Allmänt

Imorn är det pay n jump

 Hej hur mår ni? Jag har varit stalledig idag, det har varit så sjukt mycket annat jobb. Laban har skrittats ut av Matilda och Lalle fick gå ett hårt pass med tömmen och rulla över en liten sockerbit. Tydligen gick han i så bra form och var helt genomsvett efter….Bra! Corvara har fått sig en liten kick av Lalle på benet så hon är svullen och vilar:(  Imorgon åker jag och Laban på en pay n jump. Vi ska testa gag-bettet och se hur det känns. Vill helst inte börja testa något på tävling så det blir perfekt att rulla lite 1,20 och 1,20 imorn och hitta ridningen.

Annars då? På måndag släpps det stora samarbetet, längtar! Tror det blir på måndag, hoppas det 😀

_DSC7646

39 svar till “Imorn är det pay n jump

 1. Linn Strelin skriver:

  Han skulle hetat Pegasus. Flyyyger över hinderstöden ju! Haha 😉

 2. ewelina skriver:

  vad roligt att du kommer till mörtnäs! Jag har min ponny där, super bra stall! 🙂

 3. JennyM skriver:

  Bra sätt att testa och rida ihop sig på p&j. Vilken jäkla häst han är, så fin!

 4. malin skriver:

  wehå! den hoppar sååååååååå fint

 5. tanja skriver:

  satan va snygg bild! Och fin sits har du 😀

 6. Bokfrossa skriver:

  Haha som dressyr- och westernryttare blir jag nästan höjdrädd av sådana här bilder 😉

 7. Lisa skriver:

  Snyggt du sitter över hindret!!! Du har utvecklats massor!!! Two thumbs up!

 8. Malin skriver:

  Din headerbild är jättefin men jag stör mig på hur Dario måste ha huvudet. Vad vill du förmedla med den formen?

 9. sara-sofia skriver:

  Wow, vilken bild! Lycka till på P&J, låter som en bra idé att testa bettet där. Hoppas det funkar bra 🙂

 10. Maya skriver:

  Vilken jävla fräck häst!! Helt otrolig !!

 11. Anna skriver:

  Snyggt!! Så impad över din sits!

 12. Linn skriver:

  Jäklar vad fina ni är tillsammans <3

 13. Daniela skriver:

  Jävlar vilket hopp!

 14. Rebecka Andersson skriver:

  snyggt! vilken resa du gjort på så kort tid! inspirerande 🙂

  när presenteras vinnaren från tävlingen?

 15. vilken maffig bild! 🙂

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

 16. Jennie skriver:

  Kul att du kommer till Mörtnäs!
  Jag har mina två hästar där:)
  Lycka till!

 17. Lite mer bogrörelser och han har en jäkla bra hoppstil 🙂

 18. Jessica skriver:

  Malin: Vad vill du få ut av en kommentar är väl en bättre fråga än vad Tyra vill få ut av bilden?
  Bara för att hon lägger ut en bild på en häst som hoppar i stort sätt perfekt och där hon sitter kanon över hindret så måste vissa läsare ändå hitta något att klaga på? Jag förstår inte… Suck…

 19. Amanda skriver:

  Vilken snygg bild!! Lycka till på p&j imon! 😀

 20. Catta skriver:

  Lyckat till på P&J! 🙂

 21. Maria skriver:

  Snälla hjälp mig uppfylla min dröm och bygga mitt fadderbarn Joan och hennes familj i Uganda ett nytt hus. Dela detta på din blogg och stötta insamlingen: http://www.indiegogo.com/projects/build-joan-a-house/x/4563539

 22. malin skriver:

  Jessica: Jag ställde en fråga så vad jag vill få ut av min kommentar är ett svar, det är därför man ställer frågor. Inte så svårt.
  Tycker inte att det var något klagande från min sida. Jag stör mig på bilden och ställde en fråga angående det jag störde mig på.
  Sen är det upp till Tyra att svara men frågar man aldrig så får man inga svar.

 23. Karin skriver:

  Tyra! En snabb fråga bara. Sitter fårskinnet fast på din magplatta eller har du lyckats hitta ett avtagbart? I så fall – var??

 24. Matilda skriver:

  Jessica….Malin talar om headerbilden. Läs först. Svara sen.

 25. Sofia skriver:

  Fin bild! Lycka till idag.

 26. Emma skriver:

  ”Lite mer bogrörelser och han har en jäkla bra hoppstil”.. What?!
  Behöver han hoppa ännu bättre? Hindret är väl typ 1,60, känns som att han hoppar bra redan.

 27. Carolin - skriver:

  Asså den hästen, så jäkla snygg!!

  Och blir avis på din skänkel som du kan hålla så still, bra jobbat Tyra! 🙂

 28. Gud vilken snygg bild & vilken teknik han ligger inne med. O du som ryttare WOW!. Jag hade flögit som en vante..haha!..

  Du Rockar tjejen!!

  Och du har nog några av sveriges snyggaste hästar * kända* :P…

  Kram på dig O dina hästar! & lycka till på tävlingen!!<3

 29. Rebecka skriver:

  förstår inte häller vad du undrar över? Borde hon vilja förmedla något med den bilden? Vad antyder du? Tyra ligger på hästen, håller uppenbarligen mjukt i tyglarna och dario böjer in nacken (förmodligen tar ha sig ett mellanmål i form av några tuggor gräs mellan fotona, skulle tro att han står och tuggar i bilden Förstår inte vad som möjligen skulle gå att förmedla eller tolka via bilden förutom att det är en mysig bild. Att hästen böjer på nacken är knappast något nytt eller konstigt fenomen? Eller stör du dig på att han blundar kanske?! Aja du får väl ge svar på frågan om du känner för det!

 30. Rebecka skriver:

  Hindret är typ 135-140.. inte 160 😉

 31. Minna skriver:

  Om det är Mörtnäs jag har varit och tävlat i kommer det nog bli väldigt trångt och jobbigt i deras lilla ridhus. Tyckte inte alls om anläggningen där 🙁

 32. Malin skriver:

  Rebecka jag stör mig på att han ser väldigt ihopdragen ut för att han ska ha en ” fin” form på bilden.

 33. Ryser när jag ser den här bilden. Inte av rädsla, men av känslan i den. Känner verkligen suget efter att få hoppa och få såna här maffiga språng. Så underbart!

 34. sophia skriver:

  Underbar bild!

 35. Elin skriver:

  Oh my god, måste bara säga att jag tycker du är så duktig och så modig som hoppar sådär stora hinder, och av bilden att döma klarar det galant! Är du aldrig rädd? Jag tänker typ att hästen kan vägra eller krascha och är därför rätt försiktig i hoppningen, jag hoppar typ hälften så högt som du och tycker det är jättekul, men blir det för högt blir jag bara rädd och då är det inte kul längre 😉

  Hur som helst, ville bara säga att jag är så imponerad av dig och tycker du är grym! 🙂

 36. Jessica skriver:

  Matilda om du läser min kommentar före du talar så ser du att jag inte skrivit att de va bilden i inlägget, jag förstod att de va headerbilden och de va de jag menade med att eftersom att den här bilden va bra så måste de klagas på någon annan bild… Och de va inget illa menat till hon som skrev kommentaren utan de va för att jag tycker att de klagas väldigt mycket, Tyra har aldrig sagt att hon är en elitryttare som gör allt perfekt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »