kommer komma mycket bilder, många åsiktsinlägg och många andra inspirerande inlägg. Kommer även visa en del shopping. Vissa av er blir arga för att jag inte visar upp allt jag shoppat!? Que, vad har ni för anledning att bli arga? Jag visar upp sakerna precis NÄR jag vill. Jag ser ingen anledning till att posta ett milslångt inlägg med bilder på schabrak? Visar det hellre i vanliga outfits i framtiden.

Kommer dock visa upp det jag köpte till 3 av mina läsare. Så himla fina saker 🙂 Jag är ganska slut mentalt så därför har det blivit lite lugnt här idag, men jag har bloggat på på tyras.se. Men vi hörs imorgon, veckan kommer bli grym- kommer avslöja en hel del grejer där också 😉

Här är en bild från filmningen i förrgår ♥ En söt läsare som heter Amanda vann en träff och shopping med mig. H&M hade ju sin tävling där man kunde önska vad man ville. Så detta spelades in och jag fick välja ut en jättefin outfit till henne på H&M från topp till tå. Detta spelades upp igår kväll på arenan i pausen i top ten-finalen.

Var det någon som såg det? Kram

_DSC2641

10 svar till “Hur ser kommande vecka ut?

 1. IdaT skriver:

  Så kul 🙂

 2. Linn skriver:

  Wow, ser fram emot massa kul 😀

 3. Satt själv nere på arenan med Amanda, såg det därifrån. Ni verkar ha haft det riktigt kul!

 4. Felizia skriver:

  Nu när jag läste min kommentar igen så kan den nog låta sur, men det var den inte menat att vara. Tycker bara att det är tråkigt att du inte visar allt för jag tycker det är SÅÅÅ roligt att se vad folk shoppar! Jag kan sitta och leta bloggar och om de har en kategori ”shoppning” så är det där jag kollar, för att få inspiration till vad jag själv vill köpa!:D jag vet att vissa kan tycka att det är skrytigt när tex du köper mycket saker, men hallå, pengar är ju till för att spenderas, man kan ju inte ta med dem i graven precis! 😉

 5. Viktoria skriver:

  åh fyfan vad kul! Vilket härligt leende hon har på sina läppar!

 6. Lisa skriver:

  Ska bli kul att se vad det är som kommer upp i bloggen 🙂

 7. Maria skriver:

  Kanske för att du alltid säger att du ska lägga upp bilder på det du köpt, men sen kommer det aldrig några bilder. Du säger att det är lite av ditt jobb ”att ha nya saker o det senaste”, ja då vill man ju se det du shoppat, nu, inte om några månader, typ… Älskar att se bilder på utrustning som folk köpt:)

 8. Julia skriver:

  Jag var där! Sjukt roligt var det, du verkar så extrem trevlig Tyra! Kram

 9. Erica skriver:

  Gillar din blogg som den är och som du gör den 🙂

 10. scottish moments skriver:

  Spännande att se vilka du valde att köpa grejer till! Hälsningar från Skottland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »