Humor

Dagens skratt- Att se sig själv i spegeln

Alltså åh lilla plutten. Måste bara berätta det här det var så hiiiimla gulligt. Tuben har förmodligen aldrig sett sig själv i spegeln. Så när jag red henne sist så stannade hon varje gång i hörnen på ena kortsidan (sitter en spegel vid varje hörn) och gjorde halt och kollade på sig själv i spegeln. Kände att hon blev helt genomspänd och i chock över att se sig själv, hahaha. Hon såg dock väldigt nöjd ut, så det var ju tur, haha 🙂

Dagens skratt 2: Lalle är SKITRÄDD för You Tube. Om Lalle står i hagen och man går förbi med You Tube så kommer Lalles ekorre-min och han rusar iväg. Han undrar nog vad det där är för något fläckigt konstigt som går förbi, haha. Ser väldigt roligt ut iallfall.

 _DSC0427

Duktig bebis 🙂

_DSC0429

17 svar till “Dagens skratt- Att se sig själv i spegeln

 1. Camilla skriver:

  Min häst är också livrädd för skäckar! Vet inte vad det beror på men det är inte alltid så roligt 🙁 Lalle kommer nog vänja sig när han ser henne varje dag 🙂

 2. Linn skriver:

  Dom är så underbart söta! När min unghäst såg sig själv i spegeln första gången så gnäggade han åt sig själv, varje gång vi red förbi! Haha, så söt! Det va fler hästar i ridhuset men dom dög tydligen inte;)

 3. Natasha skriver:

  Oj vad vacker hon är! ÄLKSAR hennes ansikte

 4. Viktoria skriver:

  jag har hört många hästar som är livrädda för skimlar. Känner en som släppte ihop alla sina 5 hästar i samma hage, en var skimmel, och de andra hästarna blev så rädda för skimmeln så de sprang igenom staketet… allt gick som tur var bra. Undrar varför dem agerar så, endast på en färg liksom haha.

 5. M skriver:

  Min häst va livrädd för alla hästar i början när jag
  Köpte han, särskilt skäckar, skimlar och små ponnys.. Det va skit jobbig när man va ute på tävling osv, men nu har han vant sig vid alltihop men man får hålla lite koll, skärakult när en annan häst river. Då blir han förbannad och kan kicka 😉 haha

 6. Lina skriver:

  Han kanske tror att You tube är en kossa?
  Har själv 2 skäckar här hemma och där är hästar som blivit rädda för vår ena på tävlingar just för hon är skäck.

  Måste bara säga att hon är grymt vacker!

 7. Mary skriver:

  Jättesöt. Lite koskräck på Lalle kanske?

 8. Mary skriver:

  Min jättestora häst är mycket skeptisk till små ponnysar.

 9. Ester skriver:

  Nej vad söt!! 😀

 10. Maria skriver:

  Väldigt väldigt fin häst!!

 11. Emma Gauffin skriver:

  Hästarna vet inte att de är sig själv de ser, har hört de från en forskning!! Hon tror antagligen att det är en till häst där!! 🙂 Men om hon vetat att det är hon så borde hon bli glad för hon är väldigt fin!!! 🙂

 12. Malin skriver:

  Hästar kan inte känna igen sig själva i en spegel! Förutom människor är det bara schimpanser och delfiner som kan det. Så en häst som ser sin spegelbild tror att den ser en annan häst.

 13. Caroline skriver:

  Min förra häst gillade att pussa på sig själv i spegeln, innan den proceduren var gjord så kunde han inte jobba…

 14. Erikaaasss skriver:

  Haha, var på pay and jump med min häst som aldrig sett sig själv i spegeln, trotts alla andra hästar i ridhuset och hennes kompis som va på andra sidan ridhuset så gnäggade hon bara när hon såg sig själv! Varenda gång hon såg sig själv så börja hon tok gnägga!

 15. JennyM skriver:

  Dessa härliga unghästar ;D

  Det med Lalle är dock inte helt ovanligt.. Båda mina är livrädda för skäckar också. Tillochmed när min unga var hingst så blev han panikslagen av ett skäcksto som var väldigt intresserad av honom annars 😉 Men det är iaf ganska vanligt att hästar reagerar på skäckar, så han kan känna sig lugn Lalle.. Han är inte ensam 😉

 16. Linnea skriver:

  Har hört att det är många hästar som är lite fundersamma när det kommer till skäckar. Mitt sto å andra sidan hade problem med skimmlar och ljusa hästar, typ ljusa fuxar och isabeller. Hon la öronen bakåt när dom kom för nära henne, men mörka hästar gick bra. Lite rasistiskt nästan haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »