Allmänt

Corvara i Pariani från Top Horse

Åh, jag är helt kär i dessa otroligt fina träns från Pariani. Jag kan knappt förklara i ord hur snygga de är. Till Corvara som är svart-brun så har jag svart läder med guldiga klinkers på, och till Lalle har jag ett set med brunt läder och guldiga klinkers. Det ser så exklusivt och stilrent ut ♥ Jag sökte land och rike runt efter dessa träns och förbygel, så fanns det närmare än vad jag trodde- nämligen på Top Horse! Så gå in på Carolines webbshop för att se på fler fina träns här.

co5

co15

co14

co9 co10

co6

co4

co1

18 svar till “Corvara i Pariani från Top Horse

 1. Åhh passar henne skitbra ju!

 2. Linn skriver:

  fina korven 😀

 3. Dixi Wonderland skriver:

  Eftersom att jag inte är lika hästkunnig som alla andra som läser denna bloggen: Varför dreglar hästar eller jaa varför får dom de vita skummet?

  Jag har nämligen hört olika saker så skulle vara kul om någon här vet? 🙂

 4. johanna skriver:

  supersnyggt!! hon är så snygg korven! 🙂

 5. Josefin Andersson skriver:

  Hej, gud vad snyggt!
  Jag tänkte bara höra med dig vilka varianter av träns du använder och vad du föredrar att använda? 🙂

 6. Maria skriver:

  Jag gillar egentligen inte guld/mässing spännen, men det var riktigt snyggt på henne måste jag hålla med om.

 7. evie skriver:

  Läckert! Hon är ju för snygg 🙂

 8. Stina skriver:

  Åh vilket fint träns, och vilken snygghäst Corvara blivit!

  Måste fråga om en sak bara. Min tränare säger att jag SKA bli framåtlutande mot hinder och säger till mig när jag sitter som ”en dressyrryttare” mot hinder för att det blir för lång väg att ta sig från sittande till att ställa sig upp i sadeln liksom. När du skrev om minus med din ridning skrev du att du blev framåtlutande innan hinder. Alltså blir detta lite dubbelt för mig. På något sätt litar jag liksom mer på dig, än på min tränare i det här fallet. Tycker du att jag ska byta tränare? Sa tränaren så individuellt till mig? Jag ska absolut prata med min tränare också om detta, men jag skulle bli så GLAD om någon duktig som du också svarade. Kram och tack på förhand<3

 9. Michaela skriver:

  Hej Tyra

  Kan du inte berätta i ett inlägg vad du tittar på när du letar häst samt även hur du brukar genomföra en provridning. Har du särskilda saker som du gör med varje häst eller tar du bara det som det kommer? Vore intressant och veta 🙂

 10. Jessica skriver:

  Super snyggt! Jag har liknande från http://www.equipe.se ser nästan likadana ut! 🙂

 11. Här håller jag faktiskt inte med dig. Visst, Corvara är snygg i tränset, men tränset i sig är inte så snyggt. Enligt mig ser det inte särskilt exklusivt ut, utan lite budget skulle jag nog till och med säga. Men shit, den hästen är som tagen ur en katalog på drömhästar! 🙂

 12. Lolo skriver:

  Vilka vackra bilder!!

 13. madde skriver:

  Den hösten är så otroligt vacker..!!!

 14. madde skriver:

  Hästen ska då stå såklart

 15. Julia skriver:

  Riktigt snyggt!

 16. Lotta skriver:

  Så snyggt träns, men måste också säga vilken fantastisk fotogenisk häst Corvara är. Otroligt vacker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »