Allmänt

Vilse i skogen

Hej! Hoppas ni haft det bra idag? Jag laddar för en ny veckan med nya utmaningar. Kommer bli en hel del kul på häst-fronten denna vecka, kul!!! Idag så red jag och min syster ut, och en härlig liten tur slutade efter 2,5 timma och vi red vilse! Kändes som att vi skrittade runt i skogen utan att komma nånstans, helt sjukt. Men det var ju så otroligt fint väder så det var helt underbart! Galopperade för första gången ute med Corvara– hon var så himla duktig!

Nej, imorn kör vi nya blogg-tag här, vad säger ni? Kram

13 svar till “Vilse i skogen

 1. Mony skriver:

  Kan du inte skriva lite mer om corvara? Jag har också en unghäst hemma och skulle tycka att det vore kul att läsa om tips och övningar för just yngre hästar. Ha det fint!

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Gud så mysigt 😀

 3. Erica skriver:

  Ja lite dålig bloggning har det varit här men du är förlåten <3

 4. Matilda skriver:

  Åhh, första galoppen ute som jag tog på min häst (idag 5 år) minns jag fortfarande 🙂 Härliga ridvägar ser det ut att vara också.

 5. Haha 🙂 Ni lär er nog hitta snart 😉 Nya marker ju!

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

 6. Anna skriver:

  Tyra, jag längtar så att jag dör efter nästa träningsfilm! Vilka härliga ridvägar det set ut att vara:)

 7. Erika skriver:

  Ser härligt ut. Vad skönt att ha din syster med. Kul att hon också rider 🙂

 8. Åh vi var också ute i det mysiga vädret idag. Så härligt 😀

 9. kerstin skriver:

  Jag vet att detta inte hör till det här ämnet men, Tyra har du instagram? Har gjort en fanclub av dig för att jag ÄLSKAR din blogg,dina hästar o dig själv! hoppas du ser detta! Tacksam För Svar 🙂

 10. Åh det är så underbart härligt att vara ute och galoppera med sin unghäst! 🙂

 11. Kim skriver:

  Älskar din blogg, du verkar vara så himla härlig! Och så längtar jag tills nästa träningsvideo kommer, dom är super! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »