Okategoriserade

Cavalleria Toscana tävlingskavaj

Åh det kliade lite i fingrarna (läs MYCKET) när jag nyss fick se Cavalleria Toscanas nya Look Book. Gud vad de är duktiga på att designa snygga kläder alltså- jag älskar allt! För er som vill köpa Cavalleria Toscana så finns det att köpa på utvalda webbutiker i Sverige. Charlies, Sharpman, Skara Hästsport mm har det märket. Nu har jag gått och blivit kär i en beige kavaj som jag letat efter så länge. Eftersom jag är sponsrad av CT så har jag mailat och frågat efter fler bilder på den kavajen, den ska finnas i grått också och jag vill ha en beige och en ljusgrå kavaj, så vi får hålla tummarna. Ni kan se deras hemsida Look Book här. Jäkligt snygg hemsida har dom också!

Erkänn, visst är den bara så snygg? Perfekt färg! Rider någon av er i beige kavaj?

cavv1

14 svar till “Cavalleria Toscana tävlingskavaj

 1. Hade den bara varit lite kortare i modellen så hade den varit skitläcker. Dock tycker jag den är lite lång, men det kanske beror på att jag är en kortis 😉

 2. Beige kavaj föll inte mig i smaken, jag har svårt att se det ihop med vita ridbyxor. Det går alltid att ändra åsikt, så jag seg med spänning fram emot att se dig i den!

 3. Mickis skriver:

  Hej vart kan man köpa star rider kavajen?:) är sugen på både rosa och glittriga:)

 4. Sjukt snygg, och originell färg 😀

 5. Jenny skriver:

  Ohja, den var riktigt fin! 😀

 6. bella skriver:

  Såg dig i tonårsbossen !!!

 7. Nathalie skriver:

  Hihi såg dig i tonårsbossen på TV3 🙂

 8. Therese skriver:

  Såg dig precis på tonårsbossen!! Gud va kul att se dig utanför bloggen och blev helt taggad på att söka till att bli din hästskötsre men måste göra klart skolan först.. Ville bara säga att du peppade med massa energi!! Go girl!

 9. Lina skriver:

  Väldigt snygg både i färg och modell men hade nog inte velat ha den till vita ridbyxor!

 10. Olivia skriver:

  Hej, tänkte fråga hur gammal du var när du köpte din första egna häst?

 11. Maria skriver:

  Oj ja den var snygg! Skulle jag kunna tänka mig om jag hoppade, dock rider jag dressyr och kör med svart. Snyggast till en fux tycker jag 🙂

 12. Olivia skriver:

  Och kan du berätta lite om det i sånna fall? 🙂

 13. Annispannis skriver:

  ÅH vilken snygg kavaj! Synd (kanske tur för plånboken) att jag inte tävlar… 🙁

 14. Edward Gaal hade ibland en beige frack när han tävlade Totilas, sjukt snyggt!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »