Allmänt

Mindre fina hästar blev mycket fina hästar…

Ger mpnga roliga och bra pysseltips på tyras.se, men det här med hästar måste väl ändå upp här också? 😉

Tänkte berätta vad jag gjorde med dessa hästar som jag köpt på loppis. Först var jag skeptisk att spraya dem då de ändå är så pass fina. Men samtidigt känner jag mig som en crazy horse lady, 80 + som sparar på porslinsdjur liksom…och det blir man inte jättetänd av…. Så jag sprayade alla och gjorde ett fint stilleben som står på en byrå i vardagsrummet. Jättefint tycker jag att det blev, det blir en liten hästhörna där, som ni ska få se mer av sen…

Före:

IMG_2668

IMG_2684

IMG_2693

IMG_2688

IMG_2707IMG_2719

Resultatet:

IMG_2903

IMG_2899

IMG_2900

8 svar till “Mindre fina hästar blev mycket fina hästar…

 1. Linn skriver:

  Åh, vad fint det blev 🙂

 2. Maria skriver:

  Jättefina! Ska göra en lampfot men känner att hästarna är så fina att jag inte vill spraya dem

 3. Stina skriver:

  Grymt snyggt!! 😀 Tror jag måste testa det någon gång 🙂

 4. Lisa skriver:

  kan tillägga i min kommentar med länken är att jag länkar den för att jag såg i en utav dina ridvideos att ”hästan ska gå med näsan i backen”. om du läser inlägget kanske du förstår varför det är felaktigt – det funkar liksom inte med hästens skelett.

 5. M skriver:

  Hej Fina inspirerande Tyra!

  Jag hoppas du läser det här.
  Det är såhär att jag känner en jättesöt och snäll liten tjej. Jag har känt henne sen hon var liten och hon har alltid varit så otroligt levnadsglad. Ett av hennes stora intressen är hästar och bloggar. Vilket får mig att tänka på dig.
  Hon har nu fått en allvarlig tarmsjukdom och har i perioder varit väldigt dålig och går på en hel del mediciner. Varför jag skriver till dig är för att jag skulle vilja pigga upp henne och pusha henne att klara sig igenom allt detta på bästa sätt. Så undrar om inte du kan ta dig tid att gå in på hennes blogg http://saranilsson.horseworld.se/ och läsa och skriva en fin och peppande kommentar. Är övertygad om att hon skulle bli överlycklig om du tog dig tid att göra de. Vill verkligen muntra upp henne mitt i allt det jobbiga och skulle vara dig evigt tacksam om du ville göra de.

  http://saranilsson.horseworld.se/

  Många kramar <3

 6. Caroline skriver:

  Det blev verkligen jättefint!
  Kan du inte lägga upp tips om hur man kan julpynta i stallet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »