Hoppträning

Ladda för tävling

Hej!  Alltså jag vet inte varför jag är så jäääävla taggad idag? Kanske för att hästarna är TOPP SKICK efter igår. har verkligen så duktiga tjejer med mig, Malin och Matilda. Ah, de är super! Malin kommer förmodligen vara den som börjar jobba heltid med mitt företag så henne har jag träffat innan och litar på till 110% från start. Matilda träffade jag igår, verkar hur bra och trevlig som helst! Älskar duktiga och proffsiga människor!

Ajjjjj sitter i nya chaps från parlanti. Ni vet äkta läder…haha sitter typ med benen rekt fram för de inte går att böja, haha. Men det är så kallt på morgonen så då är det superbra. De måste bara töja sig lite först…

Så hästarna är alltså top notch idag med proffsiga knoppar, rena, snygga och skimrande. Så idag ska jag in och prestera. Synd att jag bara hoppar en klass med Laban, men men. Det gör inget. Nu ska jag tusan rida felfritt med Lalle så vi kan debutera 1,40. Längtar ihjäl mig till det! Jag behöver en till felfri ritt i 1,30. Typiskt att jag hade 1 enda tidsfel i Södertälje i 1,30 annars hade jag fått göra det nu. Men men, bara att vara noggrann istället… haha. Men 1,35:en sist kändes så jäkla bra, han hoppade finare än någonsin sen har vi en ryttare som slutar rida inför sista hindret bara, så det hamnar på mitt fel-konto. Men snart så! Lovar att ni kommer få följa mig och Lalle till 1,40 snart.

Vi hörs sen, här kommer en fin bild på mig och Lalle igår.

lalle1

10 svar till “Ladda för tävling

 1. infot.se skriver:

  tyras.se och 265413 andra företag finns här infot.se

 2. rebecca skriver:

  Hej lycka till idag på tävlingen 😀 När du har flyttat till Norrköping tänkte jag ge ett tips att åka och titta på kallblods galoppen som är i Mantorptravet 14September 😀 http://ostgotahastar.se/senaste-om-massan/ Det kommer vara min favvoras irish cob som är med och tävlar plus många andra 😀 Och jag tipsa om en jättefin häst som jag följer som ska vara med= https://sv-se.facebook.com/ITSRafferty Hoppas du kommer och tittar kram

 3. Lätt hänt att man slutar rida mot sista hindret! Du är grymt duktig Tyra! Vacker bild och lycka till idag!

 4. johanna skriver:

  lycka till! 🙂

 5. JennyM skriver:

  Vad roligt! Hopas det går/gått bra och att ni kvalar nu så vi får se er hoppa 140 nu 😉

 6. CHARLOTTE skriver:

  Lycka till idag! 🙂

 7. Emilia skriver:

  Så himla härlig bild!

 8. Johanna Hillar skriver:

  Kul att du är så ambitiös i tävlandet! En fråga, känner du att det är ”bråttom” till 140debuten? Även om du skulle kvala genom att nolla så känns det väl inte tryggt att gå in på en så stor bana om man inte är riktigt säker i 130? Vet att varken du eller hästen har problem med höjden eftersom ni tränar såpass högt men banorna blir ju svårare tekniskt, och då gäller det ju att verkligen ha koll på sina galoppsprång. Har för mig att du skrivit att du mest rider på känsla, men jag tror man måste ha en riktig plan för att det ska funka när man går upp i klasserna. Hoppas att du förstår hur jag tänker! Kanske inte riktigt går att besvara ”frågan”, men ville bara framföra min lilla mening på högsta ödmjuka sätt!

 9. Pauline skriver:

  Hej Tyra! Kan du visa i en video hur du brukar knoppa dina hästar? Skulle va jätte kul om du kunde göra det 🙂 Kram

 10. Sofia skriver:

  Har en liten fråga. Kul att det går så bra, men undrar precis som Johanna ovanför varför du har så bråttom att debutera 140? Borde det inte kännas bättre att du känner att du äger i 130 när du ska gå in i en högre klass? Det är absolut inte menat som kritik, tycker du är jätteduktig för att ha tagit upp ridningen och tävlandet igen så sent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »