Allmänt

Its H&M baby

Heeeej! Åh vilken fantastisk dag vi haft idag här på Horse Show. Och kvällen är ju inte slut än 🙂 Tror jag inte… hehe. Vi ska nog gå ner och se hoppningen och showen ikväll. Men eftersom det har varit fullt ös för mig idag så vet jag inte hur det blir än. Har filmat för H&M idag, en läsare vann shopping med mig så det kommer att visas på storbild imorn på arenan, så får ni se om ni ser mig något mer där under kvällen 🙂

Har träffat 1 miljon läsare idag, fötterna värken och käkarna värker (har lett så mycket), haha.. Men jäklar, det är något speciellt med Horse Show. Det är sådan härlig stämning, alla är glada och taggade. Är så glad att kunna vara här och synas tillsammans med en av deras huvudsponsorer dessutom och samarbeta med dem!

Vi ses ikväll eller imorgon igen 🙂 Nu väntar vi på en varsin feeet hamburgaretallrik med pomme 😉

tyra_HM

7 svar till “Its H&M baby

 1. evie skriver:

  Åh, ha så skoj 🙂 önskar att jag var där med!

 2. Boella skriver:

  Hej! Tänkte bara säga att jag och min kompis såg dig i Globen idag! Du gick där nere längs banan och sen upp för trappan mot oss. Så jäkla snygg du är och det var jättekul att se dig 🙂
  Kram

  1. Tyra skriver:

   Boella- Åh tack 😀 säg hej nästa gång vettja 😉 kram

 3. Scottish Moments skriver:

  Jag har inte varit på den horse showen men här i Skottland finns jättemysiga hästutställningar med vintage feel som känns som femtitalet nästan! Var på en sån för ett tag sen o bilder kommer upp på bloggen framöver. Ha en jättekul kväll!

 4. Dixi Wonderland skriver:

  Va roligt för dig Tyra 😀

 5. Evelina skriver:

  Såg dig på mässan, du gick jätte nära mig helatiden och ville veeeerkligen ta kort med dig och säga hej men du var irriterad och stressad verkade det som så jag ville inte störa. Hoppas jag får träffa dig någon annan gång, största förebilden <3

 6. Ereeka skriver:

  Ja, stämningen har verkligen varit på topp där idag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »