Filmer

RIDING BY TYRA- H&M WE LOVE HORSES

Äntligen får jag lansera och berätta om det här, som jag har längtat 🙂 Jag tänkte lägga upp pressmeddelandet längre ner så ni kan se och läsa mer om samarbetet, men i korta drag så kommer jag, tillsammans med H&M We Love Horses presentera träningsfilmer för er. Mina träningsfilmer har ju varit väldigt uppskattade, och hela grejen är att ni ska följa med bakom kulisserna, jag gör inte till mig, klipper inte bort det dåliga- utan ALLT ska fram. Hela grejen med detta samarbete är att visa hur man kan träna enkelt hemma, och att ni förhoppningsvis ska bli inspirerade.

H&M sponsrar idag Malin Baryard och Peder Fredricson- och nu ett nytt samarbete med mig…! Det är fantastiskt! Jag är så stolt och tacksam att få göra detta. Kända duktiga ryttare inspirerar mig. Men det är alla ”vanliga” ryttare som motiverar mig. Ni som går till stallet varje morgon innan skolan för att ta ut er häst, åker dit efter och mockar och rider er häst… Det är NI som inspirerar mig och det är ni/vi som gör ridsporten levande. Och nu har H&M, som är en jätte inom ridsporten backat upp detta och hjälper till att lyfta ridsporten ännu mer. För visste ni att ridsporten är den näst största ungdomsidrotten i Sverige? Så jag hoppas verkligen ni kommer att gilla det här samarbetet lika mycket som jag

Riding by Tyra Del 1:

Ps. Det är filmat i HD, och längst ner till höger finns ett kugghjul där ni kan ändra kvalité. Då kan ni ha helskärm på och få jättebra kvalité, men den ställs in automatiskt beroende på snabbt internet du har 🙂

.

.

Som jag säger i videon så går alla övningar idag ut på att DU ska hitta din egna balans. Om inte du har någon balans så är det svårt för hästen att komma i balans, och jag anser att en bra balans är A och O för att man ska kunna hoppa. Det är enkla basic-övningar idag, men det beror helt på hur du tränar under passet. Det kan vara basic, men att det är basic betyder INTE att det är lätt. Det kan snarare bli tvärtom eftersom många hoppar över alla grundövningar och går på det ”svåra” direkt. Vilket jag tycker är fel.

Träna ordentligt på grundövningarna. Antingen åker man häst och gör det man ska- eller så KÄMPAR man i varje övning så att man blir bättre, starkare och får mer balans. Antingen så går man in med inställningen ”vad är det där för simpla övningar” eller så går man in och är positiv och tänker att ”Nej nu jäklar ska jag bli starkare och bättre”! Vad väljer du? För det finns INGA genvägar- träning ger färdighet och så är det bara!

Det gäller att rida lugnt in i till dessa linjer, och när man kommer över första bommen så gäller det att stå i lätt sits och tänka på sin balans. Man får inte ta i hästens mun utan den här övningen är till för att du ska jobba själv och träna upp balansen (genom att inte få stöd från hästens mun) och hästen får också träna sin balans genom att inte få stöd från dig. Sedan bygger man bara om övningen i 4 steg, som ni ser här nedanför- men grunderna är densamma.

Ett tips nu är att skriva ner lite stödord från filmen, vad man kan tänka på och vad man ska jobba på, sen fotar du, eller sparar ner dessa övningar som du ser nedanför med alla avstånd och så tar du med dig dem nästa gång du bestämmer dig för att köra en ordentlig hoppträning hemma. Och kom ihåg- hindren behöver inte vara höga bara för att man ska hoppträna. De kan ligga på 40 cm, det är fortfarande en bra övning för att träna din balans och styrka- ett plus är att ALLA ryttare kan göra den här övningen, för oavsett vilken gren du utövar så är en gemensam nämnare- styrka och balans!

Veckans övningar med avstånd:

Övning 1:

a1

Övning 2:

a2

Övning 3:

a3

 

Övning 4:

a4

Vad har jag på mig denna vecka?

Här ser ni min outfit som kommer från H&M. Jag älskar att rida i skjortor och på den här sidan kan ni hitta fler olika modeller och färger. Den rutiga skjortan är verkligen tillbaka för att stanna, iallafall på mode-sidan. Och då ska man ju ha det när man rider också, eller hur? Riktigt skönt och snyggt är det!

Skärpet jag har verkar tyvärr vara slutsålt online, men jag vet att det finns i butik för jag köpte mitt rätt nyligen. Men ett tips är att spana in andra snygga skärp här som man kan rida i. Bara genom att byta ut skärpet så får man ju en helt ny outfit 🙂

Det som är underbart med att rida i vanliga snygga kläder är att man kan ha dem privat också. Mitt skärp till exempel- det är så snyggt att rida i och det har jag jämt annars också. Likaså mina stallskor jag har, de är så sköna att de hänger på överallt, haha. Så tänk utanför boxen- börja kolla runt i butikerna och se om du hittar snygga coola kläder att rida i (till säkerligen väldigt mycket bättre priser dessutom;)

_DSC7k696

 

 Här kan ni få läsa pressreleasen som gick ut idag :

pressm1pressm2

Kommentera och berätta gärna vad ni tycker om detta? Är så spänd på att få höra- ni är ju så himla viktiga för mig! Blir lite mycket info första gången här men det är ju för att det är ”premiär”:) Ge gärna feedback så länge ni gör det på ett schysst konstruktivt sätt, för jag har verkligen lagt min själ i det här:)…. Jag vet att kvallen på ljud och sånt i videon inte är bäst, men det ska å andra sidan vara lite vanligt filmat hemma sådär. Jag har redan kommit på flera saker som jag kan göra bättre till nästa gång men är ändå otroligt nöjd med vad jag presenterar 🙂

Och säg gärna vad ni tycker om den nya designen, hiss eller diss? Hoppas ni gillar designen och detta samarbete som dras igång nu 🙂 Puss och kram från mig

140 svar till “RIDING BY TYRA- H&M WE LOVE HORSES

 1. SH skriver:

  Oj, vad roligt och vad STORT att få en sådan samarbetspartner! 😀 Grattis!!!

 2. Louise skriver:

  Så jäkla coolt! Önskar ännu mer nu att jag hade haft kvar min häst xP

 3. Vanessa skriver:

  Åh så snygg design!! Vem har gjort den?

 4. Petra skriver:

  Ååååh gud va kul att få läsa det här inlägget grymt tyra du är ju för underbar!

 5. Paziie skriver:

  Spännande!! Jag blev riktigt lättad när jag såg att det inte var ännu en podcast som tydligen typ alla andra bloggare börjat med 🙂 keep up the good work!!

 6. infot.se skriver:

  Tyras.se och H&M finns här infot.se

 7. Petra skriver:

  Och nu när jag kollar igenom hela inlägget så är du ju toppen! Det är nått sånt här man väntat på typ, vettiga träningstips! Och tyra du är så duktig och dina hästar så fina du är fin! Tycker att det är projektet är riktigt bra och som sagt su är GRYMMARE ÄN GRYMMAST!

 8. Linnea skriver:

  Kuul!:D Designen är jättesnygg !;)

 9. Kajsa skriver:

  Sjukt bra idé! Har alltid suttit och letat efter bra träningsvideor på youtube så det här är precis vad jag och många andra vill ha! Härligt att du är dig själv och gör det på dit eget sätt, med glimten i ögat 😀 nu vill jag bara iväg och hoppträna och testa dina tips. Och din nya header är superfin 😀

 10. Maria skriver:

  Om nu H&M satsar på ridsporten så mycket, varför gör de inte en liten kollektion med just ridkläder? 🙂 Känns verkligen som det naturliga steget…

 11. Emma skriver:

  Detta har jag längtat efter! Du är så inspirerande! Tack! Kommer följa varenda avsnitt..

 12. Mini skriver:

  Din film hackar. Och det är inte anslutningen

 13. Carolin - skriver:

  Vilken rolig grej! 🙂

 14. Åh vad kul! Tror att många av oss hederliga amatörryttare kommer uppskatta detta, och designen blev supersnygg 😀

 15. Isabelle skriver:

  Vilken rolig grej! Tror träningstipsen kommer uppskattas hur mycket som hellst! Synd jag inte är hoppryttare…. Både du och Laban är så jäkla snygga, vilket team! 🙂

 16. Jasmine H skriver:

  Gör bra träningar i inlägget över detta & håller med att man kan rida i sina ”privata” kläder med + har den skjortan du hade nu med. Och designen får en hiss av mig 🙂

  Länktar till nästa video kommer & du är en stor förebild för mig!

 17. Emma skriver:

  Skit bra verkligen!!! Jag har aldrig hittat några bra övningar för storhäst på internett. Dina övningar är verkligen såna övningar jag har letat efter! Super bra idé och nu kommer det bli mycket roligare att hoppa när man har bra övningar! Min häst är väldigt nonchalant mot små hinder hon vill mest bara hoppa högt så jag tror att dessa övningar blir super för oss båda!:)
  Jätte bra blogg verkligen!!!:)

 18. Sofia skriver:

  Fett nice Tyra!!! Riktigt trevligt och intressant 🙂 🙂 Hejja dig!!!!

 19. Jessika skriver:

  HISS! Både på den fina designen och detta samarbete! 🙂 Jättekul att få se träningsövningar med dig, du är ju superduktig men precis som du själv säger lite mer ”nära” oss vanliga hobbyryttare än vad elitryttarna är! Man kan känna igen sig lite bättre liksom. För mig var videoklippet ganska skakigt när du och Laban rörde er snabbt men annars var allting helt toppen! 🙂 TUMMEN UPP TYRA! 😀

 20. lene skriver:

  Stort grattis Tyra, till ditt nya samarbete med H&M. Det är DU fan värd!!! fortsätt att stå på dig och gör det du gör! och skit i alla negativa kommentarer, dom är bara avundsjuka!!!

  önskar dig all lycka i framtiden…:)

 21. Johanna skriver:

  Jättebra! Exakt sånt här ska du syssla med, vad kul det ska bli att följa! Och pyttelite kritik: ”Följ Tyra Sjöstedt på SIN resa” blir jätte-jättefel grammatiskt. ”Följ mig på min resa” alternativt ”Följ TS på hennes resa” blir rätt! Stor kram! <3

 22. Elisabeth skriver:

  Detta är helt fantastiskt, jag älskar det 😀 Duktig du är Tyra 😉

 23. Sara skriver:

  Fy fan va bra!!! Keep going! Love you

 24. Emelie skriver:

  Asså jäklar, bra jobbat!! Låter som ett sjukt bra projekt folk verkligen kan ha nytta av, grattis till det 🙂 Du är en stor förebild för unga ryttare!

 25. Sara skriver:

  Så jädra bra! Blev motiverad till tusen på en gång! Övningarna var bra och man fattade för en gångs skull varför man skulle rida övningen. Så skönt att man får se en ryttare som inte rider 160 internationellt så man kan relatera! När man tittar på såna övningar känns dom omöjliga för man tror att man måste vara proffs för att klara av dom… så tummen upp för en stor inspirationskälla! Lyssna inte på allt det negativa som kommer komma, gör det gör det alltid och man kan aldrig göra dom negativa människorna nöjda 😉

 26. Ereeka skriver:

  Super! Vad roligt! 😀

 27. Susanne skriver:

  Hejsan!
  Hade faktiskt aldrig hört talas om dig, men klickade på länken från Hippson. Blev glatt överraskad. Gillar verkligen din träningsfilosofi!! 🙂 Mycket sympatiskt, trevligt filmat, bra övning. Snygga skjortor också!! Måste nog kika in på H&M…
  Kul, det här ska jag följa. 🙂

  Susanne, vanlig lektionsryttare

 28. Amanda skriver:

  WOW TYRA!!! GRATTIS 😀 du har helt rätt, ”vi vanliga” har längtat efter någon som sig som kan ta lite plats. Underbart härlig människa är du! Ser fram emot alla övningar och kommer sitta klistrad och kolla, haha. Lycka till!

 29. Lisa skriver:

  F*n va kul! =D

 30. Alice skriver:

  Skit grymt och kul Tyra! Du är bara för skön och en STOR inspiration! 😀

 31. Mimmi skriver:

  Vilket roligt samarbete! Även om jag själv inte hoppar så tycker jag att det var jättekul att kolla på övningen. Speciellt i slutet när du går ur bild var roligt, haha 😉
  Jag vet inte om det kanske är meningen, men jag ser ingen skillnad på designen förutom att det är en ny header.

 32. Sannas Naglar skriver:

  GRATTIS TYRA!!! Vilket underbart projekt, det här kommer många få nytta av. Tycker verkligen att videon var bra, och du är ju bara för härlig! Grattis igen 🙂

 33. sara skriver:

  Har ni kört med stablizer i Youtube för videon (efter att ni laddat upp den)? Ser lite hackig ut 🙂

 34. Josefine skriver:

  HAHA! Jag dör! I Första videon precis i början när Kotten (?) gurglar/skäller fast man ser honom inte! HAHA!

 35. Karin skriver:

  Kul och roligt att läsa om/titta på! 🙂 Ett tips bara är att kanske bygga övningarna på medellinjen istället så man inte bara hoppar ur ena varvet. Ser fram emot nästa avsnitt!

 36. Linn Strelin skriver:

  ”Man ska fan svettas”, asså döööör! HAHA! Så jäkla skön. Älskar videosarna! Grymt!

 37. GRATTIS!
  Är så himla glad för din skull Tyra. Tycker detta verkar skit kul och då rider inte ens jag längre ;D Tror många som varit negativa till dig kommer ändra uppfattning helt, grymt!

 38. C skriver:

  Gud vad kul! 🙂 Snygg header också!
  Men är det meningen att videon ska ”hacka” när du gjorde övningarna? Annars var det kanske anslutningen till internet bara…
  Ska bli kul att se nästa avsnitt! 🙂

 39. Maria skriver:

  Tummen upp helt klart!
  Men, två saker, kom inte bara från ett håll hela tiden, även om det inte går på något annat sätt när ni filmar så säg iaf att man helst ska komma från höger varannan och vänster varannan, sedan om man kommer i höger så landar man i vänster och tvärtom, så himla många som inte har koll på det, eller tycker det är viktigt snarare, så det kan vara bra om det lärs ut 🙂
  Sen också, så tala gärna om att höjden man avslutar på skall vara på den nivån man är på, eller strax över, så nu inte någon blir övermodig och tror att man kan hoppa hur högt som helst bara man har den här övningen.
  Saker som egentligen var och en borde förstå, men tyvärr så ser jag allt för många som skyndar upp och sedan fördärvar förtroendet mellan sig och hästen, och självförtroendet bara flyger iväg, det går så himla fort att fördärva. Man lär av att lyckas liksom 🙂
  Annars, skitbra! 🙂

 40. nina skriver:

  Nu kanske alla som ” Jag vet så jävla bäst” bara hålla käften =)

  Sponsrar man Peder och Malin, så tar man nog inte vad skit som och förlöjligar sitt varumärke med.

  HÄRLIIIIGT TYRA. Detta är du värd =) Håva in pengarna bara 😛

 41. Kina skriver:

  Fan, vad du är skön Tyra!
  Stort grattis till den här chansen – verkar väldigt lovande måste jag säga.
  Konstruktiv feedback: personligen skulle jag gärna se liiite mer av tex andridning och landning, det blir så korta klipp över själv hindret att det var lite svårt att hinna se ordentligt. Nu var det förvisso korta gymnastiska övningar, så det funkar ju ändå, men tänk på det sen när det blir lite mer ”hopp-hoppning”.
  🙂
  Annars tycker jag att det var toppen – lättillgängligt och förståeligt, både för erfarna ryttare och mera nybörjare. Bra jobbat!

 42. Michaela skriver:

  Jättekul att få chansen att arbeta med ett sådant etablerat företag.
  Tittar jag på dina filmer så har jag en liten liten sak att kommentera.
  När du har travbom., 2,5 m, kryss, 5,5m och sedan räcke/ oxer så kunde du varit mer konsekvent med Laban. Han travade inte in till krysset utan vid travbommen så fattade galopp istället. Det var det jag tänkte på. Lycka till 🙂

 43. Maria Enström skriver:

  Åh vad kul Tyra!

 44. Moa Mildén skriver:

  Så kul!! Både projektet och designen är super!

 45. Anna skriver:

  Wow! vad inspirerande och motiverande 🙂 detta kommer följas och uppskattas!

 46. Jenny skriver:

  Grymt samarbete och grattis till det!

  Du ser stark och målmedveten ut. Kör hårt! 🙂

 47. A skriver:

  GRATTIS! fan vad grymt med samarbetet! Detta kommer bli stort! En liten grej som du nog vill ändra: Den som har skrivit texten i headern har missat grammatiken… det heter följ på HENNES resa, inte på SIN resa. Det är jättefel grammatiskt. Men det säger jag inte för att dra ner mitt grattis, utan för att din blogg e grym o förtjänar en bra text! Heja heja heja heja. NJUT.

 48. Hanna skriver:

  Åh vad roligt! Vilken härlig film haha 🙂 längtar tills jag kan prova övningarna hemma!

 49. Elise skriver:

  Superfint! Underbar häst du har, otroligt inspirerande att titta på 🙂

 50. Johanna skriver:

  Åh vad roligt Tyra! Både för dig och hela sporten!

 51. Sofia skriver:

  Vad roligt Tyra! När jag var liten och red på ridskola gjorde vi dessa övningar men gjorde då en knut på tygeln och hoppade utan händer. Skibra för balansen 🙂

 52. moa skriver:

  SÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAAA, SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA BRAAAA! Var stolt som en tupp nu Tyra, för detta är stort! Huvaligen vad roligt detta ska bli, åter igen. SÅÅÅÅÅÅ BRAAAA! 😀 Puss&kram & lycka till!

 53. Caroline skriver:

  Vad kul och vilken bra video =) Snacka om att man var inne i hela videon följde hela avsnittet.
  Väntar på spänning tills nästa video dyker upp. =)

 54. MH skriver:

  Jättebra Tyra! Och grattis!
  Ska följa detta och omvandla avstånden till B-ponny-storlek för dottern.

 55. Catta skriver:

  Du är så jäkla skön att titta/lyssna på Tyra! Ska bli kul att följa de här 🙂

 56. Mija skriver:

  I love this project completely, althought I don´t understand you single word! 😀 (Maybe, You could add subtitles so Your videos may become watched by more people, for example also the people who don´t speak Swedish will return back to Your videos regurarly if they understand it :))From the new design to the video it´s amazing! I wish You luck, because You deserve all this! 🙂

 57. Jenny skriver:

  Först och främst så är din nya design grymt fiiiiin! Så otroligt kul att du även har de här samarbetet tillsammans med HM! Efter att ha tittat på videon så blir jag direkt taggad och inspirerad av att öva på detta hemma 😀

 58. Julia skriver:

  Vad kul! Grymt samarbete och filmen va superbra, bra tips och det är kul att du är dig själv och bjuder på dig själv. Det blev en rolig film

 59. Malin skriver:

  Jättebra ide, verkligen!
  Däremot hackar/flimsar videon så det är jobbigt att titta på och jag orkade inte titta på hela.
  Så jag hade nog velat ha det lite mer ”seriösare” genom bättre filmning.
  Gillade inte riktigt i början när du gick runt och pratade med hunden i famnen.
  Gillar att du är personlig och visar sits för när jag red och tränade så var det svårt ibland att förstå när tränaren stod och visade på marken. Och alltid kul med bloopers 😉

  Hade jag fortfarande ridit så hade jag kollat på det, inte lika aktuellt för mig nu 😛 men lite konstruktiv kritik. Jättekul för dig och hoppas det går jättebra med samarbetet!!

 60. Frida skriver:

  Grattis Tyra! Vilken stor grej! Det här är verkligen ett grymt samarbete och visar att du är på rätt spår, H&M samarbetar inte med vem som helst.
  Gällande videon så har jag sett den två gånger nu, första gången (på mobilen) fungerade den felfritt men nu när jag såg den i datorn så hackade det. Något ni kanske vill undersöka vad det beror på.
  Men hur som helst, fantastiskt roligt och vilken inspiration du är!

 61. Sara skriver:

  Jätteroligt!! 😀 Dock var det väldigt hackigt när du red och hoppade, så om man ska ge konstruktiv kritik hade de varit att filma med någon annan kamera 🙂 Annars som sagt, väldigt bra och roligt!!

 62. jessica skriver:

  KANON! grattis Tyra, du är duktig, utvecklas och visar det på ett grymt sätt!

  jag har en väldigt bra dator med bra internet men videon börjar hacka smått när du börjar hoppa, alltså när allt börjar filmas när det börjar röra sig. något ni kanske ska kolla upp 🙂

 63. Riktigt roligt och inspirerande Tyra 😀 Kram

 64. Cecilia skriver:

  Ååh va kul, GRATTIS! Kanonbra idé, jag blev precis jätte inspirerad att hoppa med min dressyrhäst. Jag tycker även som vad några andra redan skrivit; kan du inte få H&M att tillverka lite ridkläder?!Lycka till med allt!

 65. Marlena skriver:

  Riktigt bra och inspirerande! Nu ska jag öva på min lilla ponny! 🙂

 66. Maria skriver:

  Jäklar vad du är grym Tyra!! Du är så inspirerande, men mest som företagare för mig, iom att jag själv precis startat upp ett företag. Förstå att du är stolt, och det ska du vara!!! 🙂

 67. Daniela skriver:

  Galet bra! De här är något som VERKLIGEN gynnar läsarna/tittarna!

 68. Emma skriver:

  Gud vilken bra idé! Go tyra 😀

 69. Josephine skriver:

  Gud vad kul! Ska verkligen följa detta och pröva övningarna! 🙂

 70. erika skriver:

  Hej Tyra och grattis till ett roligt samarbete!
  Vilken tur att jag alltid börjar min dag med att kika in på din blogg och fick då läsa det här. Nu har jag precis kommit hem från stallet och har ridit dina övningar idag och här kommer min utvärdering 🙂

  Jag har två helt olika typer utav hästar och bägge har hoppat dina övningar idag, dock hade jag det på en ganska låg höjd (max 80cm ) då mina hästar behövde det arbetet idag. Övningar var roliga, lätta att arbeta med och man tröttnade inte. Man kände mera att jag tar det en gång till.
  Jag tänkte väldigt mycket på mig själv idag och min possition och balans istället för att som man annars gör på hoppträning att man lägger vikten på hästen. .Idag skötte hästen sitt och jag mitt och det gick galant!

  Jag red fram mina hästar rätt noga innan jag påbörjade övningarna idag, så att dem blev riktigt lösgjorda och framme för skänkeln vilket förmodligen gjorde att dem kunde fokusera ordentligt på övningarna när vi väl började och de syntes att dem tyckte det var roligt 🙂

  Vill också bara säga att jag tycker det är härligt att du är dig själv i filmen, inte gör dig till bara för att kameran är där. Charmigt och man förstår verkligen de du berättar, tummen upp! och jag längtar till nästa träningstips!

  ps. allt är filmat och har skickats till min tränare som tyckte det såg riktigt bra ut! 🙂

 71. Christin skriver:

  Hej!

  Underbar video, men jag skulle hemskt gärna vilja se lite dressyrövningar! Jag är en dressyrtjej och skulle tycka att det skulle vara hemskt lärorikt med dressyr!

  Kram!

 72. Fan vad kul Tyra! Bra jobbat.
  Man blir ju otroligt taggad på att komma upp på hästryggen och träna! Kul att få mycket tips och inspiration genom dig och H&M 🙂
  Synd bara att jag åkte av för ett tag sedan och fick en spricka i ryggen.. Så träningen får vänta ett tag. 🙂

 73. Malin skriver:

  Älskar att du är så mänsklig och bjuder på dig själv! Det är nog en stor anledning varför jag varit trogen läsare i många år. Lycka till med projektet 🙂

 74. Cecilia skriver:

  Varför hackar filmen så mycket för?!

 75. louise skriver:

  Tuummarna upp för dig tyra, du är en så härlig tjej å man blir glqsu av att kolla på dig och dina fina djur!! Å helt ärligt inte en enda negativ kommentar än så länge 🙂 toppen ! Grattis tyra

 76. louise skriver:

  Glad * 😉

 77. Klara skriver:

  Härligt projekt! Och riktigt kul att du visar det som det är och inte tex spelar musik över ljudet av en hov som slår i en bom, väldigt inspirerande!
  Det roliga är att vi hoppade i princip samma övning på ridskolan igår, bom-kryss-kryss-oxer, fast vi körde den med både trav- och galoppanridning och hade inte sju meter till oxern, det blir lite långt för ridskolehästarna 😉

 78. Sofia skriver:

  Jätte bra!! Åh, vad kul detta ska bli att följa!!! 😀

 79. Saga skriver:

  Vad roligt för dig! 😀

  Ska lätt köra den här övningen nån dag i veckan.

 80. Anni skriver:

  Stort grattis till dig Tyra!!! Jättespännande 🙂

 81. Maria skriver:

  Vilken bra ide, grattis till samarbetet! 🙂
  Vore bra med bättre kvalité på filmerna, ser lite ”hemmagjord” ut när det hackar såpass mkt.

 82. Ullis skriver:

  Kul med ny design, men jag personligen tycker att det röda läppstiftet i headern tar över bilden alldeles för mycket. Kanske är det fotoredigeringen som gjort att nyansen blir väldigt ”utstickande” i den för övrigt väldigt harmoniska bilden och drar betraktarens ögon till sig för mycket. Väldigt synd på en så fin bild, med lite nedtoning på läpparna skulle det bli en snyggare helhet (utan att glamouren försvinner) tycker jag.

 83. marie skriver:

  HAHAHA du är så sköön! höll på att dö av skratt när du steg upp och gick iväg, såg ut som att du skitit ner dig, precis som det ska se ut efter ett jobbigt ridpass!! 😀

 84. Sofia skriver:

  Hej Väldigt kul att se att du har kommit med träningstips! Som flera andra här skrev så finns det inte många bra övnings videos ute på nätet så en stor tumme upp! 😀

  Som även någon annan skrev var det kanske lite synd att filmen hackade. Kanske byte filmkamera till nästa gång? Borde inte typ bra mobilkamera räcka? Iphone5 eller leta efter någon där du bor som kan hjälpa dig att filma med bättre kvalitet? Det skulle göra mycket för videon.

  Vore superkul med kanske någon dressyrövning? Så många som läser din blogg är ju väldigt dressyrintresserade också. Kanske börja med en lösgörande dressyr övning och sedan lägg till bom/hinder i övningen? Vore kul med något sådant.

  Men verkligen! En stor tumme upp! Kommer precis som många andra här sitta och längta till nästa klipp kommer upp 😀

 85. Sofia skriver:

  Och! Kanonkul att du verkligen är dig själv och visar även oom det blir lite fel eller så. Uppskattas verkligen!

 86. Louise skriver:

  Åh vad kul!!! Helt grym, det är vad du är!
  Kommer lätt följa dethär, har en känsla om att det kommer bli awsome! 😉
  Riktigt bra övning, har själv gjort det många gånger förr. Vet ju hur den träningsvärken känns, känner den nästan nu när jag bara kollat på dig haha 😉
  Nejmen det här blir bra! 😀

  Och designen är också jättefin!

  Puss och kram 🙂

 87. Sara skriver:

  Kul projekt! Som många skrivit är den hackande bilden väldigt irriterande, men det skrev du ju också själv. Sen tycker jag att det är för mycket ”blabberi” -visa övningarna, sg vad dom är bra för, the end. Inte massa annat prat. Kanske kludda upp som ett manus/stödord innan så du vet exakt vad du ska säga? Och outtakes i slutet, det gav inte så seriöst intryck i början kan jag tycka.. Och kanske minska ner på svordomarna 😉 Men annars tycker jag det var bra och som någon annan skrev -ridklädselkollekion från Hm tack!

 88. Zandra Svensson skriver:

  Så jädra ballt! Jag som nyss börjat rida igen, det här är precis vad jag behöver! Nice work Tyra! 😀

 89. Linda skriver:

  Jättebra!Vad kul!Jag får dåligt samvete.När man läser en människas blogg så kan man få fel uppfattning av människan. Är lätt att skicka iväg en dryg kommentar. Jag måste verkligen be om ursäkt. Du verkar vara en sån go tjej.Och otroligt vacker.Du inspirerar och gjorde mig glad med den här videon.Tack!

 90. Linnéa skriver:

  Hej Tyra!
  jag tyckte det här var jättekul! Jag gillar att titta på H&M We Love Horses i vanliga fall, men nu när det är med dig som är en stor inspirationskälla så kommer det att bli ännu roligare att titta på det.
  den enda kritik jag har är att min bild hackade lite där det rörde sig. bakgrunden var bra, men du och Laban hackade… Kanske är det bara så för mig, men förhoppningsvis blir det bättre till nästa gång!
  Kram! <3

 91. Jenny skriver:

  Jättekul för både dig och oss läsare, men jag måste säga att jag är (inte besviken) ledsen. Två gånger har jag gått in på bloggen idag och jag känner mig ledsen varje gång jag ser din nya design.
  Var är de andra hästarna? Jag som läsare har fått en större ”relation” med ex Lalle. Inte alls så känner jag med Laban som är så pass ny. Förstår att det är omöjligt att få med alla på en bild, men jag kan inte låta bli att känna mig ledsen. Men grattis till dig!

 92. Emilia skriver:

  Har inte själv häst, men blev riktigt inspirerad av denna video. Ser fram emot de kommande! 😀

 93. Sandra skriver:

  Wow wow wow herregud vad häftigt ! Stort stort grattis till detta samarbete! Du är så värd det ! 😀

 94. Amanda skriver:

  Åh så himla roligt! Grattis Tyra! Och kom ihåg att det inte går att göra alla nöjda 😉

 95. Rebecca skriver:

  Sjukt roligt ju! Grattis 🙂

 96. Jätte bra jobbat Tyra! Så himla impad av dig! Du äger;)

 97. Julia skriver:

  Sjukt bra film. Men jag kan inte se när du rör dig med din häst för det hackar :/ Skulle gärna vilja se den

 98. Fia skriver:

  GUD VA KUL, TYRA!! Grattis! (och väldigt snygg header du har ;))

  Då kanske man kan hoppas på att även H&M släpper en hästkollektion snart, precis som Gina Tricot (men liiite bättre – Gina misslyckades totalt med materialen i jackorna…) Annars gör du ju som jag, rider i skjortor från vanliga klädesbutiker – mycket billigare och oftast snyggare!

 99. Erikaaasss skriver:

  Va kul! 😀
  Jag har ett likadant skärp 🙂

 100. Johanna skriver:

  Snygg design, super bra övningar! Blir kul att följa dessa framöver!! 🙂

 101. Annzis skriver:

  Vad roligt med denna typen av video och detta samarbete med H&M. Grattis Tyra!

 102. Wilma skriver:

  Ja tycker headern är supernsygg! 😀

 103. Annelie skriver:

  HEEEEJAAAAA TYRA!!! 😀 Riktigt bra gjort tjejen!!! 🙂

 104. Josefine skriver:

  BÄÄÄÄST är du Tyra! Grattis som fan! 😀 Du är min största förebild och kommer alltid att vara! <3

 105. Toppen!! 🙂

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

 106. sandra skriver:

  Superkul ide! Snyggt rakt egenom.
  kan du inte visa markarbete,
  lösgörande övningar och hur du får hästen samlad och söker sig nedåt!

  Du är bäst

 107. Sara skriver:

  Lätt bästa idén på väldigt länge 🙂

 108. Annie skriver:

  Hiss! Älskar hur du stapplar iväg i slutet haha

 109. AnnaK skriver:

  Så kul, gillar det verkligen!

  Är det bara jag som tyckte att klippningen var sjukt humor i början av ridpasset? det ser ut som att du hoppar upp på Laban, skrittar typ tio steg och sen kläcker ur dig någonting om att du är helt slut?

 110. Ina Jacobsen skriver:

  ETERLYSNING!

  Min väns häst är borta!
  ”Min Fabi e borta. vet ni något eller sett honom snälla hör av er.
  Han e en brun varmblodsvalack född 01. ca 163 i mkhj.
  vit kota vänsterbakben. vit fläck under magen. Frysnr 15684s
  sensat sett i går (tisdag 17/9 i bästekille, kivik) då han blivit riden och utsläppt i hagen igen. Grimman hängde på stolpen till hagen men även den va borta idag. inga spår synliga.
  snälla hjälp mig hitta honom.”

  Delningar pågår för fullt på facebook, finns det någon chans att lägga efterlysning på bloggen?

 111. Felicia skriver:

  Jätte bra video. Jag tycker att det var intressant och det var heller aldrig långtråkigt. Riktigt bra video och det var bra att su förklarde varför man skulle göra just den övningen.

 112. Sanna skriver:

  När på tävling hoppar man studs menar du?

 113. Tuva Svedin skriver:

  Grattis!! Gud vad kul!!
  Och superbra tips på övningar Tyra, du har verkligen blivit så duktig!:D

 114. Emma skriver:

  Jätte kul, grattis! 🙂

 115. Julia skriver:

  Så jeeeevla kul!! Love love LOVE IT!!!
  Och skit i vad vissa säger om att det var oseriöst i vissa delar och att du skulle behöva stödord. Det är ju det som är charmigt och gör det mer ”verkligt”/att man får en större live känsla!

  Tack H&M!!:P Äntligen ett företag som har hajat grejen;)

 116. Elin skriver:

  Priceless!! Du är grym

 117. Olivia skriver:

  superbra! Gillar att du förklarar varför man gör övningarna, kul också att du inte ”gör dig till”, det känns äkta, så ett extra plus för det. Du är inspirerande!

 118. Elin skriver:

  Åh vad du är duktig! Fick jag bestämma skulle du bli tränare, för du är väldigt pedagogisk. Massa kramar!

 119. Siri skriver:

  Gud vad kul att du gör dessa videosarna!! Vill se massa fler i framtiden med bra övningar!!

  Btw, väldigt fin och stilren design tycker jag!

 120. Sandra skriver:

  Gillar verkligen att du är dig själv och din dialekt är underbar 🙂
  Go Girl!

 121. Så härlig inspirationsfilm! Skämmes på mig, jag trodde att det skulle vara mer smygreklam i inlägget för HM, men det här var riktigt, riktigt bra och roligt att titta på. Du bjuder verkligen på dig själv!
  Jag har köpt min livs första häst vid 45 års ålder och tränar som en galning, vi har bara börjat med lite löshoppning, men balans måste man ju öva, öva och öva på. Tack!

  1. Tyra skriver:

   Bettinas- Tack snälla så kul att höra , kram 😀

 122. Frida skriver:

  Bra övningar! Fick mer inspo nu till att träna hemma..
  Något som inte hör till detta men som jag ändå vill säga är att din blogg blivit ganska tråkig på sistone. Dåligt med uppdatering (förstår att det varit mkt med flytt osv) men ja, allmänt tråkig bara. Du skriver ett jääääättelångt inlägg sen är det helt dött på updatefronten.
  Gillar din blogg riktigt mkt, därför jag klagar på för lite inlägg 😉

 123. Josefine skriver:

  Jätteroligt att se, bra övningar och Laban är ju supersnygg! Gillade slutet, jag rider oxå med hela kroppen! Haha! Ha de bra!

 124. Ida. (: skriver:

  Älskar idéen! Väntat så länge på att nån ska göra nått sånt här så kommer du min favoritbloggare och kör på! Längtar redan till nästa avsnitt.
  Har ingen egen häst men i sommar blir det att hyra en ponny i några månader så då hoppas jag att jag kan använda dina träningstips & övningar. Kram Ida 😀

 125. Sofie skriver:

  Gud vad roligt 🙂 och så jädra bra tips 🙂 perfekt nu när man ska börja komma igång med hoppningen igen efter 12 år 🙂 Du är klockren Tyra, heja heja! Kramar <3

 126. Bodil skriver:

  Vad spännande och inspirerande projekt! 🙂 Grattis! Det blir så mycket mer motiverande att följa någon ”vanlig” stalltjej i vardagen och under utvecklingen som sker. Ett stort plus att du säger flera gånger om att du blir svettig när du rider, det blir jag med ;).Det känns som att det är lite tabu över att vara svettig när man har ridit, vilket det inte borde vara. Det ju inte bara hästen som jobbar och det bevisar du! 🙂 keep up the good work!

 127. hannah skriver:

  Superspännande! 🙂 Och riktigt bra träningstips! kram <3

 128. Ellen Sundqvist skriver:

  Riktigt kul och bra grej måste jag säga!

  ps. Måste verkligen säga Tyra, du rider så otroligt bra! Du är min idol inom ridningen! Älskar dig Tyra <3

 129. Jennie Josefsson skriver:

  Älskar den här satsningen!! Stort lycka till Tyra, du är grym!

 130. GUD vad himla mycket snyggare den nya designen är! JATTEBRA TYRA! 😀 Tummen upp! Laban ser också hur bra ut som helst nu!

 131. Johanna skriver:

  Vad härligt! Vilken insperation! Nu måste jag skaffa en häst att träna med 😉 Den här övningen hade varit perfekt för mig då jag har tappat min balans i ridningen efter många års uppehåll 🙂

 132. Sofia skriver:

  Jättekul Tyra!! 🙂

 133. Alexandra skriver:

  Hej Tyra ville bara säga att jag testade övningen igår, och det gick as bra. Min D-ponny älskar när det är tre hinder iföljd med olika avstånd, hon blev taggad till tusen och tyckte det va skit kul 😉 Jag hoppar en gång iveckan så jag kommer lätt göra dina övningar varje vecka 😀

 134. linn skriver:

  Hej Tyra! Stort GRATTIS till ditt nya sammarbete! Videon var verkligen bra och inspirerande, och övningarna är väldigt bra och nyttiga att träna, och ger även hästen ett sug till att hoppa! Även stort plus till din nya header!
  kram!

 135. Lisa skriver:

  Provade den första övningen med bommar och räcke! SUPER bra! Lägg ut fler sådana här saker. Det är så lätt att jag hamnar i samma mönster med ridningen pga brist på fantasi och tid att fundera ut bra saker!

 136. Maria skriver:

  Grymt Tyra! Detta ska jag öva på!!

 137. Malin skriver:

  Vilket roligt och säkerligen givande samarbete! Bra övningar också! Vad Laban är orolig i sin mun, dock; han verkar väldigt obekväm med bettslingen eftersom han drar emot varenda gång du tar i honom och försöker öppna munnen även när han står stilla. Om jag var du skulle jag ta av den där hemska nosgrimman och se om det blir bättre, och om inte så skulle jag fortsätta rida utan nosgrimma men prova att byta bett. Bara ett tips på vägen, alla vill vi ju ha nöjda hästar 🙂

 138. Alice skriver:

  Kul att se, även för mig som rider islandshäst och inte hoppar så jättemycket 🙂 Grymt snygg design du har fått nu också!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »