Allmänt

Välkommen hem, älskling!

Hej! Idag är det söndag och blogg-ledigt, har dock tänkt blogga här men på något sätt så går inte det från min bärbara dator! Blir tokig! Åh vet ni? Den här skönheten låg helt plötsligt i mitt hem idag! Tack Björne från Bruno Delgrange för den personliga leveransen!

Och om det är en personlig sadel? Eh jo tack- en helt personlig design också. Det här kommer vara den sadel jag främst kommer att använda på Laban, och den går i guld och svart lack-toner…ni hör ju hur det låter? Första gången dem gör den designen och det är så fin. Kommer ligga och hålla om den inatt 🙂

Imorgon ska jag försöka få upp ett inlägg om hur en sadelprovning går till. Vad använder ni för sadel idag? 

IMG_2015

69 svar till “Välkommen hem, älskling!

 1. Jag använder en Prestige Joy Jumper och är jättenöjd med den! 🙂

 2. Linn skriver:

  Ingen alls i nuläget, eftersom min arab är totalt omöjlig att hitta sadel till!!

 3. Jonna skriver:

  Jag rider också i Bruno, aaaah vad underbara de är! Förstår din känsla, man vill inte släppa blicken från sadeln 🙂

 4. johanna skriver:

  åååh ska bli så spännande att se!

 5. Magda skriver:

  jag har en sadel skräddarsydd för min och min häst av en polsk firma. Är verkligen supernöjd, har fortfarande kontakt med de och det som ja tyckte var bäst var att de både har erfarenhet som sadelmakare och som hoppryttare och de förstod mig och mina behov men också min hästs muskelatur. Nyligen fick min häst vila ett bra tag och åkte ner i muskelmassa och jag visste att jag kunde skriva till de och skicka med bilder för att försäkra mig om att sadeln fortfarande är ok, och dessutom få ett snabbt svar

 6. Katarina skriver:

  Jag har en jättegammal och lite sliten Lemetex-sadel som hoppsadel och en jättefin Stübbensadel som dressyrsadel 🙂 Hade tur nog att sadlarna till min gamla häst även passade den nya ^^

 7. Jennifer skriver:

  I dressyren använder jag en Globus och i hoppningen en Amerigo 🙂

 8. stina skriver:

  butet 🙂

 9. Maria skriver:

  Men den där vill man ju verkligen se hur den ser ut 🙂 En egendesignad sadel, vad lyxigt!
  Jag har en Childeric (dressyrsadel), brun i två olika nyanser och en ljusare söm/kant genom sadeln. Riktigt snygg tycker jag 🙂

 10. Sabina skriver:

  har e prestige hoppsadel och en hannover dressysadel och åt andra ponnyn en allround Albion 🙂
  är super nöjd men albion sadel är konstigt tung oh well

 11. Johanna skriver:

  Kan vi inte få se en bild på sadeln? 🙂

 12. Anna skriver:

  Jag har en Hermes hoppsadel som jag ÄLSKAR ihjäl! Min lyckliga stjärna passade den även min nya häst! ❤️ Funderade ett tag på att köpa häst efter sadeln 😀 haha
  Dressyr rider jag i en childeric, nu låter jag som världens snobb haha det är min röv som är snobbig inte jag! Ska bli kul att se din nya beauty! Kram på dig och duktiga du som kämpar på och inspirerar trots motgångar!

 13. Coolt, hoppas att vi får se bild på den snart 😀

 14. Olivia skriver:

  Jag har en pessoa amo just nu till min unghäst. Jag trivs bra i den och den passar honom så den ska han få ha tills han ändrat sig i ryggen och då vill jag ha en lite dyrare sadel typ cwd, antares eller bruno 🙂

 15. Ellen skriver:

  Avis på dig! Bästa sadlarna!!

 16. Lina skriver:

  Bates caprilli och en stubben siegfried Cs. Båda hopp 🙂

 17. Lilli skriver:

  kan föreställa mig hur fin den är under sadelskyddet!! själv har jag globus 🙂

 18. Linn Strelin skriver:

  Antares och Bruno Delgrange måste vara de snyggaste och bekvämaste sadlarna ever. Om jag inte hade skaffat min älskade Antares så hade det blivit en Bruno. Materiel KÄRLEK!

  VILL SE BIIIIILD!!!

 19. Sarah skriver:

  Har en Prestige Versailles, och är super nöjd!

 20. Frida skriver:

  Jag har ett par stycken men den jag använder mest och ÄLSKAR är min Prestige Appaloosa Venezia. Grymt skön och man sitter som gjuten i den 😉

 21. Felicia skriver:

  Rider i en Frank Baines Elegance dressyrsadel. Får se vad det blir till 3åringen som kommer på onsdag 🙂

 22. Emma skriver:

  Har precis bytt min Henri De Rivel mot en Pessoa då min ponny gått ner mycket i vikt och satt en hel del muskler. HDRen passade helt enkelt inte längre och det var med stor sorg i hjärtat som jag bytte ut den. Trivs inte riktigt lika bra i pessoan men den ska stoppas om snart och lär kännas bättre efter det! 🙂

 23. Rebecka L skriver:

  Sitter i en amerigo som jag älskar mer än allt!

 24. Anonym skriver:

  Jag har en bates hoppsadel till min unghäst då den går att ändra för att passa alla hästar, superskön och helt klart värd 17.000 som vi köpte den ny för 🙂

 25. Matilda Bäck skriver:

  Jag rider i en Prestige Versailles, vill dock ha en equipe ! 🙂

 26. Tilda skriver:

  Jag har en prestige till min nya D ponny. Till mitt C ponny sto har jag en stubben(hittade inte de där konstiga tecknen så aa)

 27. Min sadel är av okänt märke. Det står ett krusidulligt ”P” på ett ställe, men jag har ingen aning om vad det kan vara för märke? Det är inte Pessoa, Pfiff eller något de vanliga. Skumt! Hade lätt velat veta vad det är för något, haha.

 28. Jasmine H skriver:

  När kommer nästa video? 😀 länktar att få ett nytt tips på övning 🙂

 29. Jessica skriver:

  Jag rider i en 100 år gammal Stubben sadel, nej allvarligt när den inte längre passar skall jag skänka den till ett museum…

 30. JennyM skriver:

  Haha du är väl rolig 😉 extra söndagsmys men en sadel.. 😉 låter som att den är riktigt snygg iaf! Jag har Bates i både hopp och dressyr till båda mina 🙂

 31. elin skriver:

  Jag har en passier dressyrsadel och en kieffer hoppsadel. De passar både mitt fullblod och min D-ponny, och har legat på bredare halvblod förut. Mamma har haft dem i minst 20 år och de är fortfarande som nya, bra sadlar passa de flesta hästar!

 32. Lina skriver:

  Som student blir det budgetvariant, bra märken men av billigare modellerna. Hoppsadeln är en Prestige golden star från 2010 och dressyrsadeln är en Morris & Noland junior från 2008 🙂

 33. Julla skriver:

  Hubertus hoppsadel svart

 34. Karin skriver:

  En Pfiff till hoppningen och en jättegammal men fiin Albion Lux till dressyr 🙂

 35. Linn skriver:

  Jag har oxå en Bruno sadel sen ett par månader och den är juh bara så underbar! Vill aldrig ha en annan sadel igen;)

 36. nina skriver:

  En gammal Amerigo terräng och Dominus dressyr. Utprovade för.. kors, 12 år sen!

 37. Sofie skriver:

  Alltid sån härlig känsla med ny sadel 🙂 Min hoppsadel är en equipe och dressyrsadeln Ordo equester. underbara sadlar 🙂

 38. Maria skriver:

  Men åh, vill ju se bild på sadeln och inte överdraget! :p Jag har Childeric sadlar (och två Prestige men de skall säljas), franskt förstklassigt hantverk skall det vara.

 39. Rebeckah skriver:

  Jag använder sadlar från Hermés, Cavalé(hopp) och Corlandus(dressyr).

 40. Har en Bates Evolution DS+ , riktigt bra sadel!

 41. Mikaela skriver:

  En Prestige Versailles, sååå nöjd 🙂

 42. Sanna skriver:

  Unghästen har för nuvarande en Stübben Scandica till dressyren och en Hubertus till hoppningen, dock är det läge att byta ut båda då han börjat växa ur dem… Det i särklass jobbigaste med att ha unghäst är alla dessa sadelbyten ^^

 43. Erika skriver:

  Skulle väldigt gärna vilja ha en dressyrsadel, men har inte råd :(( Stackars mig… Har en gammal allround Prestige som funkar iaf. Vill verkligen satsa på dressyr men inte så lätt att få till rätta sitsen i en allround. Kräver ingen dyr men vägrar iaf syntet och Börjes 😉 Nåja, först ska hästen få lite behandling innan det börjar sparas till en dressyrsadel!

 44. Lina skriver:

  En prestige versaille har jag 🙂

 45. Emmie skriver:

  Har 2 Equipesadlar och 1 pessoasadel =)

 46. Emma Gauffin skriver:

  Låter som en riktig drömsadel!! Jag har en svart hopp sadel från Morris & Nolan!! Den är super skön och snygg, och det finns också många fördelar med den!! 🙂

 47. Johanna skriver:

  Jag har en hopp- och en dressyrsadel av märket prestige. Min häst är svår att hitta passande sadlar till och att jag är 185cm lång hjälper inte riktigt till. Men sadelutprovaren är nöjd med prestigesadlarna på honom och då är jag också nöjd 🙂

 48. Frida skriver:

  Jag hoppar i en prestige meredith med lyxläder som jag köpte ny för ett år sedan till den gamla hästen. Jag är nöjd med prestigen men det börjar bli dags att köpa en egen sadel till unghästen snart då prestigen inte ligger 100 på honom. Några tips på vad som kan passa på en bred, överbyggd och ganska rak rygg?

  Dressyr rider jag i en Jeremy Rudge men ska byta upp mig till min drömsadel Amerigo CC när jag har sparat lite mer pengar.

 49. Carolin - skriver:

  Har nu en tattersal hoppsadel, den är gudomligt skön och ligger bra på många hästar! Perfekt pris med på en sadel, speciellt om man mest håller på med unghästar som jag gör. Då de ändrar sig rätt mycket och vill inte betala 30′ för en sadel då 😉

 50. Emmy skriver:

  Har en Zaldi, hoppsadel. Tycker den är helt okej, skulle dock vilja ha en som är lite mjukare/rundare i sätet.

 51. Josefine skriver:

  Frank baines reflex hopp och ordo equester Venus dressyr 🙂

 52. Emmy skriver:

  Pessoa PDS som dressyrsadel. Förut red jag i en Zaldi Atlanta, med dressyrsadel och helt underbar! Lätt skönaste sadeln jag ridit i både dressyr och hoppsadlar räknat. Som allround/hoppsadel använder jag en Morris & Nolan Gold Collection. Också väldigt bekväm. 🙂

 53. Caroline skriver:

  Rider i en Framk Baines dressyrsadel ”reflex”. Som enligt mig har de mjukaste sätena och de bästa stöden med djup sits och bra knästöd!

 54. am skriver:

  Jag har en HDR allround 🙂

 55. Anna skriver:

  Fick nästan skänka bort min gamla Bruno för några år sedan och nu ska alla ha en. Är det att de satt logga på sadeln som gjort det? För de har funnits på marknaden jättelänge.

 56. Emelie skriver:

  Spännande!

  Jag har en Globus esperanza i hoppningen och Pfiff friesen i dressyren. 🙂

 57. Linnea skriver:

  Jag får nöja mig med en gammal allroundsadel okänt märke då jag inte har råd att köpa en hoppsadel. Vill inte lägga vilket sadel som helst på hästen heller och det kostar ju lite med sadelutprovare också. Kan du lägga upp bilder på den nya sadeln, vore kul att se 😀

 58. Jenny skriver:

  Jag har en Tekna hoppsadel och en Windsor Elite dressyrsadel 🙂

 59. Madde skriver:

  Ååååh, nej! Lägger inte sadeln sådär! Den ska alltid lutas mot framvalvet.

 60. Sandra skriver:

  Jag har en Santa Cruz celine. Passar väldigt bra på min irish cob. Plus att det är en hoppsadeln men man kan ha längre läder i den utan att man sitter obekvämt och då även träna dressyr i den.

 61. nicole skriver:

  wintec cair allround 500 har jag o en märkeslös. Ska efter vintern/till våren prova ut en hoppsadel till fullblodet! Vill ha en dressyrsadel också men de får vänta 🙂

 62. Denise skriver:

  Jag har en Jensen estelle jag beställde helt ny för drygt 1 år sen, måttinpassad efter mig och min häst 🙂 bekväm och dessutom snygg, helt svart

 63. Maria skriver:

  Butet 🙂 Har haft BD oxå men trivdes inte med den..

 64. emma nilsson skriver:

  Jag en Meridith prestige, och en buté! SUPER nöjd verkligen

 65. Isabelle skriver:

  Har också en Bruno Delgrange 🙂 Fick min tidigare i år också av Björn 😉 Bästa sadlarna!!

 66. Bea skriver:

  Dressyr Prestige D1K och hopp Prestige Paris D

 67. Emelie skriver:

  I dressyren har jag en Windsor elite (kallas wellington i sverige) och i hoppväg på har jag en dansk sadel som heter premiere saddlery har jag för mig 🙂 Tror inte att hoppsadlen säljs i sverige men GUDA skön, kanske inte lika skön som en bruno när den är ny som jag fick min men as sköna sen 😉

 68. Ebba skriver:

  ååh vad nyfiken jag blev nu!! 😀
  själv har jag en Prestige Versailles D som jag älskarrrrrr!

 69. Jag har tre sadlar.
  En Equipe linnea.. Döö så skön den är!!
  Sen har jag en lite bredare en prestige och sen en dressyr sadel som jag inte kommer på namnet på haha .. men jätte sköna sadlar!!!

  http://www.eqous.blogg.se =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »