Allmänt

”Jag ska inte handla något”….

…säger hon som råkade handla för ett 5-siffrigt belopp i första bästa butiken… Men det var just det. Första och sista butiken. Jag hittade min favoritshop på mässan kan jag säga- Nian Hästport- Den hittar ni i monter C07, ett hett tips! Jag handlade faktiskt ingenting i andra butiker. Men jag är ofta så, hittar jag en butik som jag gillar så har den förmodligen ett helt sortiment som jag gillar. Och som tur är, eller otur, haha beror på hur man ser det, så fanns denna butik på mässan.

Ska visa allt jag köpte därifrån, åhhh så sjukt mkt snyggt! Köpte 4 set med schabrak och huva som är helt nya och precis kommit in till Sverige från Equality Line. 2 nya kavajer, ett täcke, 2 träns från Dyon, en nosgrimma, en förbygel, 3 par nya benskydd från Veredus och hmm… lite smågrejer. Jag och Malin bara kollade på varandra och nickade när vi såg schabraken och huvorna… dom är ju rätt dyra men först ba ”Åh Lalle skulle vara så fin i det guldiga” sen…”Åh Corvara skulle vara så fin i det röda”…sen ba ”Va fan vi tar alla färger som finns så vi har” haha. Men ibland unnar jag mig och shoppar till mina hästar- men då gäller principen ”en grej in- en grej ut”. Mitt jobb är trots allt att visa upp, inspirera och hålla trender i hästvärlden, och det är jag enormt tacksam för.

Spana in bloggen i veckan för att få se allt snyggt 🙂

_DSC2866

18 svar till “”Jag ska inte handla något”….

 1. IdaT skriver:

  Längtar tills du visar allt 😀

 2. morran skriver:

  Hur många av dina läsare tror du kan shoppa för ett femsiffrigt belopp på en och samma dag? Visa prylarna istället för att berätta hur mycket pengar du gjort av med var och varannan dag. Du ska veta att det svider i hjärtat för oss som försöker gjöra allt för att kunna stalla upp hästen för en dyr peng och dessutom behöver hästen en massa annat. Handla gärna men du behöver inte hela tiden berätta för oss läsare hur mycket du spenderar. Vi har redan förstått att du har bra med pengar.

 3. scottish moments skriver:

  Roligt när man hittar massa å har flyt!

 4. Monika skriver:

  Skulle bara gå till Uhip för att prova storlek på den vanliga kjolen. Kom därifrån med en Artic kjol och tillhörande jacka. Hmmm, ska bara…….
  Men hittade inget träns jag ville ha så sparade pengar där istället. 😉

 5. Anne skriver:

  Men hallå, shoppa hästprylar är ju en del av hennes jobb. Tänk så mycket tråkigare bloggen skulle bli om hon inte recenserade prylar..

 6. Hanna skriver:

  AB Ninan är bäst 🙂

 7. Felizia skriver:

  Vi vet hur det kommer gå med det, du har inte ens visat allt du köpte på falsterbo, gekås osv….

 8. wilma grönberg skriver:

  världens bästa butik! bor här uppe i norrbottenoch det är här dom håller hus. finns 4 butiker i norr. dom är hur trevliga som helst och verkligen levererar bra bemötande och bra varor! bästa ab nian hästsport!

 9. Eva skriver:

  Härligt !! Vem hade inte velat shoppat loss där.

 10. Emilia skriver:

  @Morran: Jag vet, att det är måååånga som under både GHS och SHS spenderar 5 siffriga beolpp på häst/ryttarprylar, kanske inte i samma butik men totalt under dessa helger. Tycker dessutom att det är VÄLDIGT sällan som Tyra skriver hur mycket hon spenderar totalt, att hon skriver ut priser på det hon köpt antar jag är för att hon ska slipp få den frågan i x-antal kommentarer under inlägget. Själv unnar jag Tyra all hennes framgång och för min del får hon gärna spendera både 5 och 6 siffriga belopp på vad hon vill, det är ju ändå hon själv som tjänat ihop pengarna!

 11. Cecilia skriver:

  Känns som att du skyller på din roll som bloggare när du handlar för så galet mycket pengar. Ja, du kanske lägger ut saker på bloppis sen, men faktum är att ofta är de sakerna helt oanvända eller endast använda ett par gånger. Jag blir helt matt, och lite avundsjuk, när jag följer ditt shoppingbeteende. Däremot inspireras jag av dina inlägg om hästarna som de är, utan guldiga luvor och märkesschabrak.

 12. Linda skriver:

  Vill oxå ha massa pengar att shoppa loss för;-)

 13. MalinKalin skriver:

  Kul med en massa hästshopping 😀

 14. Caroline skriver:

  Hade jag haft pengarna hade jag gjort likadant. Och njutit av det! Dock bor det en liten moraltant i mig som kanske hade passat på att tänka efter lite extra när jag hade spenderat så mycket på icke livsnödvändiga saker. Skänk något till välgörenhet också, snälla! Snart jul och nu om någon gång är det väl läge för oss som har i överflöd (obviously, wink-wink) att ge till dem som sitter och syr det där glittriga och fina som vi pyntar våra hästar med.

 15. Camilla skriver:

  Morran – Du tror inte andra bloggare också lägger upp något de handlat för? Kenza berättade att hennes kamera kostade 40 papp. Sved det för dig då också?

  Jag skulle också mer än gärna vilja kunna bränna en massa pengar bara sådär på hästgrejer men det kommer jag nog aldrig kunna och det har jag accepterat, jag har inte ens råd med häst för tillfället.

 16. Olivia - TheWayToSuccess skriver:

  BRA att du unnar dig saker, för att du kan. Hade ju varit sjukt tråkigt att bara sitta på pengarna, de är ju faktiskt till för att spenderas 😉

 17. felicia skriver:

  Visa gärna allt. Du är bäst!!

 18. Elina skriver:

  Egentligen förstår jag inte den bitska tonen? Att man har åsikter om vad andra borde spendera sina pengar på kan väl vara okej (inte för att jag tycker man har med det att göra heller så länge det inte sätter andra människor i kläm), men kan man inte säga det på ett trevligare sätt? Tänk om vi kunde behandla alla människor som om de vore våra bästa vänner, vad mycket härligare världen skulle vara!

  Ser också fram emot att se de nya grejerna, allra helst på hästarna! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »