Humor

Löshår på Lalle?

Haha hej… eftersom det inte går att blogga från min vanliga dator så kan jag inte lägga upp bilderna när Lalle fick låna mitt löshår, han blev så jäääkla söt. Det här är en rätt rolig ögonblicksbild. Jag hade löshår i en hästsvans på mig på plåtningen för H&M We Love Horses, och helt plötsligt när jag tar bort grimskaftet så följde hela hästsvansen med, haha. Lalle i chock! ”Vad gör min svans i grimskaftet” HAHA….vi fick oss ett gott skratt iallafall, som vi alltid frår när vi plåtar för det händer alltid nått.

f11

4 svar till “Löshår på Lalle?

 1. Sandra skriver:

  HAHAH! Grym bild! 🙂

 2. Fanny skriver:

  Åh! 🙁
  Jag hoppas att det inte är något allvarligt!

  Kul med löshåret iaf! 🙂

 3. Och där var ekorren igen! ;);)
  Så sjukt söt han är alltså!

 4. Sofie skriver:

  Var har du köpt löshåret? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »