Allmänt

Känslan att driva en hästblogg…

Det handlar inte om att aldrig slås ner på knä. Ställ dig upp med all beslutsamhet du har och gå vidare.

Det handlar inte om att aldrig vara rädd. Försök ändå med darrande knän och bultande hjärta.

Det handlar inte om att alltid bli gillad av alla. Förtjäna istället kärleken från de som älskar dig.

Det handlar inte om att veta allt. Men var nyfiken och försök alltid lära dig mer.

Du kommer vara nedslagen, rädd, ogillad och utan svar. Men då kan du alltid krama på en häst.

PUSS

 IMG_9s780

11 svar till “Känslan att driva en hästblogg…

 1. Martina skriver:

  Vad var det för fel med Lalle? 🙁

 2. Louise skriver:

  Hej Tyra!

  Jag har ingen häst att krama just nu, vilket jag såklart är ledsen över. Men jag blir så glad varje gång jag läser din blogg, dels för att du är så himla inspirerande, dels för att det liksom inte känns som att allt hästliv är förlorat bara för att jag inte haft möjlighet att rida på några år. Du får min hästframtid att kännas jävligt positiv! Så tack för det!

 3. Johanna skriver:

  Fortsätt precis som du gör! Din blogg är förbannat bra och jag lär mig massor! Det är otroligt spännande att läsa din resa och utveckling med hästarna. Det är toppen att du delar med dig av både med- och motgångar!
  Jag är nyfiken på filmen när du hoppar Corvara, tycker du borde lägga upp den snart 😉

 4. Sofie skriver:

  Älskar din blogg, du pratar inte bara om hur bra det går, du kan erkänna om du gjort fel eller om det inte blev som du tänkt. Allt är inte en dans på rosor. Det är tråkigt att många ska komma med sina ”expert”utlåtanden och dessutom på ett otrevligt sätt. För att det ska ett mer positivt kommentarsfält kanske man skulle behöva skriva in mer personliga uppgifter (som bara du kan se) innan man kan kommentera. Det kanske avskräcker personer som är otrevliga? Kritik kan vara bra men inte om det ligger en elak ton bakom det.
  Kämpa Tyra, en del har helt enkelt inget bättre för sig än att trycka ned andra.

 5. Olivia skriver:

  Hej Tyra! Måste bara säga att jag tycker din blogg är helt fantastisk! Jag läser din blogg varje dag och den är en otrolig inspirations källa för mig. Du är en otrolig inspirations källa!!! Tack för att du är så ärlig här och Visar även när det inte går toppen bra, det är de som gör dig så grym och annorlunda från många andra. Jag har inte haft det så jätte lätt i livet men att läsa din blogg har gett otroligt mycket. Tack igen Tyra, du är helt fantastisk!

 6. natalie skriver:

  Tyra, allvarligt! du är grym!!!

  Du är en tjej som är driven, klok, och helt enkelt grym! Många hästmänniskor är nog väldigt avundsjuk på dig. Dom skulle nog vilja ha ett stall som du, hästar som du.. anställda osv! Tycker du gör helt rätt att köra ditt eget race, skit i andra vad som säger om dig! ÄLLLLSKAR att du använder rosa, ”Alltid retar det någon” 😉 LOVE IT!!! <3

 7. Josse skriver:

  Blir ärligt talat sur på alla avundsjuka bittra människor som kommenterar negativt. Det är inte bara tyra som får skiten, utan även vi läsare. Då menar jag blogg-pauser, tråkiga försvars-inlägg eller att det faktiskt en dag kanske går så långt att hon stänger ner bloggen pga er taskiga tragiska människor. Jag går inte in på den här på bloggen för att läsa massa skit som vissa skriver eller för att läsa när tyra försvarar sig. Jag läser den här bloggen för jag tycker det är intressant och vill lära mig. Hur kan man klanka ner på en människa som öppnar en del av sitt liv och kommer med bra tips till oss läsare? Hur kan man vara taskig mot någon som bara vill väl? förstår inte. Sen att hon har lyckats, kul för henne. Ta lärdom av hur hon gjort/gör istället så kanske ni också lyckas? Det är det jag försöker med, men vi andra kan ju inte lära oss något inom ridsporten när det gång på gång kommer upp inlägg om hur jävliga vissa av er är. Och till dig Tyra, du gör ett kanon jobb. Jag älskar din blogg. Den är inspirerande och du är (i mina ögon) en förebild. Jag tittar och lär mig av dig och kan tänka mig att många andra känner som jag. Så snälla fortsätt med det du gör för vissa av oss älskar det men skit i ”försvarsinläggen”. Dem är tråkiga, man blir bara sur själv och dem som skrivit något taskigt är förmodligen bara glada att få komma upp på din blogg. En stor kram till dig Tyra, å ett stort fuck you till er som kände sig träffade. mvh

 8. Katarina skriver:

  Jag älskar verkligen din blogg. Den är så grym och underbar. Dina hästar är super fina och jätte duktiga. Din blogg är fantastisk och jag läser den varje dag. Stor kram!

 9. Sofie skriver:

  Åh vad du är bra tyra! Inspiration till tusen!

 10. Sara skriver:

  Det är tack vare dig och din hästblogg att jag är där jag befinner mig nu.
  För bara några veckor sedan var jag en helt vanlig tjej som nyss tagit studenten vars liv bestod av jobb och gym, lycklig men ändå inte. Frågade mig själv flera gånger om vad som egentligen fattades mig och då slog det mig, hästlivet. Det är det som fattas. Jag har haft ett uppehåll nu i fyra år och saknat det varenda dag, innan dess hade jag hållit på med hästar i åtta år, slutde på grund av tid och pengar. Jag har läst din blogg ett bra tag nu och varit så avundsjuk och tänkt, ”Hon tog tag i det, hon började rida igen”. men jag tänkte att det inte var någon idé, det är försent. Men nu står jag här idag med ett jobb på en liten gård med 6 hästar som jag får ta hand om och hjälpa till att rida och jag är så lycklig. Och jag vet, att om jag inte läst din blogg skulle jag inte tagit tag i det, jag hade fortsatt intala mig själv att det var försent. Men nej, nu står jag här och svämmar över av lycka. Tack Tyra, tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »