Allmänt

Hej och hå

 Hej tjejer och killar som läser här! Jag ber om ursäkt för dålig bloggning men jag har inte kunnat blogga här för att jag varit upptagen med saker som gör att jag kommer kunna blogga ännu bättre här sen. Hänger ni med? Haha… har haft anställningsintervjuer hela dagen idag, har suttit och klippt H&M WLH film, kommer bli en bra enkel och basic övning som är så himla viktig! Filmen och avsnitt två kommer inte komma upp förens på Söndag, så HÅLL UT!! Okej?

Om ni vill läsa mer om dagen så gör ni det på tyras.se 😉 Åh, vi har träffat så otroligt bra och duktiga tjejer idag. Jätteduktiga hästtjejer verkligen, skulle gärna vilja anställa alla men det går ju tyvärr inte. Men det är otroligt viktigt att ha bra tjejer som jobbar för en, för de kommer ju ha hand om de som är absolut viktigaste för mig i hela världen- djuren!

Laban var duktig igår, men däremot så var han lite väl glad. Alltså ni vet att jag nu bara ramlat av 4 ggr i hela mitt liv på 18 år jag ridit nu. Säger hela tiden 16 år, men det var så länge jag red ponny, nu har jag ju faktiskt ridit två år till. Så på 18 år har jag ramlat av 4 gånger. Men igår höll på att bli en 5:e alltså. Laban blev väldigt glad och så åkte en lite kille på fyrhjuling förbi och då körde Laban ett varv med snabb galopp, han bockade, han stannade och bockade och han svängde och bockade. Jag tappade stigbyglarna men jag lyckades på något konstigt sätt hålla mig kvar, hahaha.

Nu LÄNGTAR jag till de två nya tjejerna börjar jobba, så att jag och Malin får mer tid till att göra mer professionella jobb här på bloggen. Vi har en del nya projekt som är skitkul, men vi har ju knappt tid nu. Det är så mycket och plus att jag precis fått tillträde till mitt nya hus och är mitt i en flytt. Så ni får helt enkelt hålla ut! Vill verkligen berätta ALLLLLT kul som kommer ske i höst, men det får vänta. Snart kommer 2 nya hästar till stallet bland annat.

Vi hörs imorgon kära läsare, ok? P o k

hej1

Snygg-Laban från igår!

hej2h

 

14 svar till “Hej och hå

 1. Linnea skriver:

  Var glad! Jag har ramlat av ca 6 gånger inom loppet av ett år…

 2. Så kul med nya hästar 😀

  Och hoppas du hittar några bra ansällda 🙂

 3. am skriver:

  Frågestunden?!

 4. Annispannis skriver:

  Hej Tyra! Om mindre än en månad ska jag bli fodervärd på en häst. Jag har aldrig haft ett så stort ansvar förut och jag vill ta det på fullaste ansvar och vara väl förbered. Så jag frågar dig som haft häst många år, vad måste jag inhandla som förberedelser? Vad ska jag ha i ryktlådan och vad ska jag ha i första hjälpen för att kunna lösa alla situationer som kommer uppstå. Vad behöver jag för att ha häst?
  Skulle vara superbra om du vill göra ett inlägg om detta, kan bli ett önskeinlägg. Tror det finns fler som ska få sin första häst eller som redan har häst som behöver expertise-hjälp från dig!
  Tack för en grym blogg! Du inspirerar mig till att ta denna chansen och skaffa foderhäst! Tacktack! <3

 5. Rebecca skriver:

  Du är väl 27 år? Minus 8 års uppehåll och 18 år har du ridit skriver du menar du då att du började rida när du var 1 år då eller? Även om du satt på en häst första gången då kan det väl knappast räknas

 6. Lina skriver:

  Vad för program klipper du film i? Jag är ute efter ett bra så svara gärna 🙂

  Eller om någon annan vet något bra att klippa i utan att förlora bra kvalitet i filmen!

 7. Sofia skriver:

  Frågestunden? Och vinnaren från tävlingen som du hade i typ aug?!

 8. Hoppas du hittar bra hästtjejer 😀 lite bittert att jag inte kunde söka, några månader förtidigt tyvärr ^^

 9. Erica skriver:

  Va roligt med fler hästar =D

 10. Nicole skriver:

  Hej Tyra,

  Jag ser att du använder en BRUNO DELGRANGE hoppsadel.
  Söker själv en sådan, i bättre begagnat skick, en ny, dem pengarna vill jag inte lägga.

  Trivs du bra i den sadeln? Jag har ingen erfarenhet av dem sadlarna då hästmänniskor här uppe i norrland inte använder det märket. Jag har varit nyfiken på bruno en längre period och även min tränare tipsar mig om denna sadel. Är det ett alternativ tycker du? Hoppas jag hör någonting ifrån dig! Kram

 11. Esther skriver:

  Så kul med två nya hästar och nya anställda. Skulle ochså gärna ha blivit en som jobbar hos dig. skulle ha varit perfekt i våras efter jag tagit studenten 🙂 en dröm: flytta till sverige och jobba med hästar/djur! Jag hoppas att allt kommer att bli som du har förväntat dig!

 12. Sara skriver:

  superfin ä han! Men jag är fortfarande förälskad i Joe, kan vi inte få några uppdateringar om hur det går med honom även om det inte är du som har honom nu? Det är första gången någonsin jag blivit totalt förälskad i en häst på det viset! haha, jag vet att han är den rätta för mig! 😉

 13. Lotte skriver:

  Tror jeg er FORELSKET i hesten din!! Fy Fabian så lekker han er! :)) Fin blogg du har også! Nå koser jeg meg 🙂 Ha en fin dag! Mvh Lotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »