Okategoriserade

Smakprov från dagens fotografering

Hej, åhhh jag har så otroligt många fina bilder. Malin är hur bra som helst på att fota, tror jag smäller av vad glad jag är över att ha hittat henne! Idag har vi plåtat pressbilder till en speciell grej idag som släpps den 9 September, och som ni förstår så är det lite hästrelaterat. Den här bilden älskar jag, frågan är om man ska slå till med en förstoring?

Ps, för er som frågat så startar jag i Linköping imorgon runt 10 kanske? Går nationell 1,20 med bägge och 1,30 med Lalle. Kram

8 svar till “Smakprov från dagens fotografering

 1. Emilia skriver:

  ÅÅh, vilken härlig bild, så himla mysigt på något sätt.

 2. JennyM skriver:

  Superfin bild! Lycka till imorgon 🙂

 3. Erica skriver:

  Klart den ska förstoras och upp på väggen i finrummet!!! =D

 4. Underbar känsla i den bilden! 🙂

 5. Emma skriver:

  Underbar bild!

 6. Linn skriver:

  Vacker du är på den här bilden. Jag har inte följt dig mer än ett halvår med vad du har gått igenom mycket. Du är stark, kämpa på!

 7. emma skriver:

  Shit vilken fin bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »